• Benim Hocam Ortaokul Videoları

✏️ Yazılı Çözüm Örnekleri
    Sosyal Bilgiler
    İzlemek istediğiniz sınıfı tıklayınız.
    SOSYAL BİLGİLER
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Türkçe
    TÜRKÇE
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Matematik
    MATEMATİK
    Konu Anlatım Videoları

Arama sonuçlarınız

1. D

1.dönem tarama testi(okulda sorunlrdn dolayı word göstrmm yktr.)tşkrler

1.dönem tarama testi(okulda sorunlrdn dolayı word göstrmm yktr.)teşekkür ederimrler cevap anahtarı TEST1 1C 2B 3 B 4 D 5 C 6 B 7 C 8 B 9 B 10 C 11 C 12 C 13 C 14 D 15 B TEST2 1 D 2 B 3 A 4 C 5 D 6 A...
  2. D

1.dönem tarama testi(okulda sorunlrdn dolayı word göstrmm yktr.)tşkrler

I.Dönem Tarama Testi------------------------------ 1. Türkler, 1071 Malazgirt Savaşı'ndan sonra Anadolu'ya yerleşmeye başladıklarında Rum, Ermeni ve Süryani gibi birçok yerleşim birimlerinin isimlerini değiştirmediklerinden, bu isimler günümüze kadar ulaşabilmiştir. Bu anlayış...
  3. D

7.SINIF I.DÖNEM KURTARMA SINAVI(2-1 ALANLAR İÇİN)

7.SINIF I.DÖNEM KURTARMA SINAVI(2-1 ALANLAR İÇİN) Yerleşme Hürriyeti:anayasanın ikinci bölümünde yer alan ''kişinin hakları ve ödevleri'' başlığı altında düzenlenmiş olan haklardan biridir. madde numarası yirmi üçtür. buna göre; herkes, yerleşme ve seyahat hürriyetine sahiptir. yerleşme...
  4. D

7.SINIF I.DÖNEM KURTARMA SINAVI(2-1 ALANLAR İÇİN)

Reşad Bey İ.ö.oSosyalbilgiler I.DÖNEM 7.SINIF KURTARMA SINAVI ad: soyad : no,sınıf: 1.Barbaros Hayrettin Paşa hangi savastan...
  5. D

7-6.Sınıflar PROJE VE PERFORMANS ÖDEVİ (2010-2011)

6.Sınıflar PERFORMANS ödevi 1. İlk Türk İslam Devleti'nin ayrıntılı şekilde resimlerle destekleme 2.İpek Yolu'nda Türkler ünitesinde geçen savaşlardan birinin canlandırılması 3.Asya Hun Devleti-Kök türk...
  6. D

7.sınıf TÜRK TARİHİNDE YOLCULUK Ünitesini TAMAMLAYANLAR İÇN ETKİNLİK pianaltik

7.sınıf TÜRK TARİHİNDE YOLCULUK Ünitesini TAMAMLAYANLAR İÇN ETKİNLİK pianaltik M.eb yeni müfredada uygun
  7. D

Osmanlı Devleti Yaprak Test

Osmanlı Devleti Yaprak Test hocam yanlıs anlamayin ama 7.sınıflara bu konuyu ögrtmedm .Test baska sınıfa ait olabilrmi ?
  8. D

Sosyal Bilgiler 7 Konu Testleri - Flash Etkinlik

Sosyal Bilgiler 7 Konu Testleri - Flash Etkinlik cok guzel calısma hocam
  9. D

Cepheler Kavram Haritası Etkinliği

Cepheler Kavram Haritası Etkinliği çok saolun hocam ögrencilerin anlamasına birebir etkili oluor
  10. D

Yeniçeriler (Belgesel)

Yeniçeriler (Belgesel) saolun hocam güzel bir film
  11. D

TÜRK TARİHİNE YOLCULUK TEST 3

TÜRK TARİHİNE YOLCULUK TEST 3 cevap anahtarı warmi
  12. D

TÜRK TARİHİNE YOLCULUK TEST 3

TÜRK TARİHİNE YOLCULUK TEST 3 Teşekkürler hocam 3-4 soru sınavda sorulabilir sorulardan
  13. D

TÜRK TARİHİNE YOLCULUK TEST 2

TÜRK TARİHİNE YOLCULUK TEST 2 açamıorm adobe rear 9 olmasuna ragmen
  14. D

TÜRK tarihinde Yolculuk(2010)

TÜRK tarihinde Yolculuk(2010) bunu adope rear belgesine atarmsn hocam
  15. D

7.sınıf pi analtik 3.uniteye kadar karısık sorular

7.sınıf pi analtik 3.uniteye kadar karısık sorular ben teşekkür ederim arkdslr sizin içn
  16. D

İstanbul Fethi

İstanbul Fethi COK GUZEL
  17. D

7.SNF3.ÜNİTE ÖGRENCİLERİN DİKKATİNE SBS DE ÇIKAN SORULAR YUZDELK OLARAK DAGILIMİ

3.ünite Türk tarihinde Yolculuk7.SNF ÖGRENCİLERİN DİKKATİNE (sbs) Çoğunlukla Tarih Soruları Olarak Çıkan Sorular 1.Divan-ı Hümayun%30 civarında 2.İsme Dayalı sorular (ör/Divan-ı Hümayün ü kimin zamanında kurulmustur?(orhan bey)%30 3.Osmanlı Ordu Teşkilatı %25 4.Osmanlı Devleti Döneminde...
  18. D

7.sınıf pi analtik 3.uniteye kadar karısık sorular

1.Aşağıda boş bırakılan yerlere bu isimleri yerleştirin Horasan,Samsa Çavuş,Süleyman Şah,Evliya Çelebi,Nişancı,Kantakuzen,Kapıkulu,Davud-i Kayseri 1. ____________________ ünlü bir gezgindir. 2. ____________________ , Türkiye Selçuklu Devleti'nin kurucusudur. 3. Orta Asya'dan batıya doğru göç...
  19. D

7.sınıf TÜRK TARİHİNDE YOLCULUK Ünitesini TAMAMLAYANLAR İÇN ETKİNLİK pianaltik pianaltik yayinlari
  20. D

7.sınıf Türk Tarihinde Yolculuk Etkinlik 1.Aşağıdaki kelimeleri boş bırakılan yerlere uygun olanını yazınız. Horasan,Samsa Çavuş,Süleyman Şah,Evliya Çelebi,Nişancı,Kantakuzen,Kapıkulu,Davud-i Kayseri 1. ____________________ ünlü bir gezgindir. 2. ____________________ , Türkiye Selçuklu...
Geri