• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. Yavuz_YILDIZ

Türkiye'de Görülen İklimler Çalışma Kağıdı (2018-2019)

Türkiye'de görülen iklimler ile ilgili ders kitabını baz alarak hazırlamış olduğum çalışma kağıdıdır.
  2. Yavuz_YILDIZ

Ülkemizde Görülen Yeryüzü Şekilleri Bulmaca (2018-2019)

Ülkemizde görülen yeryüzü şekilleri ile ilgili ders kitabını baz alarak hazırlamış olduğum bulmacadır.
  3. Yavuz_YILDIZ

Ülkemizde Görülen Yeryüzü Şekilleri Çalışma Kağıdı (2018-2019)

Ülkemizde görülen yeryüzü şekilleri ile ilgili ders kitabını baz alarak hazırlamış olduğum çalışma kağıdıdır.
  4. Yavuz_YILDIZ

Yükselti Basamaklarını Boyuyorum Çalışma Kağıdı (2018-2019)

Yükselti Basamakları ile ilgili ders kitabını baz alarak hazırlamış olduğum çalışma kağıdıdır.
  5. Yavuz_YILDIZ

Aydınlanma Çağı Çalışma Kağıdı (2018-2019)

Aydınlanma Çağı ile ilgili ders kitabını baz alarak hazırladığım çalışma kağıdıdır. Gözümden kaçan hatalar varsa lütfen bildiriniz.
  6. Yavuz_YILDIZ

Reform Çalışma Kağıdı (2018-2019)

Reform ile ilgili ders kitabını baz alarak hazırladığım çalışma kağıdıdır. Gözümden kaçan hatalar varsa lütfen bildiriniz.
  7. Yavuz_YILDIZ

Rönesans Çalışma Kağıdı (2018-2019)

Rönesans ile ilgili ders kitabını baz alarak hazırladığım çalışma kağıdıdır. Gözümden kaçan hatalar varsa lütfen bildiriniz.
  8. Yavuz_YILDIZ

Coğrafi Keşifler Çalışma Kağıdı (2018-2019)

Coğrafi Keşifler ile ilgili ders kitabını baz alarak hazırlamış olduğum çalışma kağıdıdır.
  9. Yavuz_YILDIZ

Osmanlı'da Etkili Olan Fikir Akımları (2018-2019)

PISA sorularını inceleyerek T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinde okuma becerilerini geliştirmeye yönelik "Osmanlı'da etkili olan fikir akımları" ile ilgili hazırladığım etkinliği paylaşıyorum. Tekrar amaçlı kullanılabilir :) Fırsat buldukça yenilerini hazırlamaya çalışacağım. Yapıcı...
  10. Yavuz_YILDIZ

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü rozet

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü
  11. Yavuz_YILDIZ

2017-2018 LGS Deneme Sınavı-1

İlk dört üniteyi kapsayan LGS deneme sınavıdır. Gözden kaçan hata, eksiklik veya yazım yanlışları varsa lütfen bildiriniz.
  12. Yavuz_YILDIZ

5. sınıflar 1. dönem 2. yazılı sorularıdır

Benim şablon :) Helal olsun hocam.
  13. Yavuz_YILDIZ

Seçmeli "Şehrimiz ..." Dersi Öğretim Programı

Seçmeli "Şehrimiz ..." Dersi Öğretim Programı
  14. Yavuz_YILDIZ

5. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Sınavı

2017-2018 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Dönem 1. Yazılı Sınavı Hem word hem de pdf olarak ekledim.
  15. Yavuz_YILDIZ

Öğrendiklerimi Uyguluyorum Çalışma Kağıdı

SB.5.1.1. "Sosyal Bilgiler dersinin, Türkiye Cumhuriyeti’nin etkin bir vatandaşı olarak kendi gelişimine katkısını fark eder." kazanımına yönelik hazırlamış olduğum çalışma kağıdıdır.
Geri