• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. C

Test 5.Sınıf Uygarlıkları Öğreniyorum KKT

hocama eline emeğine sağlık teşekkür ederiz.
  2. C

6.Sınıf: Haçlı Seferleri Sunusu

Öyle düşünmeyin ben faydasız kısmına katılmıyorum ama sonuç olarak yorulduğunuza üzülüyorum.Beyin çok yoruluyor ve yıpranıyor.Hakkınızı helal edin sayın hocam.
  3. C

Öyle düşünmeyin ben faydasız kısmına katılmıyorum ama sonuç olarak yorulduğunuza üzülüyorum.Beyin çok yoruluyor ve yıpranıyor.Hakkınızı helal edin sayın hocam.
  4. C

Engin Hocam,siz bu yıl çıtayı iyice yükselttiniz.Hocam sunumlara kattığınız bazı yayınevlerinin soruları ve ürettiğiniz sorular sunumların içerisine çok güzel serpiştirilmiş.Ben kendi adıma söylüyorum çok beğendim.Derse hazırlıklı giden bir öğretmen olarak gece konuya çalışıyorum ardından...
  5. C

10-16 Kasım Atatürk haftası /program/şiirler/resimler/siren+ istiklal marşı

Allah razı olsun hocam emeğinize sağlık teşekkürler.
  6. C

2018-2019 Medya Okuryazarlığı 1. Dönem 1.Yazılı Sınavı

Zeki Hocam,iyi akşamlar Allah razı olsun.Emeğinize sağlık bizlere vermiş olduğunuz değer ve emekten dolayı size minnettarım.Kalın sağlıcakla.
  7. C

BİREY VE TOPLUM ( ÜNİTE TARAMA TESTİ )

Metin Hocam,teşekkürler.Süper olmuş gerçek sınavda gelebilecek sorularda var ben olsam soru hazırlayıcı olarak bu testten sorular sorardım.
  8. C

MEDYA OKURYAZARLIĞI- I .YAZILI (Yeni özgün sorular) 2018-2019

Anladım hocam aynı durum bende de var mecbur dersimiz zor konu konuyu açıyor o yüzden tarih dersi işlemeye çalışıyoruz.
  9. C

Sunu 8.Sınıf: Samsuna çıkış ve Havza Kongresi Sunusu

Engin Hocam,iyi geceler öncelikle emeğinize sağlık Allah sizden razı olsun.Hocam geçen gün bu konuyu işlerken önce ders kitabından bu konuyu okuduk.Daha sonra teneffüs arasında bilgisayardan bu sunumu indirdim.Akıllı tahtadan bu hazırlamış olduğunuz sunumu öğrencilerime anlattım.Süper...
  10. C

MEDYA OKURYAZARLIĞI- I .YAZILI (Yeni özgün sorular) 2018-2019

Ramazan Hocam,iyi geceler hocam öncelikle emeğinize sağlık sorular görsellerle zenginleştirilmiş bu da soruların kalitesini gösteriyor.Hocam ben bir konuda sizden yardım bekliyorum bu dersle ile ilgili ders notları var mı güncel olarak paylaşabileceğiniz notlar elinizde mevcut mu?
  11. C

Mezopotamya Uygarlıkları Şarkısı

HOCAM BEN ŞARKIYI MİCROSOFT WORD PROGRAMINA AKTARDIM.ALTINA ADINIZI EKLEDİM İLKNUR DERE DİYE DERSTE DERS BİTTİKTEN SONRA MELODİYLE SÖYLÜYECEĞİZ.EMEĞİNİZE SAĞLIK TEŞEKKÜR EDERİM.
  12. C

1. ünite denemesi

SÜPER OLMUŞ ELİNİZE SAĞLIK.
  13. C

1. ünite denemesi

SÜPER OLMUŞ ELİNİZE SAĞLIK.
  14. C

İletişim Özgürlüğü Etkinliği

iyi akşamlar Cumali Hocam,eline sağlık süper olmuş.Emeğine ve yüreğinize sağlık çalışmaların devamını bekliyoruz.
  15. C

HAZIRSANIZ BAŞLIYORUZ.

hayırlı uğurlu olsun teşekkürler
  16. C

Sunu Mustafa Kemal’in Fikir Hayatını Etkileyen Olaylar Ve Kişiler slaytı

Hocam teşekkürler elinize sağlık hocam MEB kitabınızı sunularda kullanmanız anlamlı olmuş bu yıl ki MEB kitapları çok kaliteli ve içeriği çok iyi bunu kullanmanız LGS ve PYBS için iyi bir kaynak teşkil ediyor.Emeğinize sağlık...
  17. C

Uyanan Avrupa Sarsılan Osmanlı Afişlerimiz

sayın hocam emeğinize sağlık öğrencilerinize ve size teşekkür ediyorum görsel içerik olarak öğrencilerin ilgisini ve dikkatini çekecek düzeyde teşekkürler...
  18. C

Türklerin Anayurdu

hocam teşekürler bunca iş gücün arasında bu materyalleri yetiştirmeniz ve paylaşmanız takdire şayan.Teşekkürler hocam
  19. C

İnkılap Tarihi YouTube kanalım ( Teknoloji Çağını kullanmak )

Buğra Hocam,emeğinize sağlık çok güzel olmuş çok yumuşak bir ses tonunuz var aynen TRT'de soruları cevaplayan hocalara benziyor sizin sesiniz ve anlatımınız sade ve güzel yolunuz açık olsun...
Geri