• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. B

Karikatür nasıl gönderiliyor?

Karikatür nasıl gönderiliyor? olmuyo denedim ama söylediğiniz adresleri bulamadım...
  2. B

Okuma-Yakma

Okuma-Yakma paylaşım için Teşekkür Ederim
  3. B

Karikatürler

Karikatürler komik karikatürler Teşekkür Ederim
  4. B

Mehteran

Mehteran emeğine salık
  5. B

Karikatür nasıl gönderiliyor?

Sevgili forum arkadaşlarım ben karikatür bölümüne nasıl konu açılacağını bilmediğim için konu açamıyorum. Bana karikatür bölümüne nasıl konu açılacağını kısaca anlatırsanız sevinirim... ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKÜR EDERİM.
  6. B

Yabancı Gözüyle Türkler (Resimli)

Yabancı Gözüyle Türkler (Resimli) emeğine salık
  7. B

Osmanlı Devleti

Osmanlı Devleti emeğine salık :D :D :D
  8. B

İlk düşman denizaltısını batıran Sultanhisar torpido gemimiz

İlk düşman denizaltısını batıran Sultanhisar torpido gemimiz payaşımınız için Teşekkür Ederim
  9. B

M.Kemalin Annesine Yazdığı Mektup

Muhterem Valdeciğim, Melekler Mekanı - M.Kemalin Annesine Yazdığı Mektup İstanbul'dan mufarakatımdan beri sizlere birkaç telgraftan başka bir şey yazmadım. Bu sebeple büyük merak içinde kaldığınızı tahmin ediyorum. Bilhassa hakkımda gerek ötekinden berikinden ve gerek gazetelerden işittiğiniz...
  10. B

Bir Şehidin Bayraklaşan Mektubu

Sınır Karakollarından birinde vatani görevini yapmakta olan Mehmet oğlu Mehmet terhisine bir ay kala hain parmakların çektiği tetiklerle şehit olmuştu. Mehmet'in üzerinden emekli devlet memuru babasına yazdığı; ancak postaya vermesi nasip olmayan yarım kalmış bir mektubu çıktı. Komutanlarının...
  11. B

YABANCI GÖZÜYLE TÜRK ASKERLERİ

yabanci gözü ile Türk askeri Amerikan Kore Savaşı gazileri: Türkler hep bir numara Yarım asırdan fazla bir zaman geçmiş olmasına rağmen bugün yaşları 80'lere dayanmış Amerikalı Kore gazileri, Kore Savaşı'ndan birlikte savaştıkları Mehmetçiği unutamıyor. Yarım asırdan fazla bir zaman...
  12. B

Atatürk Ün Sanata Verdiği Önem

Atatürk Ün Sanata Verdiği Önem emeğine deymiş Teşekkür Ederim.
  13. B

Atatürk'ün Hakkında Bilinmesi Gereken 30 Şey

Atatürk'ün Hakkında Bilinmesi Gereken 30 Şey paylaşım için Teşekkür Ederim baya bilmediğimiz yönleri varmış.
  14. B

Medenileşme

Medenileşme :D :D :D teşekkür ederim
  15. B

Cami'de Cep Telefonuyla İlgili Uyarı...

Cami'de Cep Telefonuyla İlgili Uyarı... paylaşım için Teşekkür Ederim:)
  16. B

Yazılıdan İlginç Cevaplar

Yazılıdan İlginç Cevaplar ;D ;D ;D :D :D :D
  17. B

Teyzeme Bak Bee =))

Teyzeme Bak Bee =)) kortum be inşallah gece rüyama girmez:)
  18. B

İlk İnsan

İlk İnsan komik paylaşım için teşekkür ederim
  19. B

Osman Bey Kimdir?

Osman Bey Kimdir? gerçekten komik, paylaşım için teşekkür ederim
  20. B

Dikkatsizlik

Dikkatsizlik konuda anlatılmak istenen pek açık değil ama palaşım için Teşekkür Ederim
Geri