• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. SYLAR

İnkılap Tarihi Atölyem-1 (Batıya Erken Açılan Kent: Selanik-1)

İnkılap Tarihi Atölyem-1 (Batıya Erken Açılan Kent: Selanik-1) (2015-2016) Hocam bu çok kaliteli bir çalışma. Elinize sağlık.
  2. SYLAR

TEOG Lise Yerleştirme Sonuçları

TEOG Lise Yerleştirme Sonuçları Birinci nakil dönemi Tercih başvuruları 17-21 Ağustos arasında alınacak. Sonuçlar, 24 Ağustos’ta ilan edilecek. İkinci dönem Başvuruları 24-28 Ağustos’ta yapılacak. 31 Ağustos’ta sonuçlar açıklanacak. Üçüncü dönem Tercihleri 31 Ağustos-4 Eylül arasında olacak...
  3. SYLAR

'SOSYAL DEVLET'' kavramını içeren soruya itiraz

sosyal devlet sorusuna itiraz İptal edileceğini düşünmüyorum, önceki yıllarda da buna benzer sorular sordular. Pybs sorularına da bir göz atın, özellikle de 5. sınıf sorularına, kapsama alanı çok geniş sorular soruluyor.
  4. SYLAR

30 Nisan 2015 TEOG Sınavı Cevapları

30 Nisan 2015 TEOG Sınavı Cevapları 1. Döneme göre zor bir sınavdı. Bilgi sorularının sayısını artırmışlar, iyi yapmışlar.
  5. SYLAR

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Merkezi Sistem Ortak Sınavları

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Merkezi Sistem Ortak Sınavları Kadı, suçlunun cezasını verecek düşünmüş taşınmış, bu adamı falakaya yatırın beş yüz değnek vurun deyince suçlu yerinden zıplamış Kadı efendi kadı efendi demiş, sen ya sayı saymayı bilmiyorsun ya da hiç dayak yememişsin. Bu...
  6. SYLAR

seçmeli dersler(sosyla bilgiler alanına giren)

seçmeli dersler(sosyal bilgiler alanına giren) Hocam ekteki dosya Ortaokullar haftalık ders çizelgesidir, bu çizelgeye göre öğrencilerin hangi sınıfta hangi dersleri seçebileceği belirtilmiş.
  7. SYLAR

ÖĞRETMENLERİN YER DEĞİŞTİRME VE ATAMA İŞLEMLERİ Mayıs-Haziran 2014

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Öğretmenlerin atama ve yer değiştirme işlemleri, il ve ilçe millî eğitim şube müdürlerinin zorunlu ve isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri ile diğer personelin görevde yükselme ve unvan değişikliği işlemlerine ilişkin çalışma...
  8. SYLAR

T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük Dersi Merkezi sınavlardan kaldırılsın mı?

T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük Dersi Merkezi sınavlardan kaldırılsın mı? Merkezi Sınavlardan çıkarılsın demek yanlış bir düşünce, merkezi sınavlardan dersimiz asla çıkmamalı. Biz en kötüsünü düşünerek planlarımızı ona göre yapalım. İster merkezi sınavdan çıkarsınlar, Ttkb isterse...
  9. SYLAR

ORTAK SINAVLARDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

ORTAK SINAVLARDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Alt tarafı sadece sınav yapacağız, Hazirandan Eylül ayına kadar Bakanlık bu sınavla ilgili o kadar çok şey söyledi ki. Eylülden Kasım ayına kadar da habire açıklama üzerine açıklama yapıyorlar :) bitse de biz de Eğitim Öğretime devam etseydik.
  10. SYLAR

Merkezi sistem ortak sınav

Merkezi sistem ortak sınav Hocam sizden kim bu yazıyı istiyor, neye dayanarak böyle bir yazı istiyorlar, (Yasa, Yönetmelik, Genelge...) siz yine de birşeyler yazıp da verecekseniz eğer, İlk iki Ünitemizin Kazanımlarını yazın verin. İşte hedefimiz budur :)
  11. SYLAR

