Arama sonuçlarınız

1. A

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar...

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... 159 puanım var. Ankara ya da Konya, ama bu sene rakibiniz değilim:) Bu arada 740 ne ya? O kadar puan nasıl olabilir? 25 yılda her sene 30 puan falan mı almış? Biz ölmüşüz de haberimiz yok:(
  2. A

Bazı Gezegenler Ay Kadar Yakın Olsalardı Dünyadan Nasıl Gözükürlerdi

Bazı Gezegenler Ay Kadar Yakın Olsalardı Dünyadan Nasıl Gözükürlerdi Bence korkunç, hele en sondaki Satürn beni bitirdi:)
  3. A

sosyal bilgiler ünite planı

sosyal bilgiler ünite planı Teşekkür ederim hocam. Ellerinize sağlık, çok işime yaradı...
  4. A

5. sınıflarda ŞÖK var mı?

5. sınıflarda ŞÖK var mı? Arkadaşlar daha önce de 5. sınıf öğretmenleri hatta 4. sınıf öğretmenleri ŞÖKK yapıyordu. Haliyle sizin de yapmanız gerekir. Bunun müdür ya da müdür yardımcısıyla alakası bile yok.
  5. A

Tek Öğretmene Zümre Yok!!

Tek Öğretmene Zümre Yok!! http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/b9/sosyal-bilgiler-yillik-calisma-plani-35954/ Bu sayfaya bakın hocam. Bunu düzenleyebilirsiniz.
  6. A

inkılap 1 ve 2.ünit soru kartları

inkılap 1 ve 2.ünit soru kartları Hocam ellerinize sağlık. Eleştirmek için söylemiyorum ama yaparken farkına varırsınız, belirtmek istiyorum. Genelde sorular ve cevaplar eşleşmeli kartlarda olmuş. Yani öğrenciler yaparken birbirine cevap verecek, her seferinde öğrenci seçmek gerekecek. Ama...
  7. A

okul meclisi tüm resmi evrak ve tutanakları

okul meclisi tüm resmi evrak ve tutanakları Hocam sınıf temsilcileri okul meclisini oluşturur. O yüzden siz kurul üyelerini başka öğrencilerden seçerseniz iyi olur.
  8. A

Ders Saatleri !!!ÖNEMLİDİR!!! DİKKATİNİZE

Ders Saatleri !!!ÖNEMLİDİR!!! DİKKATİNİZE Başvurunuz sisteme güvenle kaydedilmiştir. Başvurunuzun durumunu; www.meb.gov.tr adresinden başvuru numarası ile takip edebilirsiniz. BAŞVURU NO : 709465 Hadi bakalım hayırlısı...
  9. A

Sosyal Bilgiler Öğretmenleri yüksek lisans yapıyor mu?

Sosyal Bilgiler Öğretmenleri yüksek lisans yapıyor mu? Ben yapıyordum, tez dönemindeydim. Ama bu dönemin başında birden rahatsızlanıp ameliyat oldum ve kayıt kaçtı. Artık ne olur bilmiyorum:(
  10. A

Konularda nerelerdeyiz? (12-16 Mart)

Konularda nerelerdeyiz? (12-16 Mart) 6. Sınıflarda 4. ünite bitti, yarın yazılı yapacağım. 7. Sınıflarda vakıflardayım, onlar da bu hafta yazılı. 8. Sınıflarda ise Ne Mutlu Türküm Diyene konusuna başlamıştık ama ben pazartesi okula gidemediğim için orda kaldılar:(
  11. A

4+4+4 kasaba okullarını kapatıp imam hatipleri coşturur mu?

4+4+4 kasaba okullarını kapatıp imam hatipleri coşturur mu? Hocalarım konunun açılış başlığına bakarsanız direkt imam hatiplere yönelik yazılmış. Sadece imam hatip değil, diğer meslek liselerine giden öğrenci sayısı da artacaktır. Niye her şeyde bir imam hatip düşmanlığı? Ben de okudum İmam...
  12. A

4+4+4 kasaba okullarını kapatıp imam hatipleri coşturur mu?

4+4+4 kasaba okullarını kapatıp imam hatipleri coşturur mu? Ben buna kesinlikle katılmıyorum. Millet İmam Hatip diye ölmüyor her yerde. Hem kim nereyi isterse o okulu tercih etme hakkına sahip olmalı bence. Ben de orta okul ve liseyi İmam Hatip'te okumuş birisi olarak bu liselere bu kadar...
  13. A

Ahilik Ayıplı Mal (Muhteşem Yuzyıl Dizisi)

Ahilik Ayıplı Mal (Muhteşem Yuzyıl Dizisi) Ellerinize sağlık hocam...
  14. A

Kılıç Kuşanma (Töreni Muhteşem Yüzyil Dizisi)

Kılıç Kuşanma (Töreni Muhteşem Yüzyil Dizisi) Teşekkür ederim hocam. Burayı izlerken benim de çok hoşuma gitmişti. Böyle bir çalışma yaptığınız için teşekkürler. Dizinin harem bölümünden dolayı taraflı yaklaşılsa da bu tür konularda bilgilendirici olduğunu düşünüyorum. Ellerinize sağlık...
  15. A

sosyal bilgiler yıllık çalışma planı

sosyal bilgiler yıllık çalışma planı "allpay" hocam belki sizin bulunduğunuz yerde not çizelgeleri istenmiyor olabilir ancak biz her dönemin sonunda not çizelgelerini çıkarıp imzalayarak idareye teslim ediyoruz. Aynı zamanda müfettişlerimiz de not çizelgesi çıkarıp çıkarmadığımızı soruyorlar...
  16. A

yararlı ve zararlı cemiyetler

yararlı ve zararlı cemiyetler Hayırdır da neye teşekkür ediyorsunuz? Sadece soru sorulmuş, bir şey yok ki...
  17. A

Sosyal Bilgiler Dersi İşleniş Süreleri

Arkadaşlar size lazım oluyor mu bilmiyorum ama bana gelen müfettişler her seferinde bakıyor. O yüzden eklemek istedim. Tarihleri sitemizdeki bir arkadaş eklemişti, ondan aldım. İsmini hatırlayamadığım için özür dilerim. Biraz düzenledim. Hatalarımı düzeltirseniz sevinirim. Kolay gelsin...
  18. A

sosyal bilgiler yıllık çalışma planı

Ben böyle bir şey kullanıyorum. İşinize yarar mı bilmiyorum. Kendinize göre uyarlamalar yapabilirsiniz. Bir bakın isterseniz.
  19. A

Okul Öğrenci Meclisi Seçim Takvimi

Okul Öğrenci Meclisi Seçim Takvimi Ben bu seçimleri yapmayı çok seviyordum açıkçası. Angarya gibi de gelmiyordu. Her sene sandık kurup oy kullandırıyordum öğrencilere. Bu sene müdür bütün kurullardaki öğretmenler farklı olsun deyince meclis bana kalmadı:( Neyse alakası olmayanlar yapsın bakalım:((
  20. A

vatandaşlık kılavuz kitabı

vatandaşlık kılavuz kitabı Bize kılavuz kitap geldi. Dersleri ona göre yapacağım. Ama okul idaresi ve müfettişlerimiz ayrıca plan istiyorlar:(