• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. S

Nurdan Yıl Sonu Sergisi İçin Hazırlanan Çalışmalarımız

Nurdan Yıl Sonu Sergisi İçin Hazırlanan Çalışmalarımız hocam ellerinize sağlık hepinizin hepsi birbirinden kıymetli çalışmalar olmuş.
  2. S

II.Dönem Vat Performans Görevleri

II.Dönem Vat Performans Görevleri güzel çalışma başlıkları hocam.negüzel,çalışmalar yapmamız gerektiğini bilip uğraşmanız.öğretmenlik çok emek isteyen bir meslek.işallah hayırlı insanlar yetiştire biliriz
  3. S

7.sınıf Osmanlı Devleti Yöneticileri Drama... performans görevi

7.sınıf Osmanlı Devleti Yöneticileri Drama... performans görevi çok güzel bir çalışma olmuş.öğretmenlik gerçekten çok emek işi.beyninize,emeğinize sağlık
  4. S

İNANIN BÖYLESİ YOKK (6. SINIF )

İNANIN BÖYLESİ YOKK (6. SINIF ) güzel bir çalışma emeyinize deymiş
  5. S

1 Güzel Ülkem Sunusu

1 Güzel Ülkem Sunusu Erkan hocam maşallah harika bir çalışma yine.Emeginize sağlık
  6. S

Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi Boşluk Doldurma Doğru Yanlış Bulmaca

Bir Kahraman Doğuyor Ünitesi Boşluk Doldurma Doğru Yanlış Bulmaca hocam çok güzel bir calışma emeginize saglık
  7. S

SOS 6 1 VE 2. ÜNİT SORU KARTLARI

SOS 6 1 VE 2. ÜNİT SORU KARTLARI hocam harika bir çalışma emeğinize sağlık
  8. S

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAPLAR ARASINDA BAĞINTI TAM ÇALIŞMA

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAPLAR ARASINDA BAĞINTI TAM ÇALIŞMA emeğinize sağlık hocam güzel bir çalışma olmuş
  9. S

Nasıl Ders İşliyorsunuz?

Nasıl Ders İşliyorsunuz? kesinlikle kitapları güzel bulmuyorum sbsde çıkıpta müfredatta eksik olanlarvar ögrenci özünü bilmeden asla yorum yapamaz.ama kitapalar bize kolaylık olmuyor bende erkan isalmaz hocanın slaytlarından yararlkanmaya çalışıyorum ama zamanı yetiştiremiyorum.konularda...
  10. S

7. Sınıf 2. Dönem Per. Gör. Herşeyi Hazır

7. SINIF 2. DÖNEM PERFORMANS GÖREVİ.HERŞEYİ HAZIR hocam çok güzel bir çalışma olmuş.Bende yeni öğretmenlerdenim öğrenciler için daha orjinal ve öğretici çalışmalar yapmak istiyorum,bu anlamda çalışmanız güzel bir örnek olmuş.teşekürler.
Geri