• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. T

İnk. Ta. ve Atatürkçülük ders saatinin indirilmesine karşı YAPABİLECEKLERİMİZ

İnk. Ta. ve Atatürkçülük ders saatinin indirilmesine karşı YAPABİLECEKLERİMİZ Ne alaka şimdi ??? :o ??? ::)
  2. T

16 Haziran 2011 İl dışı atamaları Sosyal Bilgiler kontenjanları

16 Haziran 2011 İl dışı atamaları Sosyal Bilgiler kontenjanları Resmen evlere şenlik ...
  3. T

ek ders bulabiliyor musunuz ?

ek ders bulabiliyor musunuz ? Hayret başka okullar da varmış demekki ... :o
  4. T

İstasyon Tekniği Uygulamaları

İstasyon Tekniği Uygulamaları Estağfurullah şimdi eksiklendim yani gerçekten.Tüm samimiyetimle tekrar söylüyorum lütfen yanlış anlamayın.Kesinlikle onu hava atmak için falan koymadım.Sağolsun çocuklarla aramız iyi babından somut bir örnek verdim.Kimseyi hakir görmek tarzım değildir.Her arkadaşa...
  5. T

İstasyon Tekniği Uygulamaları Eyvallah ben sadece olduğum gibi davranıyorum ekstra birşey yapmıyorum aslında.Gerçi bu yıl moralim çok bozuk ama bakalım nolacak.Seneye yine tayin isteyecem burada kalmak istemiyorum ...
  6. T

Uygulamalı Derslerimden-1

Uygulamalı Derslerimden-1 :) :D ;D
  7. T

İstasyon Tekniği Uygulamaları Ben vicdanen rahatım.Başarı durumum da iyi.Geçen yıl ülke ortalamsının üstünde çıktı 3 sınıf da.Bu konuda bir sıkıntım yok zaten.Ama mat ve fen gibi ders hocaları çok sert mesela bizim okulda.Çocular it gibi korkuyor tabiri caizse.Ben arkadaş gibi davranıyorum kız...
  8. T

Derslerim Nasıl Geçiyor?

NASIL ANLATIYORSUNUZ?? Mesela İnkılap Tarihi nde konuları nasıl sene başında işleyip bitiriyor ve sonra da ayda birkaç defa tekrar ediyorsunuz ? :o
  9. T

Nasıl Ders İşliyorsunuz?

Nasıl Ders İşliyorsunuz? Sınıfta ne bilgisayar ne projeksiyon ne tepegöz falan var.Din sınıfında bile var bunlar.Ama bizde sadece birkaç eski harita bir külüstür yerküre ıvır zıvır var.Bu şartlarda ne yapabiliriz zaten.Ders saatleri indirilmiş konular aynı.Yani herşey aleyhimize ...
  10. T

İstasyon Tekniği Uygulamaları Yıllardır benim başıma bela olan bir konu.Gerek idare gerekse diğer bazı arkadaşlar bu konuda hep eleştirirler beni.Derste gürültü oluyormuş,öğrencilere yaklaşımım fazla samimiymiş çok yüz veriyormuşum falan.Benim yapım farklı herkesle aynı olmak zorunda...
  11. T

acil yardım bilgili hocalarımdan

acil yardım bilgili hocalarımdan Keşke benim dersim olsa da girsem ama bölgeyi geçtim ilde köylerde dahi ihtiyaç yok kaldım sap gibi.Şimdi 15 saat ders haftanın 5 gününe yaymışlar.Sanki yunan gavuruyum ... >:(
  12. T

Kurtuluş Savaşı Hazırlık Dönemi

Kurtuluş Savaşı Hazırlık Dönemi HTTP Status 503 - :-\
  13. T

1.Birinci Dunya Savasi Oncesi Genel Durum

1.Birinci Dunya Savasi Oncesi Genel Durum HTTP Status 503 - :P
  14. T

Sakarya Marşı

Sakarya Marşı Her yıl okulca ziyarete gideriz ...
  15. T

İzmir Marşı

İzmir Marşı Ben de enstrümantali var bu sözlüsü olsa bari ...
  16. T

Şehitler Ölmez!!! (Derleme Albüm)

Şehitler Ölmez!!! (Derleme Albüm) Link gebermiş malesef ...
  17. T

Popüler Marşlar

Popüler Marşlar Emeklerinize sağlık teşekkürler ...
  18. T

Türkiyem

Türkiyem Link ölü hocam ...
  19. T

Mehter Marşları

Mehter Marşları Ruhları şad olsun ...
  20. T

Okul Şarkıları

Okul Şarkıları Link cozlamış malesef ...
Geri