• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. K

Tarih kitapları

Ayrıca bütün kitapları yazamadım. Bildiğim okuduğum kitapları yazdım.
  2. K

Tarih kitapları

Bu kitaplar çok güzel. Hepsini okumanızı tavsiye ederim. Bu kitaplar sayesinde tarihi daha iyi anlayacak hatta unutmayacaksınız. Birçok kahramanın hayatı ayrıntılı şekilde anlatılmıştır.
  3. K

Tarih kitapları

Hasan Nail Canat ve Ahmet Yılmaz Boyunağa'nın kitapları: Hasan Nail Canat'ın kitapları: Yasemen Gül Yarası Kırımlı Murat Destanı Nur Dağındaki Çocuk Yaralı Serçe Yiğit Mustafa Bir Avuç Ateş Ahmet Yılmaz Boyunağa'nın kitapları: Altın Ferman/ Berke Noyan Altın Yapraklar/ Dini ve Tarihi Öyküler...
  4. K

Zimem(Veresiye) Defteri

teşekkürler gerçekten çok güzel
  5. K

Fırçala Dişlerini Şükrü

çok güzelmiş hikaye
  6. K

Bilgi yarışması

kendiniz de başka sorular ekleyebilirsiniz.ben bilirim kararınızı da kesinlikle soruyu görmeden önce vermelisiniz.
  7. K

Karne Karikatürleri

çok komiklermiş teşekkür ederim
  8. K

İpek Yolu'nda Türkler Kelime Kapmaca

yani doğru cevap Hz. Osman
  9. K

iç karışıklıklar Hz. Osman döneminde başlıyor Hz. Ali zamanında daha ciddi durumda oluyor bu yüzden fetihler duruyor.
  10. K

GAZNELİLERİN YIKILMASINA NEDEN OLAN SAVAŞ= Dandanakan Savaşı YERLEŞİK HAYATA GEÇEN İLK TÜRK DEVLETİ= Uygurlar İLK TÜRK DEVLETİ= Asya Hun Devleti TÜRK ADIYLA KURULAN İLK TÜRK DEVLETİ= Göktürkler ANADOLU’NUN KAPILARINI AÇAN SAVAŞ= Malazgirt Savaşı TÜRKLERİN TİCARET YAPTIĞI...
  11. K

Cevapları da bulunmaktadır.
  12. K

İpuçlarından bul

Türkler bu savaştan sonra kitleler halinde Müslüman oldu. Çinliler ve Abbasiler arasında yapıldı. Kağıt Çinlilerden tüm dünyaya yayıldı. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
  13. K

İpuçlarından bul

Bedir Savaşı
  14. K

6. sınıf bulmaca4

çok güzel olmuş
  15. K

Kurtulus Savaşı Bulmaca

Teşekkürler çok güzel olmuş.
  16. K

6.sınıf bulmaca1

Ben açabildim çok güzel olmuş
  17. K

İnkılap Tarihi Kare Bulmaca

Elinize sağlık çok güzel olmuş.
  18. K

Bilgi yarışması

Oyun kuralları: Doğru bilen 10 puan alır. Yanlış bilen -10 puan alır. Gruplar halinde oynayabilirsin. Soruları belli bir kişi hazırlayabilir. Örnek sorulardan da faydalanabilirsini Örnek sorular: Türkiye'nin matematik konumu nedir? Sosyal bilimlere yardımcı olan bilim dalları nelerdir...
  19. K

İpuçlarından bul

Asya Hun Devleti İle ilgili Kutsal bir yer _ _ _ _ _ _
Geri