• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. L

ATAMIZIN 19 RAKAMIYLA BAĞLANTISI

ATAMIZIN 19 RAKAMIYLA BAĞLANTISI ilginç
  2. L

Sosyal Bilgiler Bilgi Yarışması Sitemiz Test Yayınında...

Sosyal Bilgiler Bilgi Yarışması Sitemiz Test Yayınında... bence hergün böyle yapak lig gibi olsun en çok puanı alan ayın sonunda hediyeyi kazansın zaten öyle ama bilmiom yani...
  3. L

Bütün derslerde ve sınıflarda bitişik eğik yazı kullanılacak

Bütün derslerde ve sınıflarda bitişik eğik yazı kullanılacak yav düzyazı daha güzel hem okunmuyor bir ekre İngilzice dersi kesinlikle el yazısıyla işlenmez. Q,X,W var. Bazı teknikler geliştirilmiş bunun için ama zor. Bence düzyazı daha iyiydi. Şimdi de alıştık yazmıyoruz
  4. L

Moğollar

Moğollar Başkenti Roma olan Batı Roma İmparatorluğu 5. yüzyılda Germen kabilelerince yıkıldı vikipedi roma imp. sayfası arkadaşlar batıı roma germen (alman) kavimleri tarafıdnan yıkılmış
  5. L

Yeryüzünde Yaşam ve İpek Yolunda Türkler

İpek Yolunda Türklerden de var ama olsun ikisini aynı paylaşayım dedim.
  6. L

Açılmasını İstediğiniz Bölüm

Açılmasını İstediğiniz Bölüm bence burada yaptığımız proje ve performans ödevlerini paylaşalım. Word dosyalırıyla. Sadece performans ödevini kuru kuru veriyorlar biz birşey yapamıyoruz. Bizim Sosyal Dergisi yapacaktık performans ödevi, ben anlayamadım, pek birşey koyamadım yardımcı olsanız...
  7. L

Büyük Hun Devleti

Büyük Hun Devleti altında ataç gibi bir şey var ya ona tıkla bir şey gelcek kaydete bas ordan açılıyor!!!
  8. L

Amerikan Bayrağının Oluşumu

Amerikan Bayrağının Oluşumu teşekkür
  9. L

Türk

Türk işin içinde olan hem müslüman hem türk olan, bre kendi dinlerinde olanları indirmiyorlar ve türk olmayanı amma kendi dinlerine ykn olck
  10. L

Filistin Gerçeği

Filistin Gerçeği kalleşe israiles
  11. L

Kızılderili Karikatürleri

Kızılderili Karikatürleri teşekkürler
  12. L

Moğolistan'da Türk Anıtları

Moğolistan'da Türk Anıtları teşekkür
  13. L

Uygarlığa Adını Verenler (Uygurlar)

Uygarlığa Adını Verenler (Uygurlar) teşekkür
  14. L

Dünya'yı Keşfediyoruz- İslam Dönemi vb

Dünya'yı Keşfediyoruz- İslam Dönemi vb sağolun arkadaşlar yaptıklarımı bir dosyada biriktiriyorum iyi sizde yararlanıyorsunuz.
  15. L

Matematik ve Özel Konum

Matematik Konum Paraleller Meridyenler Matematik Konumunun Sonuçları Özel Konum Özel Konumunun Sonuçları
  16. L

MEDENİYET VE KÜLTÜR

MEDENİYET VE KÜLTÜR sağolun arkadaşlar, bence ana sayfadaki konulara çevre sorunları diye bir bölüm de eklensin benim çok paylaşacaklarım var, serbest kürsüde paylaşabilirim ama pek kimse bakmıyor bu alt konulara o yüzden buraya yazamıom başka yere böyle birşey açın yada bir bölümde ayrıca bunu...
  17. L

Arkadaşlar; 1.2,3 ve 4 yıldızlı üyeler aynı eytkilere sahip oluyormuş bu tamam da kaç mesajdan sonra acaba bir yıldız alıyoruz. Onu analmadım.
  18. L

Güzelim Türkçemiz Ne Hale Gelmiş Bakın!!

Güzelim Türkçemiz Ne Hale Gelmiş Bakın!! thanks demesine kardeşim şimdi bu birader der be bye byue türkçe işte al sana
  19. L

Mezopotamya Medeniyetleri-22

Arkadaşlar sunu; Mezopotamya, Sümerliler ve Babilliler'İ anlatıyor. Sümerliler'i yayınlamıştım ama olsun. Asur ve Babilliler de var sunuda. Ayrıca önceki Sümerliler sunusunda kullandığım tasarımı burada da kullandım. Bundan sonra sunuya soru, boşluk doldurma ve doğru-yanlış etkinlikleri de...
  20. L

Sümerliler

Mezoptamya ve Sümerlileri işliyor. Tasarım benimdir, dokulardan yaptım. Asur ve Babillielrle devam edeceğim
Geri