• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. E

İlke İnkılap Özet

İlke İnkılap Özet rica ederim sayın hocam :)
  2. E

İlke İnkılap Özet

İlke İnkılap Özet GÜLE GÜLE KULLANIN
  3. E

mangala kulübü

mangala kulübü kolay gelsşn hiç birşey yok yapacak kulüp kurun gitsin :))))
  4. E

8.sınıf tam 10 adet proje. özel olarak kendi çalışmamdır.

8.sınıf tam 10 adet proje. özel olarak kendi çalışmamdır.
  5. E

7.sınıf tam 15 adet proje. özel olarak kendi çalışmamdır.

7.sınıf tam 15 adet proje. özel olarak kendi çalışmamdır. yorumlarınız geleceğe yatırımdır ;D
  6. E

6.sınıf tam 9 adet proje. özel olarak kendi çalışmamdır.

6.sınıf 9 adet proje.kendi çalışmamdır.yorumlarınız geleceğe yatırımdır
  7. E

II.Dönem Okul Zümre Toplantısı- ayrıntılı ve özenle hazırlandı

II.Dönem Okul Zümre Toplantısı- ayrıntılı ve özenle hazırlandı güle güle kullanın arkadaşlar :)
  8. E

II.Dönem Başı 5.Bölge Zümresi-her bölgeye ve yönetmeliğe uygun...2012-13

II.Dönem Başı 5.Bölge Zümresi-her bölgeye ve yönetmeliğe uygun...2012-13 TOPLANTIDA OKUL ADINI ORTAOKUL U DÜZELTEBİLİRSİNİZ :)
  9. E

10. E

11. E

sbs denemelerindeki netleri artırmaları için öğrencileri nasıl tetikleriz? :)

sbs denemelerindeki netleri artırmaları için öğrencileri nasıl tetikleriz? :) ödüller koy,okulda kşe hazırla
  12. E

6. SINIF DÜNYADA İKLİM (SÜPER ANLATIM ! )

6. SINIF DÜNYADA İKLİM (SÜPER ANLATIM ! ) HİÇ İYİ OLMAMIŞ..EMEĞİ GECENLERE TEŞEKKÜRLER AMA BERABT BİR SUNU..BUNU İNDİRENLER NASIL OLURDA ÇOK GÜZEL DERLER ANLAMADIM..LİSE 4 SEVİYESİNDE ..
  13. E

Ders Saatleri !!!ÖNEMLİDİR!!! DİKKATİNİZE

Ders Saatleri !!!ÖNEMLİDİR!!! DİKKATİNİZE BAŞVURU TAKİP EKRANI Başvuru No: Yaptığınız başvurunun durumunu görmek için başvuru numaranızı giriniz. Başvuru No Adı Soyadı Tarih Kuruma Geliş Tarihi Cevaplanması Gereken Tarih Bulunduğu Kurum BulunduguBirimKodu Cevap Kodu EkSure...
  14. E

Geldikleri Gibi Giderler

Geldikleri Gibi Giderler tek kelime ile harika olmuş emeğinize sağlık...bizde bu güzeelliklerden faydalanmak ve siz yardımcı olmak için elimizden geleni yapmalıyız...
  15. E

Sosyal Bilgiler Öğreniyorum 3 Boyutlu Materyal Tasarım Yardım

Sosyal Bilgiler Öğreniyorum 3 Boyutlu Materyal Tasarım Yardım mail adresini msj olarak yaz göndereyim..ben 3 boyutluları proje olarak veriyorum :)
  16. E

İnkılapçılık İlkesi Testi

10 Her Alanda Yenilik Konu Kazanım Testi sayenizde çok işler yapıyoruyz.Çok çok teşekkür ederiz..bu büyük bir nimet bizler için...
  17. E

Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar 8.sınıf Etkinlik Çalışması

Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar 8.sınıf Etkinlik Çalışması görünmüyor,anlaşılır değil...
  18. E

İlke İnkılap Özet

ATATÜRK İLKELERİ-İNKILAPLAR ÖZET-ERCAN KAYA
  19. E

İlkeler Kavram Tablosu-MADE İN ERDİNÇ ŞEN

İlkeler Kavram Tablosu Hiç bir şekilde beğenmedin,hiç bir inkılap ilkeyle uyuşmuyor gördüğüm en kötü eşleştirmeydi,,,lütfen dikkat edelim ...saygılar...
  20. E

Atatürk ilkelerinin ipucu kelimeleri ve yapılan inkılaplarla olan ilişkisi

Atatürk ilkelerinin ipucu kelimeleri ve yapılan inkılaplarla olan ilişkisi HOCAM İNKILAPLAR İLE İLKELER UYUŞMUYOR SAYGILAR...
Geri