Değişen hiç bir şey yok :(

Unutulanlar dışında, yeni bir şey yok :( Arkadaşlar ders satimiz 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında 3 ten 2 ye düşürüldü ve biz her yıl aynı sıkıntıyı yaşıyoruz bu yıl Kasımın sonunda yapılacak 1. Merkezi sınavdan dolayı, her zamankinden daha zor bir durumla karşı karşıyayız, İlk iki üniteyi...
  12. SYLAR

09-13 Eylül Uzaktan Eğitim Yapılacak

09-13 Eylül Uzaktan Eğitim Yapılacak Eyvah, uzaktan eğitim çilesi yine başlıyor, neyseki Salı, Çarşamba ve Perşembe günü bazı dersler bizimle ilgili değil, diğer branşları ilgilendiren bu dersleri izlemek dinlemek zorunda değiliz, Yükümüz ağır, işimiz çetin, gücümüz kıla bağlı, Allah...
  13. SYLAR

SBS de Ek Yerleştirme-Güncel-

Ortaöğretime Yerleştirme Sistemi ile Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumlarında Boş Kalan Kontenjanlar İçin Öğrencilerimize Ek Tercih ve Yerleştirme Hakkı Verilmesine İlişkin Açıklama: T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği 07.09.2013 BASIN AÇIKLAMASI Sınavla öğrenci alan...
  14. SYLAR

İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde değişiklik.

7 Eylül 2013 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28758 YÖNETMELİK Millî Eğitim Bakanlığından: MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İLKÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 - 27/8/2003 tarihli ve 25212 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı...
  15. SYLAR

vatandaşlık 8.sınıflarda var mı?

vatandaşlık 8.sınıflarda var mı? 8. Sınıflarda Vatandaşlık ve Demokrasi Eğitimi dersi Okutulacak, bu yıl 7. sınıfa gidenler 8. sınıfa geçince de aynı dersi okuyacaklar. Okutulacak mı okutulmayacak mı karışıklığının sebebi şu, elimizde iki tane haftalık ders çizelgesi var biri yeni diğeri...
  16. SYLAR

Müfredat eş zamanlı uygulanacak(mış)

Müfredat eş zamanlı uygulanacak(mış) Müfredat eş zamanlı uygulanabilir, her sınıfta iyi internet bağlantısıyla, Projeksiyonla, Uzaktan eğitim mantığıyla uygulanabilir:)) bir de bu kadar az ders saatiyle, layıkıyla, eş zamanlı işlenmesi hayal :) hayaldi gerçek oldu. Haa toplam 36 sınavdan...
  17. SYLAR

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOGS) Sunusu

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOGS) Sunusu Hocam iki ihtimal var, birincisi, orada yazan Performansla Performans Belirlemeye Yönelik Çalışmaları yani Ders ve etkinliklere katılım ile Performans görevini kastetmiş olabilirler, İkinci ihtimal, hakkaten Unutmuş...
  18. SYLAR

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOGS) Sunusu

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOGS) Sunusu Yeni sistemle ilgili söylenecek çok söz var, aşağıda linkte Eğitimi yakından takip eden yazarların görüşleri var. http://gundem.milliyet.com.tr/sbs-de-neler-degisti-neler-hic/gundem/ydetay/1759123/default.htm...
  19. SYLAR

Yeni Sınav Sistemi Açıklandı

Yeni Sınav Sistemi Açıklandı Zaytung haber de konuyla güzelce dalga geçmiş: Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı SBS'nin yerini alacak olan yeni sınav sisteminin yerine getirilecek olan sınav sisteminin hazırlıklarının tamamlandığını açıkladı... http://www.zaytung.com/sondakikadetay.asp?newsid=222995
  20. SYLAR

Sınırsız Sınıf Eğitim Projesi

Sınırsız Sınıf Eğitim Projesi Sınırsız Sınıf Eğitimi Projesi Katılımcı Listesi. Adem BAYRAKTAR Giresun Belgin KAPLAN Edirne Emre AKŞAR İzmir İbrahim ÖRS Balıkesir Kezban TAŞ Hatay M. Baykal YILMAZ Afyon Meryem KAYA İstanbul Mutlu AKBAŞ DİNÇSOY Tekirdağ Nejla KOÇAK Samsun Özcan ÇUHADAR Çorum...
Geri