• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Video Atatürk'ün Ölümü ve Ölümünün Yansımaları

Mustafa Kemal Atatürk'ün son günlerine, vatanı için yaptığı son fedakarlıklara ve bir ulusun ortak yasını tuttuğu o tarihi sürece tanıklık edin. Bu videoda, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 1937'de Siroz teşhisi konulmasıyla başlayan son bir yılını ele alıyoruz...
  2. erkanisanmaz

Video Hatay'ın Anavatana Katılması

Hatay’ın Anavatana Katılma Hikayesi: Atatürk’ün "Şahsi Meselem" Dediği Büyük Zafer Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kritik diplomatik başarılarından biri olan Hatay’ın anavatana katılması, sadece bir toprak kazanımı değil; bir milletin azmi ve bir liderin kararlılığının öyküsüdür. Videomuzda...
  3. erkanisanmaz

Online Sunu 6. Sınıf Sosyal Bilgiler: Ekonomik Faaliyetler ve Meslekler Online Sunu

6. sınıf Sosyal Bilgiler dersi SB.6.5.2. kazanımıyla uyumlu "Ekonomik Faaliyetler ve Meslekler" online sunusu. Turizm, yok olan meslekler ve geleceğin mesleklerini içeren interaktif etkinliklerle dersinizi zenginleştirin! konomik Faaliyetler ve Meslekler Arasındaki İlişkiyi Keşfedin! Sosyal...
  4. erkanisanmaz

Video Ekonomik Faaliyetler ve Meslekler

Mesleklerin neden bölgeden bölgeye değiştiğini veya neden bazı mesleklerin zamanla tarih sahnesinden silindiğini hiç merak ettiniz mi? Bu videomuzda, mesleklerin doğuşunu, coğrafya ile olan güçlü bağını ve teknolojinin bu süreci nasıl baştan aşağı değiştirdiğini inceliyoruz. Video İçeriğinde...
  5. erkanisanmaz

Video Atatürk Dönemi Türk Dış Politikasındaki Gelişmeler

Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası Kurtuluş Savaşı cephede kazanıldı ama tam bağımsızlık mücadelesi masada devam etti! Bu videomuzda, genç Türkiye Cumhuriyeti'nin uluslararası arenada varlığını kanıtlama ve egemenliğini koruma sürecini adım adım inceliyoruz. Lozan'dan kalan pürüzler nasıl...
  6. erkanisanmaz

BEP 6. Sınıf 2. Dönem 1. BEP Yazılı Örneği

2025-2026 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6.SINIF SOSYAL BİLGİLER DERSİ 2. DÖNEM 1. YAZILI SINAVI (BEP YAZILI ÖRNEĞİ)
  7. erkanisanmaz

2025-2026 8. Sınıf Tüm Dersler 2. Dönem 1. Yazılı Soru ve Cevapları - MEBİ

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni dijital eğitim platformu MEBİ üzerinden paylaşılan, 8. Sınıf 2. Dönem 1. Yazılı sınav hazırlık içerikleri için hazırladığım tanıtım yazısı aşağıdadır: Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin ders başarılarını artırmak ve sınav kaygılarını en aza indirmek...
  8. erkanisanmaz

2025-2026 7. Sınıf Tüm Dersler 2. Dönem 1. Yazılı Soru ve Cevapları - MEBİ

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni dijital eğitim platformu MEBİ üzerinden paylaşılan, 7. Sınıf 2. Dönem 1. Yazılı sınav hazırlık içerikleri için hazırladığım tanıtım yazısı aşağıdadır: Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin ders başarılarını artırmak ve sınav kaygılarını en aza indirmek...
  9. erkanisanmaz

2025-2026 6. Sınıf Tüm Dersler 2. Dönem 1. Yazılı Soru ve Cevapları - MEBİ

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni dijital eğitim platformu MEBİ üzerinden paylaşılan, 6. Sınıf 2. Dönem 1. Yazılı sınav hazırlık içerikleri için hazırladığım tanıtım yazısı aşağıdadır: Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin ders başarılarını artırmak ve sınav kaygılarını en aza indirmek...
  10. erkanisanmaz

2025-2026 5. Sınıf Tüm Dersler 2. Dönem 1. Yazılı Soru ve Cevapları - MEBİ

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni dijital eğitim platformu MEBİ üzerinden paylaşılan, 5. Sınıf 2. Dönem 1. Yazılı sınav hazırlık içerikleri için hazırladığım tanıtım yazısı aşağıdadır: 🚀 Sınavlara Hazırlıkta MEBİ Yanınızda: 5. Sınıf 2. Dönem 1. Yazılı Provaları Yayında! Milli Eğitim Bakanlığı...
  11. erkanisanmaz

Ders Notu 5. Sınıf 4. Öğrenme Alanı Özeti

Hatice Yılmazer hocamızın öğrenim çıktısı bazlı hazırladığı ders notlarının birleştirilerek öğrenme alanı özetine çevrilmiş halidir. hem pdf hem de word halleri yüklenmiştir.
  12. erkanisanmaz

Ders Notu 5. Sınıf 3. Öğrenme Alanı Özeti

Hatice Yılmazer hocamızın öğrenim çıktısı bazlı hazırladığı ders notlarının birleştirilerek öğrenme alanı özetine çevrilmiş halidir. hem pdf hem de word halleri yüklenmiştir.
  13. erkanisanmaz

Video Atatürk'ün Dış Politika İlkeleri - 8. Sınıf LGS Hazırlık

Atatürk'ün Dış Politika İlkeleri Bir imparatorluğun küllerinden doğan yeni bir ulus, dış politikasını hangi temeller üzerine inşa etti? Bu videomuzda, Atatürk döneminde Türkiye'nin uluslararası ilişkilerde izlediği temel stratejileri ve vazgeçilmez ilkelerini derinlemesine inceliyoruz. 📌...
  14. erkanisanmaz

Ders Notu 5. Sınıf 2. Öğrenme Alanı Özeti

15. erkanisanmaz

Ders Notu 5. Sınıf 1. Öğrenme Alanı Özeti

16. erkanisanmaz

Video 852 Cumhuriyete Yönelik Tehditler 8. Sınıf LGS Hazırlık

8. Sınıf 5. Ünite 2. Kazanım olan Cumhuriyete Karşı Tehditler konusu için hazırlanan kısa videodur. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100 yılı aşan hikayesi, sadece bir devletin inşası değil; aynı zamanda dünyanın en stratejik ve en zorlu coğrafyalarından birinde verilen soluk soluğa bir hayatta kalma...
Geri