• Benim Hocam Ortaokul Videoları

İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. Mustafa Petek

Sosyal Bilgiler_7.Sınıf_ Açık Uçlu 1. Dönem 2. Yazılı Sınavı ve Cevapları

Açık uçlu sınav örneklerini aşağıdaki dosyadan indirebilirsiniz. Ayrıca SosyalKampüs instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
  2. Mustafa Petek

Ders Notu TBMM'ye Karşı Çıkan Ayaklanmalar (Ders Notu + Sınıf İçi Etkinlikler)

Değerli zümrelerim; BMM'ye Karşı Çıkan Ayaklanmalar konusu kapsamında öğrencilerimizin yorum ve çıkarım yapma becerilerine destek olmak amacıyla hazırlanan “Yorum Odaklı Ders Notları + Sınıf İçi Etkinlikler+ MEB Örnek Sorular” çalışmasını öğretim sürecinizde kullanabilir, öğrencilerinizle...
  3. Mustafa Petek

Sosyal Bilgiler_5.Sınıf_ Açık Uçlu 1. Dönem 2. Yazılı Sınavı ve Cevapları

Diğer çalışmalarımız için SosyalKampüs instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
  4. Mustafa Petek

Sosyal Bilgiler_5.Sınıf_ Açık Uçlu 1. Dönem 2. Yazılı Sınavı ve Cevapları

Açık uçlu sınav örneklerini aşağıdaki dosyadan indirebilirsiniz. Ayrıca SosyalKampüs instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
  5. Mustafa Petek

Ders Notu Misak-ı Milli'nin Kabulü ve BMM'nin Açılması (Ders Notu + Sınıf İçi Etkinlikler)

Değerli zümrelerim; “Misak-ı Milli’nin Kabulü ve BMM’nin Açılması” konuları kapsamında öğrencilerimizin yorum ve çıkarım yapma becerilerine destek olmak amacıyla hazırlanan “Yorum Odaklı Ders Notları + Sınıf İçi Etkinlikler+ MEB Örnek Sorular” çalışmasını öğretim sürecinizde kullanabilir...
  6. Mustafa Petek

PDF Resimli Kavramlar Sözlüğü_Ünite_2 (Sosyalkampüs)

T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersi kapsamında LGS'de en çok dikkat edilmesi gereken konulardan biri "Kavram Bilgisi"dir. Sosyal Medyada Takip Ediniz➡ @SosyalKampüs
  7. Mustafa Petek

Etkinlik Sınıf İçi Ölçme Etkinlikleri - Ülkemize Komşu Devletler (SosyalKampüs)

Değerli zümrelerim; yeni müfredat doğrultusunda 5. sınıflara yönelik açık uçlu, eşleştirme, çoktan seçmeli gibi sorulardan oluşan “Sınıf İçi Ölçme Etkinlikleri” hazırlamaya çalıştım. Sınıfınızda kullanabilir ya da ödev olarak verebilirsiniz.
  8. Mustafa Petek

Ders Notu Milli Mücadele'nin Hazırlık Dönemi (Ders Notu + Sınıf İçi Etkinlikler)

Değerli zümrelerim; “Millî Mücadele’nin Hazırlık Dönemi” konuları kapsamında öğrencilerimizin yorum ve çıkarım yapma becerilerine destek olmak amacıyla hazırlanan *“Yorum Odaklı Ders Notları + Sınıf İçi Etkinlikler”* çalışmasını öğretim sürecinizde kullanabilir, öğrencilerimizle...
  9. Mustafa Petek

Etkinlik Sınıf İçi Ölçme Etkinlikleri - İlimizde Yaşanabilecek Afetler ve Etkileri (SosyalKampüs)

Değerli zümrelerim; yeni müfredat doğrultusunda 5. sınıflara yönelik açık uçlu, eşleştirme, çoktan seçmeli gibi sorulardan oluşan “Sınıf İçi Ölçme Etkinlikleri” hazırlamaya çalıştım. Sınıfınızda kullanabilir ya da ödev olarak verebilirsiniz.
  10. Mustafa Petek

Yazılı Sosyal Bilgiler_6.Sınıf_ Açık Uçlu 1. Dönem 1. Yazılı Sınavı ve Cevapları

Yukarıdaki dosyalarda hem kazanım tablosu hem cevap anahtarı var :)
  11. Mustafa Petek

Yazılı 8.Sınıf_İnkılap Tarihi Açık Uçlu 1. Dönem 1. Yazılı Sınavı ve Cevapları

Açık uçlu sınav örneklerini aşağıdaki dosyadan indirebilirsiniz. Ayrıca "SosyalKampüs" instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
  12. Mustafa Petek

Yazılı Sosyal Bilgiler_7.Sınıf_ Açık Uçlu 1. Dönem 1. Yazılı Sınavı ve Cevapları

Açık uçlu sınav örneklerini aşağıdaki dosyadan indirebilirsiniz. Ayrıca "SosyalKampüs" instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
  13. Mustafa Petek

Yazılı Sosyal Bilgiler_6.Sınıf_ Açık Uçlu 1. Dönem 1. Yazılı Sınavı ve Cevapları

Geri