Arama sonuçlarınız

1. desouza

7. sınıf iletişim-nüfus-türk tarihi

iletişimden denizlerde Osmanlı fetihlerine kadar arkadaşlar...faydalı güzel bir slayt
  2. desouza

1. teog konuları

ya istiklal ya ölüm
  3. desouza

7. sınıf 1-2-3. ünite sunum

ilk 3 ünite sunusu
  4. desouza

2016 TEOG 2.SINAV ORTALAMALARIMIZ NASIL

2016 TEOG 2.SINAV ORTALAMALARIMIZ NASIL Çok ilginç olan nedir söylermisiniz ...
  5. desouza

2016 TEOG 2.SINAV ORTALAMALARIMIZ NASIL

2016 TEOG 2.SINAV ORTALAMALARIMIZ NASIL 129 öğrenci 17.81(20 de) ...8 ful...47 tane 1 yanlış...33 tane 2 yanlış...en düşük 3 öğrenci 13 er doğru...
  6. desouza

6. sınıf-Ülkemizin Kaynakları. Tam sayfa Bulmaca ( Cevap anahtarlı) güncellendi.

6. sınıf - Ülkemizin Kaynakları. Tam sayfa Bulmaca ( Cevap anahtarlı) BU SİTEDEKİ BÜTÜN ARKADAŞLARA TÜM ÇALIŞMALARI VE EMEKLERİ İÇİN, İYİ NİYETLE ORTAYA ÜRÜN KOYUP HEPİMİZE KULLANMA ŞANSI VE HAKKI VERDİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. BULMACA İLE İLGİLİ DE SAYGIDEĞER HOCAMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM...
  7. desouza

8 sınıf çağdaş Türkiye yolunda ünitesi ile ilgili test

8 sınıf çağdaş Türkiye yolunda ünitesi ile ilgili test ŞAHANEDEN BİRAZ DAHA GÜZEL OLMUŞ...ELİNİZE SAĞLIK
  8. desouza

Atatürk ilkelerinin tablolu hali

Atatürk ilkelerinin tablolu hali şahane olmuş emeklerinize sağlık
  9. desouza

ülkemizin kaynakları

ülkemizin kaynakları 125 parçalık slayt
  10. desouza

atatürkçülük-inkılaplar-ilkeler-dış politika

atatürkçülük-inkılaplar-ilkeler-dış politika 169 parçalık slayt.. :)
  11. desouza

ülkemizin kaynakları

ülkemizin kaynakları 6 ların seviyesine çok uygun
  12. desouza

atatürkçülük-inkılaplar-ilkeler-dış politika Bol resim destekli ve görsel dizaynlı
  13. desouza

teog merkezli güzel bir çalışma. 2.3.4.5. ve 6. üniteler...güle güle kullanın
  14. desouza

ülkemizin kaynakları

2-3-4. üniteler güzel bir sunu...güle güle kullanın
  15. desouza

ipek yolunda türkler

ipek yolunda türkler Üzücü olan şudur ki sitede bir sürü slayt gördüğümden yoka çıkarak kimsenin beğenmedim diyemeyeceği bir slayt yükledim...kaç haftadır yapıyorum. Ve halen lisede tarih dersi seviyesindeki slaytlarla çocuklara ders anlatımı için o slaytları kullanıyosunuz. Teşekkür falan...
  16. desouza

ipek yolunda türkler

ipek yolunda türkler arkadaşlar kullanmanızı tavsiye ederim. sadece 6. sınıf öğrencileri seviyesinde.
  17. desouza

ipek yolunda türkler

çok çok çok emek verilmiş harika bir çalışma...memleketimin çocuklarına faydalı olsun inşaallah ...
  18. desouza

Müfredatı Nasıl Yetiştirdiniz

Müfredatı Nasıl Yetiştirdiniz özel okulda öğretmenim. haftada 4 saat dersimiz var. ancak okullar iki hafta geç açılıp sadece 40 dakikalık konu çıkarıldı teog konularından. özel okul olunca çeşitli etkinliklerede zamanımız gitti. mecburen resim beden gibi derslerden ders aldık. o branşlara ayıp...
  19. desouza

harita ve ölçekler-anadolu ve mezopotamya medeniyetleri-orta asya Türkleri

çok şahane ve titiz hazırlanmış bir slayt...güle güle kullanın
  20. desouza

1. TEOGA KADAR KONULAR-1. DÜNYA SAVAŞI-MİLLİ MÜCADELE

1. TEOGA KADAR KONULAR-1. DÜNYA SAVAŞI-MİLLİ MÜCADELE önümüzdeki günler 1. ve 3. üniteyide ekleyip gönderiyorum inşallah
Geri