• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. M

2025-2026 MEB ÇERÇEVE YILLIK PLANI (WORD DOSYASI HALİNDE)

Teşekkürler hocam gayet başarılı bir düzenleme olmuş.
  2. M

Performans ANALİTİK VE BÜTÜNCÜL DEĞERLENDİRME ANAHTARLARI

Kıymetli arkadaşlar analitik ve bütüncül dereceli puanlama ölçekleri kolaylık olması açısından tek sayfada hazırlanmıştır. Üst taraftaki ölçütleri değiştirerek farklı konularda da kullanılabilir. Kolay gelsin.
  3. M

Puanlama anahtarları

Kıymetli arkadaşlar analitik ve bütüncül dereceli puanlama ölçekleri kolaylık olması açısından tek sayfada hazırlanmıştır. Üst taraftaki ölçütleri değiştirerek farklı konularda da kullanılabilir. Kolay gelsin.
  4. M

Atatürk ilkeleri ile ilgili özet tablo halinde.

Hocam bu notların da içerisinde olduğu 1. dönem 2. dönem şeklinde tablo halinde pdf ders notları vardı 1. dönem 10 sayfa 2. dönem 9 sayfa idi. Siz paylaşmıştınız galiba. Şu anda bulamıyorum. Tekrar paylaşırsanız sevinirim.
  5. M

Ders Notu 8.Sınıf İnkılap Tarihi 1.Dönem Özet

Güzel çalışma ellerinize sağlık
  6. M

2017-2018 5.Sınıf 1.Dönem 1.Sınav

Sorular güzel hocam teşekkürler. Tarih çağları biraz 5. sınıflara ağır olabilir.
  7. M

2016-2017 MEB DENEME SINAVI DÜZENLEMESİ

Hocam odgsm deki kazanımları da vaktiniz varsa birleştirebilirseniz Allah razı olsun deriz.
  8. M

2016-2017 MEB DENEME SINAVI DÜZENLEMESİ

çok iyi oldu teşekkürler
  9. M

!!! İNKILAP TARİHİ TERİMLER SÖZLÜĞÜ !!!

!!! İNKILAP TARİHİ TERİMLER SÖZLÜĞÜ !!! Allah razı olsun hocam ben de böyle bir şey istiyordum
  10. M

2012-2013 5/A II.Dönem I.Yazılı

2012-2013 5/A II.Dönem I.Yazılı Hocam hep seviyeye uygun hem de sınavın kolay okunabilmesi açısından sizin sınavlarınızı kullanıyorum TEŞEKKÜRLER.
  11. M

5,6,7. SINIFLARDA ORTAK SINAV KALKTI (MI)

5,6,7. SINIFLARDA ORTAK SINAV KALKTI (MI) Fikri olan yok mu?
  12. M

5,6,7. SINIFLARDA ORTAK SINAV KALKTI (MI)

Arkadaşlar ilköğretim kurumları yönetmeliğinde eskiden sınavlar başlığı altında bulunan ortak sınavlar son yapılan değişiklikle kaldırılmış gibi gözüküyor. Ortak sınav yapmaya gerek var mı?
  13. M

Trablusgarp Savaşı- Öğreten Haritalar Serisi

Trablusgarp Savaşı- Öğreten Haritalar Serisi italya siyasi birliğini 1870'de sağladı sanırım orda 1895 yazıyor. nasıl indireceğimizi anlayamadım
Geri