• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. X

Matematik Sınavı :)

4 tane üniversite öğrencisi, uyanamadıkları için matematik finaline geç kalırlar ve okula gidince hocaya arabalarının lastiğinin patladığını söylerler... Hoca ilk basta inanmaz ama öğrencilerinin yalvarmalarına dayanamayarak, onları 3 gün sonra sınav yapacağını söyler. Sınav günü gelince...
  2. X

Tarihteki Komik OLayLar!.. :)

1. Churchill, avam kamarasında konuşurken, muhalif partiden bir kadın milletvekili, Churchill' e kızgın kızgın şöyle seslenir: - "Eğer, karınız olsaydım, kahvenizin içine zehir karıştırırdım." Churchill, oldukça sakin kadına döner ve lafı yapıştırır: - "Hanımefendi, eğer karım siz olsaydınız...
  3. X

Bir Salağın Günlükleri...:)

--Ablama "Nasil olup da koca bir günü canin sıkılmadan evde oturarak geçiriyorsun?" demistim. "Büyüyünce insanin cani sokakta oynamak istemez ki" cevabini vermisti. Uzunca bir süre büyüyüp büyümedigimi anlamak için kendime "Canin sokakta oynamayi istiyor mu?" diye sormustum. --Dedemle parka...
  4. X

Seyis ve Profösör

Seyis ve Profösör :) cok iyi yaa bide basit bi adamım dio :D
  5. X

Zenciden Beyazlara Gönderme!.. (=

Sevgili Beyaz Adam, Dogarim, siyahim Büyürüm,siyahim Güneslenirim, siyahim Üsürüm, siyahim Korkarim, siyahim Hastalanirim siyahim Ve ölürüm, hala siyahim Ve sen Beyaz Adam Dogarsin, pembesin Büyürsün, beyazsin Güneslenirsin, kizarirsin Üşürsün,morarirsin Korkarsin, sararirsin...
  6. X

Sobanın Gizemi..

Beş bilim adamından oluşan bir heyet araştırma yapmak için bir köye gitmiştir.. Birden yağmur bastırır.Yakındaki bir eve sığınırlar. Ev sahibi misafirlerine bir şeyler ikram etmek için biraz ayrılır. Hepsinin dikkati soba üzerinde toplanır.Soba yerden 1 m. kadar yukarda, altına taşlar dizilmiş...
  7. X

Türkiyeden Ve Türkçeden Rekorlar

Türkiyeden Ve Türkçeden Rekorlar vay bee :-X :-X
  8. X

Öğrenci Atasözleri

Öğrenci Atasözleri güzelmiş gerçekten teşekkürler :)
  9. X

HASTANEDEN KAÇIŞ..

Deliler Hastanesinde delilerin lideri ve diğerleri kaçmak için plan yaparlar. 1. kapıyı kırarak, 2. kapıyı keserek,3. kapıyı da kütük ile vurarak kırıp hastaneden kaçmayı planlıyorlar.Ertesi gün kaçmak için harekete geçilir. 1. kapıyı kırarlar,2.kapıyı keserler ve sıra 3. kapıya gelir.Bakarlar...
  10. X

TABU DİYALOGLARI :D

Kelime: Dip - Zıkkımın … neyi deriz??? - Zıkkımın kökü.. - Zıkkımın Kökünün kökünü al! - Hıımm.. Zık!!? - Hönk?!! (Topluluk Kopar) Kelime: Çiçek - Burnunla ne yaparsin? - Karıştırırım - Puuahhaa Kelime: Gardiyan - Ya hani kapalı bi mekanda çalışıyorlar - Bekçi - Ya hayır ya, hani herkes...
  11. X

Temel Ehliyet Alırsa :D

Temel ehliyetini yeni almıştır ve alır almaz gider araba alır. Bir gün yolda giderken kaza yapacağını anlar sağa dönse pazar sola dönse 1 cocuk vardır. Temel düşünür taşınır sağa dönsem 100 kişi ölecek sola dönsem 1 kişi ölecek en iyisi sola döneyim demiş. ve ertesi gün gazetelerde ŞOK ŞOK ŞOK...
  12. X

Padişahlar

Padişahlar bu arada emeğinize sağlık cok guzel olmus :)
  13. X

Yasal ve Mantıksal :)..

Yasal ve Mantıksal :).. hadi yaaa..(:
  14. X

Yasal ve Mantıksal :)..

..Yasal ve Mantıksal.. Bir üniversitede bir öğrenci 7 yıldır aynı dersten kalıyormuş. Bir gün gitmiş o dersin hocasına "hocam ben size 3 soru sorucam eğer bilirseniz bu senede dersten bırakın beni ama eğerki bilemezseniz beni okul birinciliğiyle geçirin" demiş. Profesör merak etmiş peki sor...
  15. X

Öğrenci ve Prof.

ÖĞRENCİ VE PROF. Bir gün bir üniversite öğrencisi yemekhanede yer bulamamış. Bir profesörün oturduğu masaya oturmuş. Profesör: - Kuşlarla öküzler bi masaya oturmazlar demiş. Öğrenci: - Peki o zaman ben hemen uçayım demiş. Profesör öğrenciye sinir olmuş ve ertesi gün olunacak sınavda o kadar...
  16. X

En Sık Duyduğumuz Yalanlar

En Sık Duyduğumuz Yalanlar bir de Bakarız var sinir oluyorum bu lafa :)
  17. X

Yazılıdan İlginç Cevaplar

Yazılıdan İlginç Cevaplar süperr bayıldım (: :D
  18. X

Bilgisayarcı Atasözleri

Bilgisayarcı Atasözleri Hacke giden hacklenir xD :D :D
  19. X

Komik Msn Nickleri

Komik Msn Nickleri :-X :-\
  20. X

Hangi Öğretmen Nasıl Tehtit Eder?

Hangi Öğretmen Nasıl Tehtit Eder? cok güzelll !!! :D :D :D