• Benim Hocam Ortaokul Videoları

✏️ Yazılı Çözüm Örnekleri
    Sosyal Bilgiler
    İzlemek istediğiniz sınıfı tıklayınız.
    SOSYAL BİLGİLER
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Türkçe
    TÜRKÇE
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Matematik
    MATEMATİK
    Konu Anlatım Videoları

Arama sonuçlarınız

1. C

İlber Ortaylı - Ntv Tarih Dersleri !!

İlber Ortaylı - Ntv Tarih Dersleri !! hocam ilk 2 partı indirdim fakat 3. partı indiremedim üyelik istiyor üyelikte paralı
  2. C

Osmanlı Sultanları

Osmanlı Sultanları yüklenmiyor. linke bir şey olmuş
  3. C

Sosyal Bilgiler Programları ( Konu Özetleri, Testler, Oyunlar Haritalar Yok Yok)

Sosyal Bilgiler Programları ( Konu Özetleri, Testler, Oyunlar Haritalar Yok Yok) allah razı olsun hocam
  4. C

Sunular İçin Ses Efektleri

Sunular İçin Ses Efektleri açılmıyor
  5. C

EĞER TÜRK'SEN OKU.

EĞER TÜRK'SEN OKU. çok doğru söylüyorsunuz hocam öğrencilere soru sorduğumda "ivet" diye cevap alıyorum.
  6. C

Cografi Keşifler

Cografi Keşifler hayır yükleme şeyi yok altı çizili yazı yok
  7. C

EĞER TÜRK'SEN OKU.

EĞER TÜRK'SEN OKU. BENCE BU KELİMELERİ BİZ TELEVİZYON PROGRAMLARINDAN GÖRÜYORUZ. O KADAR ETKİLENMİŞİK Kİ BU TELEVİZYONDAN KENDİ DİLİMİZİ KAYBEDECEĞİZ.
  8. C

Cografi Keşifler

Cografi Keşifler açılmıyor
  9. C

Sosyal Bilgiler Dersinde Kaç Yazılı Yapılmalıdır

Sosyal Bilgiler Dersinde Kaç Yazılı Yapılmalıdır EN AZ 2 YAZILI YAPILIR AMA BEN 3 YAZLI YAPIYORUM NEDEN DERSENİZ 2 SINAVDA YAPTIĞIM YAZILILAR 2 SAYFA OLUYORDU KONULAR FAZLALAŞIYORDU ARTIK 3 YAZLI YAPINCA KONU DAĞITABİLİYORUM ÖĞRENCİLER ZORLUK ÇEKMİYOR
  10. C

Divan-ı Hümayun Kavram KArtları Etkinliği

Divan-ı Hümayun Kavram KArtları Etkinliği arkadaşlar osmanlı padisahlarıyla ilgili kavram kartları var mı acaba varsa anasayfa da paylaşırsanız sevinirim
  11. C

Sosyal Bilgiler Bilgi Yarışması Sitemiz Test Yayınında...

Sosyal Bilgiler Bilgi Yarışması Sitemiz Test Yayınında... hocam çok süper bir fikir fakat biz oraya nasıl soru göndereceğiz ki
  12. C

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

En Son Hangi Kitabı Okudunuz? Ayşenur ERGÜN'den MUHTEŞEM YÜZYILIN SULTANI KANUNİ
  13. C

II. Mehmet ve II. Bayezıd Dönemi

II. Mehmet ve II. Bayezıd Dönemi açılmıyor
  14. C

Arkadaşlar . . . !

Arkadaşlar . . . ! zaman içinde bilimle başlayacağım
  15. C

Amerikan Bayrağının Oluşumu

Amerikan Bayrağının Oluşumu ve kızılderililerden kalma elmasları ve mücevherleri çalmışlar. bununla yetnmemişler hintlileri zorla çalıştırmışlar. orada sömürge kurmuşlar. bu güne gelmelerini sağlayan etkenlerden bir kaçı
  16. C

Amerikan Bayrağının Oluşumu

Amerikan Bayrağının Oluşumu bunu amerikanlar görmesin. ıraka yaptıkları gibi oluruz(!)
  17. C

Çarkıfelek

Çarkıfelek benim sorum istanbulun fethinde yapılan hazırlıklardan biri olan şahi toplarını kim yapmıştır? M. . . . U. . . .
Geri