• Benim Hocam Ortaokul Videoları

İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. R

YEŞİLYALI İBNİ SİNA İLKÖĞRETİM OKULU - ARSİN/TRABZON - M.BİLAL ÇİMEN

YEŞİLYALI İBNİ SİNA İLKÖĞRETİM OKULU - ARSİN/TRABZON - M.BİLAL ÇİMEN hocam çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
  2. R

4shared gibi yasaklı sitelere girme yöntemi

4shared gibi yasaklı sitelere girme yöntemi dns yi kullanınca ayarlar bozuluyor mu ?
  3. R

Sitelerde izlediğiniz videoları kaydetme (programsız)

Sitelerde izlediğiniz videoları kaydetme (programsız) bazılarını kaydetmiyor ama
  4. R

Hangi İnternet Tarayıcısı

Hangi İnternet Tarayıcısı ben internet exporler kullanıyorum mozillada var exporler kasıyor mozilla bence daha iyi
  5. R

Sitenin Geçmişine Yolculuk

Sitenin Geçmişine Yolculuk gerçekten çok iyi bir ilerleme kaydedilmiş diyebilirim.
  6. R

Bu da benim sosyal bilgiler sınıfım (Manisa)

Bu da benim sosyal bilgiler sınıfım (Manisa) hocam sosyal bilgiler sınıfınız çok güzel olmuş
  7. R

forum sitem açılmıyor

forum sitem açılmıyor teşekkür ederim hocam, şimdi sorunsuz bir site koydum
  8. R

forum sitem açılmıyor

forum sitem açılmıyor hocam google forum sitesi kurma yazınca 3. sırada yetkin forumun sayfası var ordan yönlendiriyor ordan kurdum.
  9. R

forum sitem açılmıyor

forum sitem açılmıyor yardım eden yok mu?
  10. R

forum sitem açılmıyor

merhaba ben kendime bir forum sitesi kurmuştum ama smf den kurmadım her şeyi düzenledim adrese giriyorum ya açılıyor ya açılmıyor bazı arkadaşlarıma da söyledim dener misin diye onlarda açamadı.Yardımcı olur musunuz? :(
  11. R

İlginç Zeka Testi :)

İlginç Zeka Testi :) güzeldi :D
  12. R

Derslerimiz heyecanlı ve tempolu geçiyor. Videoyu izleyebilirsiniz.

Derslerimiz heyecanlı ve tempolu geçiyor. Videoyu izleyebilirsiniz. çok güzel bir uygulama bizim okulda böyle olsa keşke
  13. R

Cd SİZ Format !!!!!

Cd SİZ Format !!!!! d ye yedekledim ama yedeklemeden şüpheliyim ama zipler halinde yedekli peki nasıl atacağım?
  14. R

Cd SİZ Format !!!!!

merhaba benim pc min işletim sistemi vista bu sıralar kafayı yedi :) , format atmayı düşünüyorum yine vista olacak ama cd olmadan da yapabilir miyim?
  15. R

nero ?

nero ? teşekkürler deneyeceğim...
  16. R

Kaç kedi var?

KAÇ KEDİ VAR? 406 dan fazla mı ?
  17. R

Bilgisayarınızdan Memnun Musunuz?

Bilgisayarınızdan Memnun Musunuz? hocam laptop acer aspire 5920 (g si yok) ram ini bilmiyorum üstünde bir şeyler yazıyor .format için cd şart mı yoksa atmayı ben biliyorum ama hiç denemedim.2 yıl önce yine format atılmıştı.bu bilgisayarın hali nereye gider hiç bilmiyorum.
  18. R

Bilgisayarınızdan Memnun Musunuz?

Bilgisayarınızdan Memnun Musunuz? hiç mutlu değilim bilgisayar çökmek üzere çok yavaşladı fare hareket ediyor ama bilgisayar donuyor bende reset atmak zorunda kalıyorum öyle yapa yapa bilgisayara bir şey olacak diye çok korkuyorum ne yapmalıyım?
  19. R

Windows (Windows 7 ve Vista) zararlı yazılım bulma (programsız)

Windows (Windows 7 ve Vista) zararlı yazılım bulma (programsız) teşekkürler hocam...
  20. R

inkılap yetişmiyor

inkılap yetişmiyor :D siz neredesiniz konu olarak hocam?
Geri