• Benim Hocam Ortaokul Videoları

İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. S

Ülkemizde Nüfus Etkinliği

:D Ülkemizde Nüfus
  2. S

Çanakkale Zaferi Öğretmen Konuşması

Çanakkale Zaferi
  3. S

ÜRETTİKLERİMİZ ÜNİTE DEĞERLENDİRMESİ

1.Aşağıdaki coğrafi bölgelerimizden hangisinde balıkçılık daha yaygın ve daha önemli bir ekonomik faaliyettir? A) Karadeniz Bölgesi B) Akdeniz Bölgesi C) Marmara Bölgesi D) Güneydoğu Anadolu 2. Maden kömürü aşağıdaki bölgelerin hangisinden çıkarılır? A) İç Anadolu B) Ege C) Marmara D)...
  4. S

ÜRETTİKLERİMİZ ÜNİTE DEĞERLENDİRMESİ

ÜRETTİKLERİMİZ 1. Hayvancılık yapılan bir bölgede, I. Veteriner II.Kasap III.Çiftçi mesleklerinden hangileri yaygın olarak yapılmaktadır? A) I ve II B) I ve III C) II ve III D) I, II ve III 2. Erol’un ailesi yıllardır bağcılık yapmaktadır. Erol’un ailesi hangi ekonomik faaliyetle uğraşmaktadır...
  5. S

Türk İslam Devletleri Etkinliği

etkinlik
  6. S

İpek Yolunda Türkler Etkinliği

İpek Yolunda
  7. S

Bölgemizi Tanıyalım Yaprak Testi

Bölgemizi Tanıyalım
  8. S

Bölgemizi Tanıyalım Ünitesi Soru Bankası

1) Aşağıdakilerden hangisi coğrafi özellik değildir? A) iklim B) yiyecek C) yer şekilleri D) bitki örtüsü 2) Aşağıdakilerden hangisini Türkiye fiziki haritasında göremezsiniz? A) dağlar B) ovalar C) plato D) nüfus 3) Aşağıdakilerden...
  9. S

Çanakkale Türküsü

ÇANAKKALE TÜRKÜSÜ Çanakkale içinde aynalı çarşı, Ana ben gidiyom düşmana karşı Off.. gençliğim eyvah. Çanakkale içinde bir uzun selvi, Kimimiz nişanlı kimimiz evli, Off.. gençliğim eyvah. Çanakkale içinde vurdular beni, Ölmeden mezara koydular beni, Off.. gençliğim eyvah. Çanakkale içinde...
  10. S

Çanakkale Şiirleri

ÇANAKKALE Övün ey Çanakkale, cihan durdukça övün! Ömründe göstermedin bin düşmana bir gün. Sen bir büyük milletin savaşa girdiği gün, Başına yüz milletin birden üştüğü yersin! Sen savaşa girince mızrakla, okla, yayla. Karşına çıktı düşman çelikten bir alayla. Sen topun donanmayla, tüfeğin...
  11. S

İletişim ve İnsan İlişkileri Etkinlik Çalışması

??? Etkinlik Çalışması
  12. S

Adım Adım Türkiye Test Soruları

Adım Adım Türkiye
  13. S

Haklarımı Öğreniyorum Test Soruları

Test Soruları
  14. S

Türk milleti için “Ordu – Millet” deyiminin kullanılmasının sebebi neydi?

Türk milleti için “Ordu – Millet” deyiminin kullanılmasının sebebi neydi? (Bozkır hayatının zor şartları Türkleri mücadeleci ve disiplinli bir yapıya sahip olmalarını gerekli kılmıştır. Günlük yaşantı içinde var olan bu disiplin anlayışı, savaş sırasında da bütün milletin iç teşkilatını bozmadan...
  15. S

Müzebus Projesi

Bu bir sosyal sorumluluk (Eğitime Destek) Projesidir. Rahmi M. KOÇ müzesinin MEB tarafından onaylı bir sosyal sorumluluk projesidir. Hiç bir ücret talep edilmemektedir. 2003 yılından beri devam etmekte olan bu proje yılda ortalama 150 okul ve 30.000 öğrenciye hizmet vermektedir. ----- Yılda...
  16. S

2014-2015 5. sınıf I. dönem I. sınav

güzel bir sınav olmuş
  17. S

TEOG Sınavında Neler Yapmalıyız

Uzman Psikolojik danışman ve Pedagog Seçil Özcan, TEOG sınavının çocuklar kadar ailelerinde büyük sorumluluk altına girdiğini ve çocukların üstüne gidilmemesi gerektiğini belirterek devam etti; “Sınav sırasında soruyu anlamak soruyu çözmek demektir. Aceleci olmadan sorunun ne istediğini en iyi...
Geri