• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. H

Ondokuz Mayıs Sosyal Bilgiler Mezunları

Ondokuz Mayıs Sosyal Bilgiler Mezunları Bende 19 Mayıs Tarih Öğretmenliği mezunuyum 1991 Şu an sosyal bilgiler öğretmeni olarak görev yapıyorum okulum çok seviyordum.
  2. H

Kaç Yıllık Öğretmensiniz

Kaç Yıllık Öğretmensiniz 20 yıllık öğretmenim 2 yıl idarecilik yaptım 13 ay sınıf öğretmenliği yaptım teknolojinin eğitime uyarlanmasını çok seviyor ve altyapı müsade ettiği müddetçe okulda uygulamaya çalışıyorum bu konuda yeni nesili kutluyorum tek isteğim idareciler gölge etmesinler...
  3. H

ek dersi olan var mı?

ek dersi olan var mı? Toplam 27 saat dersim var 16 saat ekdersim var; umarım herkesin olsun başarılar.
  4. H

Karikatürün Anlattığı(öğretmenim)!!!

Karikatürün Anlattığı(öğretmenim)!!! Bu resimden ben her türlü zorluğa rağmen eğlenirken bile kitabı elinden düşürmeyen öğretmeni anlatmış olduğunu düşünüyorum ama açık konuşayım bende bir öğretmen olarak böyle bir öğretmenin ya hiç yok yada sayısı oldukça azdır diye düşünüyorum ama...
  5. H

ÖĞRETMENLERE TAM GÜN MESAİ !

ÖĞRETMENLERE TAM GÜN MESAİ ! Dün olduğu gibi bugünkülerde öğretmenlik mesleğini biro da çalışır görünüp akşama kadar bilgisayarda her türlü oyunu oynayıp bir vatandaşın işi olduğu zamanda oyuna o kadara dalıp insanı fark bile edemiyen bir sıradan memuriyet olarak görüyorlarsa...
  6. H

bilgisayarda 3000 tl lik org kalitesinde (piano çalın)

bilgisayarda 3000 tl lik org kalitesinde (piano çalın) Sayın kagan66 rumuzlu arkadaşım epeydir böyle bir şey arıyordum şu an indiriyorum eğer istediğimi yapabilirsem gerçekten sana teşekkürlerin en büyüğünü edeceğim yinede paylaşımın için sonsuz teşekkür ederim. Ayrıca ben biraz...
  7. H

7. Sınıf 2. Dönem Per. Gör. Herşeyi Hazır

7. SINIF 2. DÖNEM PERFORMANS GÖREVİ.HERŞEYİ HAZIR Değerli hocam malum kötülükler çoğaldıkça zararlı etkisi artar yıkıcı gücüde bir o kadar artar ama şunu söyleyim bir gün döner dolaşıııır asıl kaynağına döner ve hiç şüphesiz onuda etkiler tabiki kötü yönde etkiler; evet güzel duygular...
  8. H

Şerefinizle Ölemediniz Mi?(okumadan Geçmeyin)

Şerefinizle Ölemediniz Mi?(okumadan Geçmeyin) Yukarıdaki kırmızı renklerle yazılı dörtlük harika olmuş inan her şeyi anlatıyor. Benim kastımda aslen budur.
  9. H

Şerefinizle Ölemediniz Mi?(okumadan Geçmeyin)

Şerefinizle Ölemediniz Mi?(okumadan Geçmeyin) Değerli arkadaşlar bende size şunu söylerim gelecekle ilgili her ber şey üzerine her şey söylenebilir. Siz şöyle bir derince düşünüp eveeet benim bunda ne kadar payım var ben ferdi olarak gerçekten işimle ilgili asli vazifelerimle ilgili...
  10. H

Eğitim Öğretim Süreçlerine Velilerin Katılımının Arttırılması

Eğitim Öğretim Süreçlerine Velilerin Katılımının Arttırılması DEĞERLİ HOCAM EMEĞİNİZ VE GAYRETİNİZDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
  11. H

