• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. H

Öğretim programları ve kazanımları ve ders kitaplarının incelenmesi

Öğretim programları ve kazanımları ve ders kitaplarının incelenmesi Teşekkür ederim...
  2. H

Hoş Geldiniz Kendinizi tanıtır mısınız?

Hoş Geldiniz Kendinizi tanıtır mısınız? Tüm herkese selam ve saygılarımı sunarım. Ragıp UĞUR Sivas'lıyım. 1991 19 Mayıs Tarih Öğretmeliği mezunuyum. 5 yıl Erzurum'da çalıştıktan sonra Sivas merkeze geldim ve halen Başöğretmen Atatürk O.O. da çalışmaktayım. Site yetkililerine her daim...
  3. H

Söz Uçar, Yazı Kalır

Söz Uçar, Yazı Kalır Çok teşekkür ederim
  4. H

TEOGS sonuçlarına göre TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ortalamanız kaç?

TEOGS sonuçlarına göre TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ortalamanız kaç? Bir sınıfım %75, diğer sınıfım% 61 asla yeterli bulmuyorum, öğrenciler eğitim öğretim sezonu içinde olan bu sınavın önemini tam olarak kavrayamadılar galiba. Artık isityorumki okullarda öğretmenler sınav yapmasın...
  5. H

inkılap tarihi 2013-2014 KURS PLANI

inkılap tarihi 2013-2014 KURS PLANI Sayın hocam emeğiniz için çok teşekkür ederim
  6. H

İnkılap Tarihi Haritaları Bölüm İndexi

İnkılap Tarihi Haritaları Bölüm İndexi Erkan bey bu harita indeksi harika bir şey olmuş ellerinize sağlık ama malum bir müddet sonra yeni çalışmalar eklendikçe aşağıya inip kaybolacak masa üstünede atamıyoruz bize ne önerirsiniz bu müthiş çalışmadan öğrencilerimiz mahrum kalmasınlar...
  7. H

Sayın Cumhurbaşkanımıza Yazılan SBS Öneri Mektubu

Sayın Cumhurbaşkanımıza Yazılan SBS Öneri Mektubu Değerli öğretmen arkadaşlarım öncelikle hepinizin ramazanınızı tebrik ediyor iyi tatiler diliyorum. Görüyorumki bazı emektar arkadaşlar hala boş durmuyor bazı şeylere haklı olarak kafa yoruyorlar , şahsen tebrik ediyor ve en yüksek...
  8. H

evde ders veren öğretmenler

evde ders veren öğretmenler Arkadaşlar bende bu işi yapan birisiyim yapmak istemeyişinizini sesebini bilemiyorum ama ücreti %25 fazla ayrıca kolay, ama öte yandan eğer isteyen olmaz ise bölge okullarından görevlendirilebilir diye düşünüyorum net bilgim yok iyi günler.
  9. H

Adam Asmaca Oyunu Osmanlı Versiyonu

Adam Asmaca Oyunu Osmanlı Versiyonu Saygıdeğer meslektaşım bu güzel emeği bizlerle paylaştığın ve öğrencilerin faydasına sunduğun için gerçekten en içten teşekkürlerimi sunar çalışmalarında başarılar dilerim.
  10. H

2 Aralık itibariyle konularda nerelerdeyiz ??

2 Aralık itibariyle konularda nerelerdeyiz ?? 5. Sınıf Bölgeler bitmek üzere 6. Sınıf Uygarlıklar bitti 7. Sınıf Kuruluşa yeni başladım 8. Sınıf Milli Mücadele Doğu Cephesindeyim herkese kolaylıklar diliyorum
  11. H

Milli Mücadele Dönemi Gazete Manşetleri

Milli Mücadele Dönemi Gazete Manşetleri Sayın hocam kim vermiş nasıl vermiş hiç önemli değil bunu bizimle paylaşan arkadaşı tebrik ediyor teşekkür ediyorum tabiki hepimiz biliyoruz neyin ne olduğunu bunun için ne olur birbirinizi kırmayın ve şu güzel sitenin güzel hizmetlerine...
  12. H

2012-2013 5. SINIF 1. DÖNEM 2. YAZILIM

2012-2013 5. SINIF 1. DÖNEM 2. YAZILIM Sayın hocam emek vermiş soruları hazırlayıp bizlerin kullanımına sunmuşsunuz gerçekten teşekkür ederim. Ancak bir eleştirim olacak evet bende kabul ediyor ve konların müfredatta olduğunu biliyorum ama şunuda biliyorum bazı inkılapların hangi...
  13. H

BÜYÜK ÖLÇEK VE KÜÇÜK ÖLÇEK ARASINDAKİ FARKLAR

BÜYÜK ÖLÇEK VE KÜÇÜK ÖLÇEK ARASINDAKİ FARKLAR Teşekkür ederim
  14. H

Bölgemizi Tanıyalım 1.Bölüm

Bölgemizi Tanıyalım 1.Bölüm Bu özeti hazırlayan arkadaşa teşekkürlerimi iletirim.
  15. H

Kaç Yıllık Öğretmensiniz

Kaç Yıllık Öğretmensiniz 20 bitti 21. yılımı çalışıyorum inanın şu teknolojiyi kullandıkça kendimi yeni başlamış gibi hissediyorum çürki her geçen yıl nimetini fazlasıyla görüyorum tüm öğretmenler bu nimetten yoksun bırakılmamalıdır diyor herkese başarılar diliyorum.
  16. H

Adım Adım Türkiye Ünitesi Özeti

Adım Adım Türkiye Ünitesi Özeti Sayın hocam bu çalışmanızı beğendim çünki 5. sınıflar henüz yazılının ciddiyetinin kavramış değiller, hiç olmazsa çoğaltır ellerine verirsek çalışırlar. teşekkür ederim.
  17. H

İnkılap Tarihi Haritası [Flash Uygulama]

İnkılap Tarihi Haritası [Flash Uygulama] Sayın hocam belli ki yine bizler için güzel bir şeyler yapmışsınız emeğinize ve paylaşımınıza teşekkür edirm ama üzgünüm açılmıyor eğer yapabilceğiniz bir şey varsa yardımcı olursanız memnun olurum.
  18. H

3 Haklarımız ve Sorumluluklarımız Sunusu

3 Haklarımız ve Sorumluluklarımız Sunusu Sayın hocam yine harikalar oluşturmuşsunuz ellerinz dert görmesin teşekkür ederim.
  19. H

5. Sınıf Sosyal Bilgiler Pasifik Yayınları Yıllık Planı

5. Sınıf Sosyal Bilgiler Pasifik Yayınları Yıllık Planı Erkan Bey çok teşekkür ederim ellerine sağlık.
  20. H

Marshal Planı-varşova Paktı -nato Sununu

Marshal Planı-varşova Paktı -nato Sununu Sayın hocam ellerine sağlık her sosyal bilgiler öğretmeninin mutlaka bunları gözden geçirmesi gerekiyor bilenlere sözüm yoktur. teşekkür ederim.
Geri