• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. Mustafa Petek

Ders Notu SB.6.1.1: Zaman İçinde Değişen Gruplar ve Roller -Ders Notu

SB.6.1.1. Dâhil olduğu grupların ve bu gruplardaki rollerinin zaman içerisinde değişebileceğine ilişkin çıkarım yapabilme
  2. Mustafa Petek

LGS LGS Takip (Koçluk) Çizelgeleri

Liselere Geçiş Sınavı’na hazırlık sürecinde planlı ve programlı olmak oldukça önemlidir. Çalışmaya nereden başlayacağınızı, hangi derse ne kadar vakit ayıracağınızı ve ne zaman mola vereceğinizi bilmek önemlidir. Eğer çalışma planınız yoksa, bu konuda eksiklik yaşayabilirsiniz. Kendi...
  3. Mustafa Petek

Ders Notu SB.5.1.1: Gruplar ve Rollerimiz - Ders Notu

SB.5.1.1. Dâhil olduğu gruplar ve bu gruplardaki rolleri arasındaki ilişkileri çözümleyebilme
  4. Mustafa Petek

PDF Resimli Kavramlar Sözlüğü_(İ.T.A)

LGS'de T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinin en önemli bileşenlerinden biri döneme ait kavram ve kelimelerin doğru şekilde anlaşılmasıdır. Kavramlara hakim olmak, parçanın vermek istediği mesajı doğru analiz etmenin temelidir. Tüm bu amaçlarla hazırlamış olduğumuz "Resimli Kavramlar...
  5. Mustafa Petek

PDF Sınıf Rehberlik Dokümanları (YENİ)

Değerli arkadaşlar; özellikle dönem başında hepimizin ihtiyacı olan Sınıf Rehberlik dosyalarına aşağıdaki belgeyi indirerek ulaşabilirsiniz
  6. Mustafa Petek

6. Sınıf Sosyal Bilgiler Açık Uçlu 2. Dönem 2. Yazılı Sınavı ve Cevap Anahtarı

Açık uçlu sınav örneklerini aşağıdaki dosyadan indirebilirsiniz. Ayrıca SosyalKampüs instagram sayfamızı takip edebilirsiniz. NOT: Sınav MEB 5. Senaryoya uygun şekilde hazırlanmıştır.
  7. Mustafa Petek

5. Sınıf Sosyal Bilgiler Açık Uçlu 2. Dönem 2. Yazılı Sınavı ve Cevap Anahtarı

Açık uçlu sınav örneklerini aşağıdaki dosyadan indirebilirsiniz. Ayrıca SosyalKampüs instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
  8. Mustafa Petek

7. Sınıf Sosyal Bilgiler Açık Uçlu 2. Dönem 2. Yazılı Sınavı ve Cevap Anahtarı

Açık uçlu sınav örneklerini aşağıdaki dosyadan indirebilirsiniz. Ayrıca SosyalKampüs instagram sayfamızı takip edebilirsiniz. NOT: Sınav MEB 4. Senaryoya uygun şekilde hazırlanmıştır
  9. Mustafa Petek

T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 2. Dönem 2. Yazılı Sınavı ve Cevap Anahtarı

Açık uçlu sınav örneklerini aşağıdaki dosyadan indirebilirsiniz. Ayrıca SosyalKampüs instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
  10. Mustafa Petek

PDF Konu Konu MEB Örnek Soruları: Ekonomi ve Sağlık Alanında Yapılan İnkılaplar

Değerli arkadaşlar; MEB Örnek Soruları ve LGS’de Çıkan Soruları derleyerek “Konu Konu MEB Örnek Soruları” çalışmasını hazırladım. Böylece o haftadaki kazanımla ilgili tüm soruları tek seferde görmüş olacak öğrencilerimiz. Haftalık Kazanım Deneme Sınavı olarak da kullanabilirsiniz. Faydalı olsun...
  11. Mustafa Petek

Ders Notu Sorunların Çözümünde Kurumlar Ders Notu

Sosyal Bilgiler alanındaki değişimleri yakından takip ederek yeni müfredat ile tamamen uyumlu “Yeni Nesil Ders Notları” çalışmasını tüm zümrelerimizin kullanması için hazırlamaya çalıştım. Büyük bir mutlulukla paylaştığım tüm dokümanların sizlere ve öğrencilerimize faydalı olmasını dilerim...
  12. Mustafa Petek

PDF Konu Konu MEB Örnek Soruları: Eğitim-Kültür ve Toplumsal Alanda Yapılan İnkılaplar

Değerli arkadaşlar; MEB Örnek Soruları ve LGS’de Çıkan Soruları derleyerek “Konu Konu MEB Örnek Soruları” çalışmasını hazırladım. Böylece o haftadaki kazanımla ilgili tüm soruları tek seferde görmüş olacak öğrencilerimiz. Haftalık Kazanım Deneme Sınavı olarak da kullanabilirsiniz. Faydalı olsun...
Geri