Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Video 5. Sınıf Sosyal Bilgiler: Bütçemi Planlıyorum - Benim Hocam Yayınları

Bu kısa ve etkili dersimizde, bir tüketicinin bilmesi gereken temel finansal okuryazarlık kavramlarını şu başlıklar altında inceliyoruz: İhtiyaç mı, İstek mi? Yaşamımızı sürdürmek için vazgeçilmez olan temel ihtiyaçlarımız (beslenme, giyim, barınma) ile hayatımızı güzelleştiren ancak zorunlu...
  2. erkanisanmaz

Video 5. Sınıf Sosyal Bilgiler: Kaynaklarımızın Verimli Kullanımı - Benim Hocam Yayınları

Bu dersimizde, günlük hayatımızdan küresel boyuta kadar doğal kaynakların önemini ve sürdürülebilirliği şu başlıklar altında inceliyoruz: Doğal Kaynak Nedir? Oluşumunda insan etkisinin olmadığı, doğada kendiliğinden var olan zenginlikler (Toprak, su, güneş, rüzgar, ormanlar ve madenler)...
  3. erkanisanmaz

2025-2026 8. Sınıf İnkılap Tarihi 2. Dönem 2. Yazılı Sınavı

Durmuş hocamızın gönderdiği bir yazılıdır.
  4. erkanisanmaz

2025-2026 7. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 2. Yazılı Sınavı

5. erkanisanmaz

2025-2026 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 2. Yazılı Sınavı

6. erkanisanmaz

2025-2026 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 2. Yazılı Sınavı

7. erkanisanmaz

Değerlendirme Formu Telif ve Patent Süreci Rapor Hazırlama Kontrol Listesi Sayfa 108

MEB Ders Kitabı 108. sayfada yer alan ve Telif ve Patent Süreci Rapor Hazırlama ve Sunma konusuna ait performans görevinin Kontrol listesidir. Ekte hem tek tek öğrenciyi değerlendirmek için hazırlanan pdf formatı hem de aynı ölçeğin sınıfı toplu olarak değerlendirmesini sağlayan exell formatı...
  8. erkanisanmaz

Değerlendirme Formu Telif ve Patent Süreci Rapor Hazırlama Derecelendirme Ölçeği Sayfa 108

MEB Ders Kitabı 108. sayfada yer alan ve Telif ve Patent Süreci Rapor Hazırlama ve Sunma konusuna ait performans görevinin derecelendirme ölçeğidir. Ekte hem tek tek öğrenciyi değerlendirmek için hazırlanan pdf formatı hem de aynı ölçeğin sınıfı toplu olarak değerlendirmesini sağlayan exell...
  9. erkanisanmaz

Online Sunu 662 Telif ve Patent Süreci Online Sunu

Sosyal Bilgiler 6. sınıf Telif ve Patent Süreci online sunusu ile derslerinizi daha keyifli hale getirin. Ücretsiz, güncel ve MEB müfredatına uygun eğitim materyalleri için hemen tıklayın. 662 Telif ve Patent Süreci Online Sunu
  10. erkanisanmaz

Sunu Telif ve Patent Süreci

6. Sınıf Sosyal Bilgiler: Telif ve Patent Hakkı Konu Anlatımı ve Etkinlik Slaytı sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Teknoloji ve Sosyal Bilimler" öğrenme alanı kapsamında yer alan SB.6.6.2. "Bir ürün veya fikrin telif ve patent süreçleriyle ilgili bilgi toplayabilme" kazanımı için hazırlanan bu güncel...
  11. erkanisanmaz

Karekod Patent Süreci Hakkında Daha Fazla Bilgi Sayfa 107

107. sayfada yer alan ve karekod ile erişimi istenen Patent Süreci Hakkında Daha Fazla Bilgi için linkdir. Karekoda tıklayarak veya karekodu okutarak EBA üzerinden erişim sağlayabilirsiniz...
  12. erkanisanmaz

Karekod Telif Hakları Hakkında Daha Fazla Bilgi Sayfa 106

106. sayfada yer alan ve karekod ile erişimi istenen Telif Hakları Hakkında Daha Fazla Bilgi için linkdir. Karekoda tıklayarak veya karekodu okutarak EBA üzerinden erişim sağlayabilirsiniz...
  13. erkanisanmaz

Karekod EBA Türk Patent ve Marka Kurumunun Hizmetleri Sayfa 104

104. sayfada yer alan ve karekod ile erişimi istenen Türk Patent ve Marka Kurumunun Hizmetlerinin linkidir. Karekoda tıklayarak veya karekodu okutarak EBA üzerinden erişim sağlayabilirsiniz...
  14. erkanisanmaz

Video Telif ve Patent Süreci

📍 6. Sınıf 6. Ünite: Telif ve Patent Süreci Bu videoda; Melike’nin "Serap Defteri" hikayesi ve Yazar Asım Bey’in karşılaştığı zorluklar üzerinden Telif Hakkı, Patent ve Korsanla Mücadele konularını işliyoruz. Videonun İçinde Neler Var? Telif Hakkı (©): Sanat eserlerinin korunma süresi ve...
  15. erkanisanmaz

Deneme Sınavı T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Örnek Sorular Denemesi - 1

2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı LGS T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Örnek Sorular Denemesi - 1 Değerli Zümrelerim ve Sevgili Öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı’nın güncel müfredatı ve soru tarzları baz alınarak hazırlanan, 8. sınıf öğrencilerimizin LGS hazırlık sürecinde seviyelerini...
  16. erkanisanmaz

Açık Uçlu 662 Telif ve Patent Süreci Açık Uçlu Sorular ve Cevapları

Telif ve patent hakkı nedir? Fikri mülkiyet süreci nasıl işler? 6. Sınıf Sosyal Bilgiler kazanımlarına göre hazırlanmış cevaplı açık uçlu sorularla konuyu pekiştirin. 662 Telif ve Patent Süreci Açık Uçlu Sorular ve Cevapları
  17. erkanisanmaz

Oyun Kapışma Oyunu: 662 Telif ve Patent Süreci

6. Sınıf Telif ve Patent Süreci Kapışma Oyunu. Sosyal Bilgiler dersini oyunla pekiştirmek ve bilgilerinizi test etmek için hemen oynamaya başlayın. https://www.sosyalbilgiler.biz/kapisma-oyunu-662-telif-ve-patent-sureci.html
  18. erkanisanmaz

Oyun Bilgi Çarkı Oyunu: 662 Telif ve Patent Süreci

6. Sınıf Telif ve Patent Süreci Bilgi Çarkı oyunu. Sosyal Bilgiler dersi kazanımlarına uygun, dijital oyun tabanlı öğrenme içeriği için tıklayın. https://www.sosyalbilgiler.biz/bilgi-carki-oyunu-662-telif-ve-patent-sureci.html
Geri