• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. T

Öğrenci Tanıma Çizelgesi

Öğrenci Tanıma Çizelgesi
  2. T

Birleşebilecek Kulüpler ve Yapabilecekleri Çalışmalar

BİRLEŞTİRİLEREK KURULABİLECEK BAZI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ İLE BU KULÜPLERİN FAALİYET YAPABİLECEĞİ BELİRLİ GÜN-HAFTA VE TOPLUM HİZMETİ ETKİNLİKLERİNE ÖRNEKLER A- KÜTÜPHANECİLİK, KÜLTÜR VE EDEBİYAT KULÜBÜ 01) İlköğretim Haftası ( Eylül Ayının 3. haftası ), 02) Atatürk Haftası ( 10–16 Kasım ), 03)...
  3. T

Sosyal Kulüplerde Danışman Öğretmenin Yapması Gerekenler

SOSYAL ETKİNLİKLER DANIŞMAN ÖĞRETMENİNİN YIL İÇİNDE YAPACAĞI ÇALIŞMALAR a) Bir ‘Öğrenci Kulübü Dosyası’ düzenler. 1. sınıftan 8. sınıfa kadar ki bütün şubelerden, sınıf-şube rehber öğretmenlerinin o öğrenci kulübüne seçtikleri öğrencilerin isim listelerini alarak iki nüsha düzenli liste yapar...
  4. T

İlköğretim Kurumları Yönetmeliği

Son değişikliklere göre hazırlanmış İlköğretim Kurumları Yönetmeli
  5. T

Çevre İncelemesi Formu

ÇEVRE İNCELEMESİ FORMU İncelenen Yerin Adı ........................: Bağlı Bulunduğu İlçe:......................: Bağlı Bulunduğu İl...........................: İncelemeyi yapan öğretmen.............: İncelemenin yapıldığı yıl.................: Değişikliklerin kaydedildiği yıllar...: 1- COĞRAFİ...
  6. T

Okul Brifing Dosyası

OKUL İÇİN HAZIRLANACAK BRİFİNG DOSYASINDA OLMASI GEREKEN BİLGİLER 1. BÖLÜM: a) Okulun adı, b) Adresi, c) Telefon numaraları, ç) Amaçları, d) Seviyesi, derecesi, öğretim şekli, e) Müdürü (öncekiler dâhil), f) Okutulan yabancı diller, g) Kitaplığındaki kitap sayısı, h) Özel okullar...
  7. T

Belirli Gün ve Haftalar Çizelgesi

ÖĞRETİM YILI BAŞINDAN İTİBAREN AYLARA GÖRE TÜM BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR Sıra Eylül 001 1 Eylül Dünya Barış Günü 002 19 Eylül Gaziler Günü 003 Eylül ayının 3. Haftası İlköğretim Haftası 004 Öğrenciler Günü (İlköğretim Haftasının son günü) (Eklendi. 2.3.2008/ 26804 sayılı RG) 005 25 Eylül–1...
  8. T

Okullarda Kutlanması Gereken Belirli Gün ve Haftalar Çizelgesi

Okullarda Kutlanması Gereken Belirli Gün ve Haftalar Çizelgesi
  9. T

Köktürkler

Göktürkler KÖKTÜRKLER olarak da bilinir, 552-745 arasında Orta Asya'da bir federasyon çatısı altında birleşen Türk boyları. "Türk adını taşıyan ilk devleti kurmuşlardır. Efsaneye göre Göktürklerin atası 439'daki Tabgaç soykırımından kaçan bir Türk soylusudur. Bu soykırımdan kaçarak Avarlara...
  10. T

Sunular için resimler

harika olmuş emeği geçen herkeze teşekkür :D[tr][td]
  11. T

Sunular İçin Ses Efektleri

süper olmuş teşekkürler ;D
  12. T

Türk Bayrağı Ekran Koruyucu

arşiv hatalı çıkıyor.yardımcı olurmusunuz :-[
  13. T

Olgu ve Görüş

OLGU: Doğruluğu kişiden kişiye değişme­yen ve herkes tarafından kabul edilen, varlığı de­neyler ve bilimsel verilerle kanıtlanabilen bilgilere denir. GÖRÜŞ: İnsanların kişisel fikirlerini yansı­tan ve doğruluğu kişiden kişiye değişen bilgilere denir. 1 Yüz ölçümü bakımından...
  14. T

19 Mayıs Günün Anlam ve Önemi Konuşması

19 MAYIS ÖĞRETMEN KONUŞMASI Sayın Okul Müdürüm, Müdür Yardımcılarım, Değerli Meslektaşlarım, Sevgili Öğrenciler, Bugün, Mustafa Kemal'in Samsun'da tutuşturduğu kurtuluş meşalesinin, Anadolu'da elden ele, gönülden gönüle dolaşmasının 91.yıldönümü O gün Samsun’un vatanperver insanlarını...
  15. T

Köyden Kente Göçün Sebepleri

Köyden kente göçün nedenleri ve sonuçları 1.Göç ve Göç Sürecinde Eğitim Dünyada politik, ekonomik, toplumsal baskılar ile doğal afetler ve benzeri nedenlere dayalı olarak sık sık iç ve dış göçler yaşanmaktadır. Göç, etkilenen ülkeler ile uluslararası birçok kuruluşu bir dizi sorunla karşı...
  16. T

İpek Yolu

İPEK YOLU İpek endüstrisi, eski çağlardan beri birçok milletin hayatında çok önemli bir yer tutmuş; Uzak Doğudan gelen ipek ve baharat, Bat dünyası için, uluslararası ilişkilerde önemli bir rol oynamıştır. İpek, ayrıca, Doğu kültürünün Batı tarafından tanınmasını da sağlamıştır. Doğunun ipeği...
Geri