• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. X

Tarih Dersi Fıkra

Tarih Dersi Fıkra 1. si ve 2. si cok güzel ..:D
  2. X

Geniş Aile Dizsinin Ulvi'si...

Geniş Aile Dizsinin Ulvi'si... Taksiye binip bir öğrenci diyen Ulvi... Reha Muhtarı muhtar sanan Ulvi... :D
  3. X

Geyik Muhabbeti Nedir?

Geyik Muhabbeti Nedir? :) :) :)
  4. X

Tuvalet Olayı

Tuvalet Olayı Ahahaha xDxD :D :D :D
  5. X

Okul Fıkraları

Okul Fıkraları :D :D :D
  6. X

Anlamayınca Uydurulan Şarkı Sözleri :D:D

Anlamayınca Uydurulan Şarkı Sözleri :D:D :D :D
  7. X

Anlamayınca Uydurulan Şarkı Sözleri :D:D

Levent Yüksel "Benzedim bak kız Mecnun'a" Doğrusu: "Benzedim bahtsız Mecnun'a" Pamela Spence "İstanbul seni kaybetmiş / İnançlı günler vaat etmiş" Doğrusu: "İstanbul seni kaybetmiş / İlaçlayıp berbat etmiş" Tarkan "Sen üzüm ye gülüm, incir ye" ( Tabi iyi gelir üzüm ve incir ) Doğrusu: "Sen...
  8. X

Çok Komik

Çok Komik cok güzel yaa .. :D
  9. X

Oflu hoca :)

Of'lu hoca Cuma namazında içki içenleri fena azarlıyordu: -"Paranızı sokağa atıyorsunuz! Kazanan kim? Meyhaneci... En büyük dükkan kimin? Meyhanecinin... En güzel ev kimin? Meyhanecinin... Ya en güzel araba? Meyhanecinin. Bu paralary veren kim? Ha sizin gibi kafasızlar..." Aradan 2 hafta...
  10. X

Reha Muhtar dan inciler..:)

Bir yüzücü 350 tonluk bir gemiyi çekmiştir. Muhtar sorar: - Nasıl çekiyorsunuz gemiyi? - İnanç meselesi. İçinizde bunu hissetmeniz gerekir. - Neyi hissetmem gerekir? Gemiyi mi? Muhtar bazen anlamakta zorlanır: -Doğuştan kör olduğunuzu anladım da beyfendi, küçükken de gözleriniz görmüyor muydu...
  11. X

Bush Yakalanınca Fıkrası

Bush Yakalanınca Fıkrası 2. si cok güzel :D
Geri