• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. L

2. ÜNİTE NÜFUS KONUSU

2. ÜNİTE NÜFUS KONUSU sağolun yorumalr için yalnız yaşım 14
  2. L

telefon kitle iletişim aracımıdır

telefon kitle iletişim aracımıdır bizim sosyal hocası telefon kitle iletişim aracı değil diye anlattı. Çünkü telefondaki iletişim internetle kuruluyor yani dolaylı yoldan. Bu yüzden biz kitle iletişim olarak kabul etmedik. Ama 3 yıl sonra olabilri.
  3. L

2. ÜNİTE NÜFUS KONUSU

2. ÜNİTE NÜFUS KONUSU Görüşleriizi bekliyorum!
  4. L

2. ÜNİTE NÜFUS KONUSU

Hocaların genellikle bukonuda olduğunu düşünüyorum
  5. L

Sosyal Bilgiler Programları ( Konu Özetleri, Testler, Oyunlar Haritalar Yok Yok)

Sosyal Bilgiler Programları ( Konu Özetleri, Testler, Oyunlar Haritalar Yok Yok) teşekkürler 7. sınıf sunuları varmıydı
  6. L

Sosyal Bilgiler Programları ( Konu Özetleri, Testler, Oyunlar Haritalar Yok Yok)

Sosyal Bilgiler Programları ( Konu Özetleri, Testler, Oyunlar Haritalar Yok Yok) çok iyiymiş nerden indirebilirz
  7. L

Hangi İnternet Tarayıcısı

Bence en iyisi chrome reklamlar yanıltır sanmayın denedim internet exporler hep kasarken chrome çok hızlı çalıştırıyor. bi derginin önerisiyle operayı denedim ama o da explorer gibi
  8. L

Sonsuz Enerjinin Formülü Bulundu!!

Sonsuz Enerjinin Formülü Bulundu!! gerçek mi yoksa şaka mı bu?
  9. L

Nüfus Yoğunluğu Konu Sunumu

Nüfus Yoğunluğu Konu Sunumu çok güzelmişnüfus yoğunluğu konusunu ayrıntılı şekilde anlatmış
  10. L

7. Sınıf I. Ünite Burdan Buyrun-Bütün Üniteyi Kapsıyor

7. Sınıf I. Ünite Burdan Buyrun-Bütün Üniteyi Kapsıyor görüşlerinizi bekliyorum!1
  11. L

TARİH ŞERİDİ - ÖZGÜN

TARİH ŞERİDİ - ÖZGÜN kardeş çokgüzel olmuş keşke geçen sene paylaşsaymışsın 6 . sınıftayken
  12. L

Derslerim Nasıl Geçiyor?

NASIL ANLATIYORSUNUZ?? biz girdik geçen sene
  13. L

Nerelerde Yaşıyoruz?

Nerelerde Yaşıyoruz? etkinlikleri de bulabilirmiyiz?
  14. L

1. ÜNİTE TEST VE ETKİNLİK

İçinde test ve etkinlik var 7. sınıf 1. ünite
  15. L

Kaç kedi var?

KAÇ KEDİ VAR? doğrumudur;*
  16. L

Kaç kedi var?

KAÇ KEDİ VAR? her çocuğun 7 çantası var toplamda 49 çanta her çantada 7 büyük kedi 49x7:343 kedi her kedinin dört ayağı 343x4: 1372 bacak bir çocukta nası oluyosa 1372x7:9604 kediler bide çocuklar 7x2: 14+9604:9618 şöförü de sayarsak 9620 ayak
  17. L

7. Sınıf I. Ünite Burdan Buyrun-Bütün Üniteyi Kapsıyor

7. Sınıf 1. Ünitenin tüm konuları bu slyatın içindedir. Ayrıca etkinlikler de vardır slaytın için
  18. L

İLETİŞİM VE ETKİLİ DİNLEME-NOT

[glow=red,2,300]İletişim ve İnsna ilişkileri ünitesinin tüm konularının notları vardır. Word Belgesi Ö Z E N T İ O L M A ! Ö Z E N T İ O L M A ! Ö Z E N T İ O L M A !
  19. L

1.ünite Sonu Etkinlik Bülteni

1.ünite Sonu Etkinlik Bülteni kardeş gerçekten çok güzel olmuş iyi paylaşmalar
  20. L

Etkili Dinleme Konu Sunumu

Etkili Dinleme Konu Sunumu ben açtım dosyayı içinde oyun diliyle yazılmış yazılar vardı anlamsız anlamsız
Geri