• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. L

Küme Oturma planı

Küme Oturma planı bence grup düzeni çok kötü bide u düzeni nedir
  2. L

Nüfus Konusu Test

Nüfus Konusu Test yorum lütfen!
  3. L

Güzel Bir Sunu Tbmm Ayaklanmalar

Güzel Bir Sunu Tbmm Ayaklanmalar benim bilgisayar bilgisi bölümünde anketim var lütfen cevaplayın hoca bi anket düzenleyin diye ödev verdi
  4. L

Nüfus Konusu Test

arkadaşlar pek güzel olmadı ama yine de bakın! Hakkari'deki şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz!
  5. L

Sitenin Geçmişine Yolculuk

Bu wayback machine her sitenin geçmişini arşivliyor googleden wayback machine yazıp ilk çıkana tıklayın ve http nin yanına adresi yazın ayrıca aşağıdkai worde bakın sitenin şubat 2007 hali
  6. L

Ülkemizde Nüfus Ünite Değerlendirme Testi - 2

Ülkemizde Nüfus Ünite Değerlendirme Testi - 2 bunu worde kaydetsek olamzı
  7. L

Seninki Kaç CM Green Peace Balıklar Ölmesin Kampanyası Destek Olalım

Seninki Kaç CM Green Peace Balıklar Ölmesin Kampanyası Destek Olalım hemde başlığı biraz anladınız siz onu!
  8. L

Seninki Kaç CM Green Peace Balıklar Ölmesin Kampanyası Destek Olalım

Seninki Kaç CM Green Peace Balıklar Ölmesin Kampanyası Destek Olalım yaw nasıl balık kurtuluyor ya tıklayınca bende kaydoldum ama bişi analmadım
  9. L

Medya Okuryazarlığı

Medya Okuryazarlığı yav kardeş böyle uzun yazmana gerek yok kısa ve öz yaz böyle hiç bir şey anlaşılmıyor! hem ben bu dersin ne anlatmak istediğini anlamadım.!!!
  10. L

Recep İvedik Hakkında DüşünceLeriniz Nelerdir? :)

Recep İvedik Hakkında DüşünceLeriniz Nelerdir? :) doğru diyorsunuz valla kemal sunalın filminde recep ivedikten daha çok güldüm hemde onun filminde küfür yoktu mesela bi tanesinde evin altını kazıyorlardı sonra ev yıkıldı o filmde gülmekten yerlere yattım
  11. L

Telekomun mahkeme kararı ile yasakladığı siteler giriş

Telekomun mahkeme kararı ile yasakladığı siteler giriş ben dns değiştirdim ama internet açılmadı görüntüleniyor dedi sonra eski düzene getirdim oldu.
  12. L

Anadolu Ana Yurt-Osmanlı Ordusu

Anadolu Ana Yurt bide Osmanlının anlatımı ve ordusu
  13. L

Ülkemizde Nüfus Ünite Değerlendirme Testi - 1

Ülkemizde Nüfus Ünite Değerlendirme Testi - 1 yalnız worde kaydetsek bende int exp açmıyo
  14. L

Kaç kedi var?

KAÇ KEDİ VAR? allah iy hesapladıydım daha az mı daha çokmu
  15. L

7. Sınıf I. Ünite Burdan Buyrun-Bütün Üniteyi Kapsıyor

7. Sınıf I. Ünite Burdan Buyrun-Bütün Üniteyi Kapsıyor sağol kardeşş
  16. L

Sosyalbilgiler.biz İle Nasıl Tanıştınız?

Sosyalbilgiler.biz İle Nasıl Tanıştınız? hoca bu slyatları yayınalrken altta reklam gözüküyordu ben de oradan gördüm ve nasıl bir site diye girdim
  17. L

Hangi İnternet Tarayıcısı

Hangi İnternet Tarayıcısı hiç denemdim belki güzeldir
  18. L

DEVLET VE VATANDAŞ EL ELE

DEVLET VE VATANDAŞ EL ELE bizim kenan hoca bu konuya geçtiydi galiba
  19. L

DEVLET VE VATANDAŞ EL ELE

devlet ve vatandaş el ele eğitim ve çalışma hakkı iç ve dış göç, neden ve sonuçlar yerleşme ve seyhat özgürlüğü beyin göçü konuları vardır. GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM
  20. L

2. ÜNİTE NÜFUS KONUSU

2. ÜNİTE NÜFUS KONUSU sağolun destek için
Geri