• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. T

2011-2012 II.Dönem Şube Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı-7.Sınıf

2011-2012 II.Dönem Şube Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı-7.Sınıf Teşekkür ederim hocam emeğinizi bizimle de paylaştığınız için
  2. T

2012 ildışı atama bekleyenler

2012 ildışı atama bekleyenler şuan 122-samsun
  3. T

TARİHTEKİ ÖNEMLİ TÜRK-İSLAM BİLİM ADAMLARI

TARİHTEKİ ÖNEMLİ TÜRK-İSLAM BİLİM ADAMLARI bende teşekkür ederim çok faydalı olacağını düşünüyorum
  4. T

Cam Nasıl Yapılır

Cam Nasıl Yapılır Kitaptaki tarife göre bizim öğrenciler her yıl yapmak istiyorlar.bende belki başaran çıkar diye engellemiyorum.ama bunu izledikten sonra başarmalarının çok zor oldunu gördüm.ama yinede umutsuz değilim.belki bir gün yapan cam yapabilirler :)
  5. T

Bozkırın Düşü (Tavsiye)

Bozkırın Düşü (Tavsiye) hocam çok teşekkür ederiz tavsiyenize uyacağız :) görüntüler çok hoş kendimi orda hissettim birde çocuklar hissederse tamamdır :)
  6. T

2011-2012 Demokrasi İnsan Hakları ve Yurttaşlık Kulübü Yıllık Çalışma Planı

2011-2012 Demokrasi İnsan Hakları ve Yurttaşlık Kulübü Yıllık Çalışma Planı bende çok teşekkür ederim hocam.
  7. T

Bolu Atatürk İÖO Sosyal Bilgiler Dersliği

Bolu Atatürk İÖO Sosyal Bilgiler Dersliği Çok güzel bir sınıf olmuş hocam.yeterince tebrik almışsınız ama bende tebrik etmek istedim :)
  8. T

ÖĞRETMENLERE TAM GÜN MESAİ !

ÖĞRETMENLERE TAM GÜN MESAİ ! sanki okullarda olanak ve imkanlar tamdı da bizim mesaimizden dolayı kullanılmıyordu.bakalım bir de bunu deneyelim başarımız ne kadar artacak.hep deniyoruz zaten bu defa yanılmamamız ümidiyle...
  9. T

Türk Bir Dev Filmi

Türk Bir Dev Filmi Teşekkür ederiz hocam paylaşım için.kesinlikle böyle birliğin kurulması gerekiyor...
  10. T

17 Mart Konularda Neredeyiz?

17 Mart Konularda Neredeyiz? enerji kaynakları toprak yönetimi milli kültürümüz aydınlanıyor
  11. T

EĞER TÜRK'SEN OKU.

EĞER TÜRK'SEN OKU. bende sonuna kadar destekliyorum ve bu konuda daha dikkatli olmaya çalışıyorum.bende bye bye yi örnek verebilirim bu konuda sadece msn değil günlük hayatta da çok sık kullanılıyor.hoşçakal gibi güzel bir kelimeyi kullanmak insanlara zor geliyor.
  12. T

2010-2011 DEMOKRASİ İNSAN HAKLARI VE YURTTAŞLIK KULÜBÜ

2010-2011 DEMOKRASİ İNSAN HAKLARI VE YURTTAŞLIK KULÜBÜ arkadaşlar benim demokrasi kulübünde 5. yılım ve hemen hemen 5 yıldır aynı şeyler uygulanıyor.artık öğrenciler de sıkıldılar bende öğrencilerin umursamaz tavırlarından sıkıldım.öğrencilerin hepsi spor kulüne gitmek istiyor.önceki okulum da...
  13. T

Yozgat/çekerek/atatürk İöo Sosyal Bilgiler Dersliğim (Yep Yenilendi)

Yozgat/çekerek/atatürk İöo Sosyal Bilgiler Dersliğim (Yep Yenilendi) açiklama için teşekkür ederim.zarf fikri güzelmiş.fakat atatürkçülük köşesi sanki kapının yanına sıkışmış gibi duruyor.tabi yer yoksa yapılacak bişey yok. estetik olarak hoş.ellerinize sağlık.yeni çalışmalarınızda başarılar...
  14. T

Yozgat/çekerek/atatürk İöo Sosyal Bilgiler Dersliğim (Yep Yenilendi)

Yozgat/çekerek/atatürk İöo Sosyal Bilgiler Dersliğim (Yep Yenilendi) çok güzel bir sınıf ebrik ederim.5.resimdeki kapının sağındaki zarfların ve solundaki sarı kartonların ne olduğunu sorabilirmiyim.açıklarsanız sevinirim.bende sınıfımı düzenleyeceğimde fikir edinmek isiyorum.
  15. T

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif ERSOYU Anma Kutlama Programı

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif ERSOYU Anma Kutlama Programı çok teşkkür ederim okulda bu programı yapabileceğim bir ortam yok ama yinede çok güzel olmuş ellerinize sağlık
  16. T

Demokrasi-mutlaka Bakın

ellerinize sağlık hocam.teşekkür ederim...
  17. T

Bir sorun... Çalışma Kitapları ???

evet bende hepsini vermiyorum.birde sizler bu kitabı sınıfta kullanabiliyormusunuz.bazen saoece ödev olarak kalıyor.özelliklede inkılap tarihinde
  18. T

2009-2010 Halk Kültürü 6 Ve 7 Yıllık Planlar Kendi Çalışmam

çok teşekkür ederim ederim hocam.ellerinize sağlık.bende bu derse ilk defa giriyorum çok ihtiyacım vardı
  19. T

Çengelköy İ.o. Sosyal Bilgiler Sınıfımız

hocam göründüğü kadarıyla güzel bir sınıf.benimde yeni sınıfım oldu zenginleştrmek istiyorum tavsiyeleriniz neler olabilir??
Geri