• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Video 8.Sınıf - T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük - Toplumsal Alanda Yapılan İnkılaplar - Benim Hocam Yayınları

Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında Berkay Hoca tarafından hazırlanan, 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinin "Toplumsal Alanda Yapılan İnkılaplar" konusunu kapsayan bir eğitim videosudur. Videonun içeriği ve ele alınan temel konular şunlardır: Toplumsal Alanda Yapılan...
  2. erkanisanmaz

Video 8. Sınıf - T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük - Eğitim ve Kültür Alanında Yapılan Yenilikler - Benim Hocam Yayınları

Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında yayınlanan ve 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinin "Eğitim ve Kültür Alanında Yapılan İnkılaplar" konusunu detaylı bir şekilde ele alan eğitici bir içeriktir. İşte videonun kapsamlı bir tanıtımı ve önemli konu başlıkları: Video İçeriği...
  3. erkanisanmaz

Video Toplumsal Alanda İnkılaplar - 8. Sınıf LGS Hazırlık

📌 Toplumsal Alanda Yapılan Yenilikler | 8. Sınıf İnkılap Tarihi Bu videoda, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan sonra toplum hayatını modernleştirmek amacıyla yapılan toplumsal alandaki yenilikleri sade ve anlaşılır bir şekilde öğreniyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde...
  4. erkanisanmaz

Yardım PARDUS İŞLETİM SİSTEMİ

Hocam bu sorunu çözmek için online sunulara geçtim. https://www.sosyalbilgiler.biz/online-sunular.html Buradan inceleyebilirsiniz. Önceki yıllarda sorun yaşanmadı. Ancak bu sene bir kaç arkadaş online sunularda da sorun yaşadığını söyledi. Genele yayılmış bir durum değil gibi görünüyor.
  5. erkanisanmaz

Görsel Toplumsal Alanda Yapılan Yenilikler İnfografiği

Toplumsal Alanda Yapılan Yenilikler
  6. erkanisanmaz

Video Eğitim ve Kültür Alanında İnkılaplar

Eğitim ve Kültür Alanında İnkılaplar Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yıllarında gerçekleştirilen eğitim ve kültür devrimlerini tüm detaylarıyla ele alıyoruz. Parçalanmış bir eğitim sisteminden, çağdaş ve milli bir yapıya geçişin kronolojik öyküsünü bu videoda bulabilirsiniz. Konu...
  7. erkanisanmaz

Video Hukuk Alanında İnkılaplar - 8. Sınıf LGS Hazırlık

Bu videomuzda, Osmanlı’dan Cumhuriyet’e geçiş sürecinde hukuk sisteminde yaşanan devrim niteliğindeki değişiklikleri mercek altına alıyoruz. Bir ülkenin dört farklı hukuk sistemiyle yönetilmesinden, modern, laik ve tam bağımsız bir hukuk düzenine nasıl geçildiğini adım adım keşfedeceğiz! 📌...
  8. erkanisanmaz

Video Siyasi Alanda Yapılan İnkılaplar

600 yıllık dev bir imparatorluk, nasıl sadece 18 ayda modern bir ulus devlete dönüştü? 😲 Bu videoda, Türkiye’nin kaderini değiştiren o "baş döndürücü" süreci adım adım inceliyoruz. Saltanatın kaldırılmasından Ankara'nın başkent oluşuna, Cumhuriyetin ilanından halifeliğin sonuna kadar tarihin...
  9. erkanisanmaz

Görsel Siyasi Alanda Yapılan İnkılaplar İnfografiği

Siyasi Alanda Yapılan Yenilikler
  10. erkanisanmaz

Oyun Bilgi Çarkı Oyunu: 643 Dijital ve Teknolojik Gelişmelerin Vatandaşlık Hak ve Sorumluluklarına Etkisi

🎯 Oyunla Öğrenelim: “Bilgi Çarkı Oyunu: 643 Dijital ve Teknolojik Gelişmelerin Vatandaşlık Hak ve Sorumluluklarına Etkisi” 📌 6. sınıf Sosyal Bilgiler dersi kazanımı olan “Dijitalleşme ve teknolojik gelişmelerin vatandaşlık hak ve sorumluluklarına etkileri” konusunu eğlenceli, etkileşimli ve...
  11. erkanisanmaz

Oyun Kapışma Oyunu: 643 Dijital ve Teknolojik Gelişmelerin Vatandaşlık Hak ve Sorumluluklarına Etkisi

📌 Bu kapışma oyunu, 6. sınıf Sosyal Bilgiler dersi kapsamında “dijitalleşmenin vatandaşlık hak ve sorumluluklarına etkisi” konusunu eğlenceli ve etkileşimli şekilde öğrenmen için tasarlanmıştır. 🎯 Nasıl Oynanır? Oyun sınıfta grup halinde ya da bireysel olarak oynanabilir. Sorulara hızlı ve...
Geri