• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. esragorki

Tübitak bilim şenliği projemiz

Kurtuluş savaşı hazırlık dönemi haritasını ışıklı ve sesli olarak hazırladık.Atatürk ün gittiği noktaları kronolojik olarak ışıkla gösterdik ve bu noktalarda gerçekleşen olayların ayrıntılı bilgileri içinde öğrencilerim ses kaydı oluşturdular çalışmamızın animasyon versiyonunu linkten...
  2. esragorki

1.Dönem Biterken Neler Yapmamız gerekiyor?

1.Dönem Biterken Neler Yapmamız gerekiyor? ders içi etkinlik değerlendirme ölçeği hata programı olan var mı?
  3. esragorki

sosyal öğretmenlerine yönelik seminerler

arkadaşlar nette araştırma yaptığımda branşımıza yönelik birçok seminer gördüm tarihini kaçırdığım Erciyes üniversitesin falan bu tür etkinlikler duyduğumuzda paylaşalım olur mu?
  4. esragorki

İL İÇİ SIRALAR AÇIKLANMAYACAK MI?

Arkadaşlar l içi atamalarda sadece atananlar açıklandı sıra bilgisi yok artık açıklanmayacak mı bilginiz var mı?
  5. esragorki

Ekonomik ve Sosyal Hayat Tabu Kartları

Ekonomik ve Sosyal Hayat Tabu Kartları süper hocam elinize sağlık
  6. esragorki

öğrencilerimin maket proje ödevleri

daha önceki yıllarda çok güzel maket ödevleriyle bir sergi yapmıştık malesef fotoğraflarını bulamıyorum bunlar bu yılkiler Atatürk evi maketi çok özel çalışma oldu okulumuzun en başarılı öğrencisi aylardır çalışıyor tüm iç detaylarda annesinin emeği eski dantellerini kilim parçalarını küçültmeyi...
  7. esragorki

çağdaş Türkiye Yolunda adımlar kazanım testi

çağdaş Türkiye Yolunda adımlar kazanım testi yaramaz mı hocam harikasın emek verip paylaşmışsın teşekkür ederim
  8. esragorki

branş öğretmeni kendi dersinde oturma planını değiştirebilir mi

branş öğretmeni kendi dersinde oturma planını değiştirebilir mi bu öğretmenler arası iletişimle ilgili birşey hocam aslında bizde derslik sistemi var e her öğretmen kendi sınıfında ayrı bir oturma yapabiliyor yada sınıf öğretmenininkini kullanıyor ama sizdede ayn durum geçerli aslolan o anki...
  9. esragorki

İLKÇAĞ UYGARLIKLARI TABU KARTLARI

ARKADAŞLARIN FARKLI KONULARDA HAZIRLADIĞI KARTLARI ÖĞRENCİLERİMLE BİRLİKTE BU KONUNUN KELİMELERİYLE YENİDEN DÜZENLEDİK AYRICA 2. ÜNİTENİN DİĞER KAVRAMLARINI DA EKLEDİM
  10. esragorki

Not Analiz Programı

Not Analiz Programı ÇOK TEŞEKKÜRLER HOCAM HARİKA BİR PROGRAM
  11. esragorki

ortak sınavdan sosyal çıkıyor!

malumun ilanı sonunda oldu sınavda olmazsa itibarı nolur artık dersimizin bilmiyorum.siz ne düşünüyorsunuz? http://www.egitimhane.com/ortak-sinavdan-2-ders-cikarilacak-h7345.html
  12. esragorki

8 - Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi Performans Görevlerim

8 - Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi Performans Görevlerim çok güzel hocam elinize sağlık diğer sınıflar içinde olsa süper olur:)))
  13. esragorki

Kimler Zümre toplantısı yapmayacak-Güncel-

Kimler Zümre toplantısı yapmayacak-Güncel- dün bizede idarecilerimiz söyledi kaldıki bana 3 zümre yaptırıyorlardı inkılap ve vatandaşlığa da iyi oldu benim için
  14. esragorki

Türk Büyükleri Köşesi

Türk Büyükleri Köşesi hocam maliyeti nekadar oldu?
  15. esragorki

Öğretmenlere Tatil Ayarı

Öğretmenlere Tatil Ayarı biz tatilde bile bu sitelerde dolaşıp eksiklerini bir şekilde tamalamaya çalışan tartışan hizmet içi eğitimlere başvurup kabul edilmeyen öğretmneleriz. Zorunlu olan e-okula bile girmeyen notlarını başkalarına girdiren her yıl emekli olacağım deyip vazgeçip merkeze...
  16. esragorki

Öğrenci Meclisi Yıllık çalışma Planı ve Toplantı tutanakları

Öğrenci Meclisi Yıllık çalışma Planı ve Toplantı tutanakları ARKADAŞLAR 2 DÖNEM E AİT TOPLANTI TUTANAĞI OLAN VARMI BEN İLK 2 SİNİ YAPABİLMİŞTİM SADECE DİĞER EVRAKLAR TAMAMDA SADECE YENİ TOPLANTI TUTANAKLARI FİKİR OLMASI AÇISINDAN
  17. esragorki

harita dolabı

harita dolabı herşeyden önce tertemiz olmuş hocam hariaların tozundan mahvoldum artık ellerim kapkara dolaşıyorum:)
  18. esragorki

Zaman İçinde Bilim Tabu Kartları (Örnek)

Zaman İçinde Bilim Tabu Kartları (Örnek) çok güzel son haftalarda hem eğlenir he tekrar etmiş oluruz:)
  19. esragorki

Volkanlar | Da Vici Leaning Belgeseli | Türkçe | Tek Link(yeni link)

Volkanlar | Da Vici Leaning Belgeseli | Türkçe | Tek Link arkadaşım bu belgesele nasıl ulaştın ya bu kanalda özellikle keşiflerle ilgili çizgibelgeseller var çok keyifli onları kullanabilsek süper olacak
  20. esragorki

Kitap aralarından taşanlar

halkını sömürüp onlardan gaspettiği mallar ve canlar ile devletini yaşatmaya çalışan devlet reisi,evinin temelinden söktüğü malzeme ile duvarlarını onarmaya çalışan ahmak dülgere benzer! şah&sultan
Geri