6-7-8. sınıflar proje ölçek

6-7-8.SINIFLAR PROJE ÖLÇEK Değerli hocam emeğine sağlık teşekkür ederim.
  12. H

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

En Son Hangi Kitabı Okudunuz? Bir Sosyal Bilgiler Öğretmenine çok lazım olacak ve bazı küçük anektod ve anlatımlarla derselir daha cazip hale getirecektir. Israrla tavsiye ederim. İskender PALA "İki Dirhem Bir Çekirdek" Yazaranı hatırlayamadığım ama Çanakkale Savaşlarında esir...
  13. H

2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz

2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz Bir çok değerli meslektaşımın görüşlerine katılıyorum sorular ezbere dayalı yorumdan uzak çoğu yerde net bilgi olmadan çözülemeyecek sorulardan oluşmuş eski OKS mantığına göre hazırlanmış bir çok öğrencinin değil bir...
  14. H

NASIL DERS ÇALIŞMAK

NASIL DERS ÇALIŞMAK Ders çalışmayla ilgili bu sunuyu zahmet edip hazırlayan ve bizlerin hizmetine açan bu değerli arkadaşa gerçekten çok teşekkür ederim. Umarım hayattan bu insani çabasının karşılığını alır.
  15. H

okul meclis raporu resmi yazı gelmişti

okul meclis raporu resmi yazı gelmişti Değerli arkadaşlar okul meclisleri ile ilgili yazı şu an elimde en son MEM'ne gönderilme tarihi 3 Haziran 2011. Ona göre okulda yapılan demokrasi anlamındaki etkinliklerimizi bir rapor halinde göndereceğiz; oda maddeler halinde neler yaptığımız...
  16. H

İSTASYON ÇALIŞMASI MI?

İSTASYON ÇALIŞMASI MI? Değerli arkadaşlar aslında adına istasyon demesek bile çoğu arkadaşımız çeşitli şekillerde uygulamış veya uygulamaktadır. ama inanın öğrenciyi aktif hale getirmeninen iyi yoludur. öyle masraflı bir şey olarak görmemek lazım hele şu müfredat yetişmiyor kaygısından...
  17. H

Nevruz Müzikleri

Nevruz Müzikleri değerli hocalarım emek verip güzel şeyler hazırlayıp bizlerin kullanımına sunuyorsunuz teşekkür ederim ama açılmama problemi başladı lütfen buna bir çözüm bulursanız amacınıza daha iyi ulaşmış olursunuz teşekkür ederim.
  18. H

Cumhuriyet Ve Demokrasi Arasındaki Farkı Nasıl Açıklanmalı???

Cumhuriyet Ve Demokrasi Arasındaki Farkı Nasıl Açıklanmalı??? Cumhuriyet bir yönetim biçimdir kısaca, demokrasi ise bir yaşam biçimidir, mutlak monarşidede tam olmasada eğer yönetici halkının haklarına değer veriyorsa demokrasi vardır denilebilir. önemli olan insanların yaşayılarına...
  19. H

Kaç Yıllık Öğretmensiniz

Kaç Yıllık Öğretmensiniz 19 Yıllık öğretmenim tüm öğertemenlere teknolojik imkanların ya ücretsiz yada asgari bir seviyede sunulmalı bizler işyerinde koltuğa oturup gelen insanı göremeyip bekletmek için istemiyoruz çocuklara daha üstün bilgiler sunalım diye istiyoruz bunu...
  20. H

MADENLER HARİTALI

MADENLER HARİTALI değerli arkadaşlar şimdiye kadar ellerinize sağlık çok emeğinizden faydalandım her zaman hepinize bin teşekkürü birden ettim ve etmekteyim yine birkez daha bir ricam olacak yapan arkadaşlara en kısa zamanda Sosyal bilgiler kazanım değerlendirme tablosu hazırlayan...
Geri