• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. C

Kaç Yazılı ve Dersiçi Katılım Notu Verilecek

müdürler ne bilir temel eğitim genel müdürlüğünün resmi yazısı var 1.dönem sonunda e-okul sisteminde kayıtlı herkes oradan bakabilir müdürler orayı takip etmeli öğretmenleri suçlamalılar.
  2. C

TEOG-2 Deneme Sınavı - 6

sayın hocam t.c.inkılap tarihi ve atatürkçülük ders kitabı olan tuna yayıncılığa ait kitabı referans olarak kullanmışsınız meb ödsgm sınav soruları hazırlarken kitabı inceliyor ve kitapta geçen okuma parçalarını kullanıyor bu da öğrencileri zaafa uğratıyor ders kitabını işin içerisine koymanız...
  3. C

Test 2016-2017 TEOG-2 Deneme Sınavı-3

teşekkürler Zeki Doğan hocam ellerine sağlık deneme sınavı her zaman ki gibi hoş sorulardan oluşmakta hem dikkat hem bilgi hem de yorum gerektiriyor.
  4. C

Test Atamın İzinde TEOGUN Pesinde 2.Dönem 3. Denemesi

teşekkürler m.baykal hocam çok güzel bir deneme olmuş köy okulunda görev yaptığım için direkt sitede denemeyi gördüm ve hemen çıkarttım öğrencilerime çoğaltıp vereceğim faydalansınlar her şey için teşekkürler.
  5. C

Meslek Tanıtımları

çocuklara da yalnız allah var yakışmış umarım istedikleri meslekleri kazanırlar...
  6. C

6. SINIF ÜLKEMİZİN KAYNAKLARI DERS NOTU

teşekkürler sayın hocam paylaşımlar için sağolun...
  7. C

5. SINIF GERÇEKLEŞEN DÜŞLER ÜNİTESİ DERS NOTU

teşekkürler sade ve çok amaçlı olmuş.
  8. C

ÜLKEMİZİN KAYNAKLARI

TEŞEKKKÜRLER HOCAM.............
  9. C

ÜLKEMİZİN KAYNAKLARI

TEŞEKKKÜRLER HOCAM.............
  10. C

2016-2017 TEOG-2 Deneme Sınavı-2

sayın hocam teşekkürler Allah razı olsun.................
  11. C

ayıkla bakalım pirincin taşını

ben teşekkür ederim sayın hocam saygılar sevgiler selamlar.
  12. C

Atatürk 1937 yılında Ankara'nın soğuk bir kış gününde kitapçılarda bulunan Fransızca yazılmış geometri kitaplarını toplamış bunların içerisinde geçen kavramların Türkçe karşılığını yazılmasını sağlamıştır.Atatürk'ün bu konuya öncülük yaparak çalışmalara katılması o dönemde yaşayan...
  13. C

bana sorarsınız bu Mustafa Kemal'in vatan ve millet sevgisine örnektir.çünkü Atatürk'ün milli kimliği geliştirme noktasında önemli çalışmaları olmuştur.bunlardan birisi TDK ve TTK'nin kurulmasıdır.Millet aralarında kültür dil tarih duygu birliği bulunan insan topluluğuna denir.(M.KEMAL) millet...
  14. C

bana sorarsınız bu Mustafa Kemal'in vatan ve millet sevgisine örnektir.çünkü Atatürk'ün milli kimliği geliştirme noktasında önemli çalışmaları olmuştur.bunlardan birisi TDK ve TTK'nin kurulmasıdır.Millet aralarında kültür dil tarih duygu birliği bulunan insan topluluğuna denir.(M.KEMAL) millet...
  15. C

16. C

17. C

2016-2017 8.Sınıf T.C. İnkılap Tarihi 2. Dönem Yetiştirme Kursu Planı

hocam cevap verdiğiniz için teşekkürler pozantı iho sosyal bilgiler öğretmeni saygıdeğer büyüğümüz ellerinizden öperim.
  18. C

Test Çağdaş Üniversite Yolunda ve Devlet Toplum El Ele Konu Kazanım Testi

sayın hocam sizin heykelinizi dikmek lazım üstad-ı necibim (değerli büyüğüm) teşekkürler.................
  19. C

SAYIN ZEKİ DOĞAN HOCAM TEŞEKKÜRLER AYNI PLANI 5.6.VE 7.SINIFLARDA İÇİN İSTİYORUZ İLERİKİ DÖNEM İÇİN İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HAYIRLI ÇALIŞMALAR.................
  20. C

SAYIN ZEKİ DOĞAN HOCAM TEŞEKKÜRLER AYNI PLANI 5.6.VE 7.SINIFLARDA İÇİN İSTİYORUZ İLERİKİ DÖNEM İÇİN İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HAYIRLI ÇALIŞMALAR.................
Geri