• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. T

Okulların Hizmet Puanları

Okulların Hizmet Puanları
  2. T

Kulüplerin İçin Dosya Kapakları

Kulüplerin İçin Dosya Kapakları
  3. T

Yayın ve İletişim Kulübü Evrakları

Yayın ve İletişim Kulübü Evrakları
  4. T

Yayın ve İletişim Kulübü Yıllık Çalışma Planı

Yayın ve İletişim Kulübü Yıllık Çalışma Planı
  5. T

Yayın ve İletişim Kulübü Toplum Hizmeti Yıllık Çalışma Planı

Yayın ve İletişim Kulübü Toplum Hizmeti Yıllık Çalışma Planı
  6. T

2014-2015 Fotoğrafçılık Kulübü Toplum Hizmeti Yıllık Çalışma Planı

2014-2015 Fotoğrafçılık Kulübü Toplum Hizmeti Yıllık Çalışma Planı
  7. T

Çocuk Hakları Kulübü Toplum Hizmeti Yıllık Çalışma Planı 2014-2015

çocuk hakları kulübü toplum hizmeti yıllık çalışma planı 2014-2015
  8. T

2014-2015 Fotoğrafçılık Kulübü Dokümanları

2014-2015 Fotoğrafçılık Kulübü Dokümanları
  9. T

TEOG Nisan 2014 Soru Tipleri

Arkadaşlar sınava az bir zaman kaldı. Her zaman MEB bizi yanıltıyor ve soru tipleri konusunda ters köşe oluyoruz. Bu TEOG sınavında siz nasıl soru bekliyorsunuz. Ben yoruma dayalı soruların çok olacağından SBS tarzı şekilli soru yerine biraz daha bilgi ağırlıklı uzun soruların çok olacağını...
  10. T

Ülkemizin Kaynakları Test Soruları

Ülkemizin Kaynakları Test Soruları
  11. T

Yazılı Analiz Programı

Yazılı Analiz Programı
  12. T

Sevr Anlaşması

SEVR ANTLAŞMASI (10 Ağustos 1920) 1. Dünya Savaşı’nın galipleri 18 Ocak 1919’da Paris’te toplanarak savaş sonrası barışı görüşmeye başlamışlardı. Yenilen devletlerle tek tek antlaşmalar yapıyorlardı. Osmanlı Devleti hariç diğer yenilen devletlerle barış yapılmıştı. Sadece Osmanlılarla gizli...
  13. T

Mürekkep

MÜREKKEP Mürekkep`in kullanışı çok eskidir. M.Ö 2500 yıllarında bulunan Çin mürekkebi bir yana, Mısırlılar da aşağı yukarı aynı çağlarda mürekkep kullanıyorlardı. Asurlular, Mısırlılar, hatta Yunanlar`dan kalma,pişirilmiş toprak levhalar veya taş üzerine yazılmış pek çok yazıt günümüze kadar...
  14. T

Malazgirt Meydan Muharebesi

MALAZGİRT MEYDAN SAVAŞI Anadolu Bizans için büyük önem taşıyordu.Önemli gelir kaynaklarına sahipti ve Bizans bundan kolay kolay vazgeçmek istemiyordu. Anadolu'ya akınlarda bulunan Türkleri büyük tehlike olarak gören Bizans, eski “Suğur” mıntıkalarında tekrar hakimiyeti kurmak...
  15. T

Kurtuluş Savaşında Cepheler

DOĞU CEPHESİ Ermeni Devleti, Rusya'da Çarlık sisteminin yıkılıp yerine Sosyalist bir devlet kurulması üzerine 1918'de ortaya çıktı. Taşnak Partisi tarafından idare ediliyordu. Ermeniler, sınırlarımıza saldırıyor, Müslüman halka aşırı zulüm, haksızlık ve katliam yapıyordu. Bunun üzerine, TBMM...
  16. T

İstanbulun Fethinin Sebepleri Sonuçları

İSTANBUL’UN FETHİ Genç sultan, İstanbul kuşatmasını başlatmadan önce bütün tedbirleri alıyordu: Bizans imparatorunun iki kardeşi Mora'da despot olarak bulunuyordu. Onların Bizans'a yardımlarını önlemek için II. Mehmed, ünlü akıncı Turhan Bey kumandasındaki birlikleri gönderdi. Bu birlikler...
  17. T

GAP Projesi

GÜNEY DOĞU ANADOLU PROJESİ (GAP) Dicle ve Fırat ırmaklarının aşağı kesimleriyle bunlar arasında kalan alanı kapsayan ve barajlar, hidroelektirik santralları, sulama tesisleri, her çeşit altyapı, tarımsal tesisler, ulaştırma, eğitim, sağlık vb. alanlardaki hizmetleri...
  18. T

Sınıf Yönetimi

Öğretmen Kitapları Dizisi SINIF YÖNETİMİ Hüseyin Başar
  19. T

Zabit ve Kumandan İle Hasbihal Özeti

ZABİT VE KUMANDAN İLE HASBİHAL Bu kitap, Atatürk’ün yakın dostu Nuri Conker’ in Türk ordusundaki hataları, askerlik bilgileri ve eksikleri anlattığı “Zabit ve Kumandan” adlı eserine cevabıdır. Atatürk yazarın askerlik hakkındaki yanlış ve doğruları cesurca anlatmasına ve gerçeklerin su yüzüne...
  20. T

Zorunlu Öğretim Çağındaki Çocuklar

Zorunlu Öğretim Çağındaki Çocuklar
Geri