Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Video Atatürk Dönemi Türk Dış Politikasındaki Gelişmeler

Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası Kurtuluş Savaşı cephede kazanıldı ama tam bağımsızlık mücadelesi masada devam etti! Bu videomuzda, genç Türkiye Cumhuriyeti'nin uluslararası arenada varlığını kanıtlama ve egemenliğini koruma sürecini adım adım inceliyoruz. Lozan'dan kalan pürüzler nasıl...
  2. erkanisanmaz

BEP 6. Sınıf 2. Dönem 1. BEP Yazılı Örneği

2025-2026 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6.SINIF SOSYAL BİLGİLER DERSİ 2. DÖNEM 1. YAZILI SINAVI (BEP YAZILI ÖRNEĞİ)
  3. erkanisanmaz

2025-2026 8. Sınıf Tüm Dersler 2. Dönem 1. Yazılı Soru ve Cevapları - MEBİ

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni dijital eğitim platformu MEBİ üzerinden paylaşılan, 8. Sınıf 2. Dönem 1. Yazılı sınav hazırlık içerikleri için hazırladığım tanıtım yazısı aşağıdadır: Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin ders başarılarını artırmak ve sınav kaygılarını en aza indirmek...
  4. erkanisanmaz

2025-2026 7. Sınıf Tüm Dersler 2. Dönem 1. Yazılı Soru ve Cevapları - MEBİ

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni dijital eğitim platformu MEBİ üzerinden paylaşılan, 7. Sınıf 2. Dönem 1. Yazılı sınav hazırlık içerikleri için hazırladığım tanıtım yazısı aşağıdadır: Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin ders başarılarını artırmak ve sınav kaygılarını en aza indirmek...
  5. erkanisanmaz

2025-2026 6. Sınıf Tüm Dersler 2. Dönem 1. Yazılı Soru ve Cevapları - MEBİ

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni dijital eğitim platformu MEBİ üzerinden paylaşılan, 6. Sınıf 2. Dönem 1. Yazılı sınav hazırlık içerikleri için hazırladığım tanıtım yazısı aşağıdadır: Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin ders başarılarını artırmak ve sınav kaygılarını en aza indirmek...
  6. erkanisanmaz

2025-2026 5. Sınıf Tüm Dersler 2. Dönem 1. Yazılı Soru ve Cevapları - MEBİ

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni dijital eğitim platformu MEBİ üzerinden paylaşılan, 5. Sınıf 2. Dönem 1. Yazılı sınav hazırlık içerikleri için hazırladığım tanıtım yazısı aşağıdadır: 🚀 Sınavlara Hazırlıkta MEBİ Yanınızda: 5. Sınıf 2. Dönem 1. Yazılı Provaları Yayında! Milli Eğitim Bakanlığı...
  7. erkanisanmaz

Ders Notu 5. Sınıf 4. Öğrenme Alanı Özeti

Hatice Yılmazer hocamızın öğrenim çıktısı bazlı hazırladığı ders notlarının birleştirilerek öğrenme alanı özetine çevrilmiş halidir. hem pdf hem de word halleri yüklenmiştir.
  8. erkanisanmaz

Ders Notu 5. Sınıf 3. Öğrenme Alanı Özeti

Hatice Yılmazer hocamızın öğrenim çıktısı bazlı hazırladığı ders notlarının birleştirilerek öğrenme alanı özetine çevrilmiş halidir. hem pdf hem de word halleri yüklenmiştir.
  9. erkanisanmaz

Video Atatürk'ün Dış Politika İlkeleri - 8. Sınıf LGS Hazırlık

Atatürk'ün Dış Politika İlkeleri Bir imparatorluğun küllerinden doğan yeni bir ulus, dış politikasını hangi temeller üzerine inşa etti? Bu videomuzda, Atatürk döneminde Türkiye'nin uluslararası ilişkilerde izlediği temel stratejileri ve vazgeçilmez ilkelerini derinlemesine inceliyoruz. 📌...
  10. erkanisanmaz

Ders Notu 5. Sınıf 2. Öğrenme Alanı Özeti

11. erkanisanmaz

Ders Notu 5. Sınıf 1. Öğrenme Alanı Özeti

12. erkanisanmaz

Video 852 Cumhuriyete Yönelik Tehditler 8. Sınıf LGS Hazırlık

8. Sınıf 5. Ünite 2. Kazanım olan Cumhuriyete Karşı Tehditler konusu için hazırlanan kısa videodur. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100 yılı aşan hikayesi, sadece bir devletin inşası değil; aynı zamanda dünyanın en stratejik ve en zorlu coğrafyalarından birinde verilen soluk soluğa bir hayatta kalma...
  13. erkanisanmaz

Oyun Kapışma Oyunu: 652 Ekonomik Faaliyetler ve Meslekler

Erkan Hocam, paylaştığınız "Kapışma Oyunu: 652 Ekonomik Faaliyetler ve Meslekler" içeriği için sosyalbilgiler.biz sitesinde, forumlarda ve sosyal medya paylaşımlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı tanıtım ve SEO materyallerini aşağıda bulabilirsiniz: ⚔️ Kapışma Oyunu: Ekonomik Faaliyetler ve...
  14. erkanisanmaz

Oyun Bilgi Çarkı Oyunu: 652 Ekonomik Faaliyetler ve Meslekler

Sosyal Bilgiler dersine çalışırken sıkılmaya son! Ekonomik faaliyetleri, kaynaklarımızı ve geleceğin mesleklerini oyun oynayarak öğrenmeye ne dersin? Bilgi Çarkı Oyunu ile Seni Neler Bekliyor? Eğlenceli Yarışma: Çarkı her çevirdiğinde karşına çıkan farklı sorularla bilgilerini test et. Hızlı...
  15. erkanisanmaz

Sunu Ekonomik Faaliyetler ve Meslekler 6. Sınıf Sunum

6. sınıf sosyal bilgiler dersi SB.6.5.2 Ekonomik faaliyetler ve meslekler arasındaki ilişki kazanımına uygun olarak hazırladığım etkileşimli ders sunusunu kullanımınıza sunuyorum. Sunu içerisinde ekonomik faaliyet türleri, bu faaliyetlere bağlı gelişen meslekler, yok olan meslekler ve geleceğin...
  16. erkanisanmaz

Ders Notu 6. Sınıf 1. Öğrenme Alanı Özeti

17. erkanisanmaz

Ders Notu 6. Sınıf 2. Öğrenme Alanı Özeti

18. erkanisanmaz

Ders Notu 6. Sınıf 4. Öğrenme Alanı Özeti

Geri