Arama sonuçlarınız

1. D

09 10 2013 İtibari İle Konularda Nerelerdeyiz?

09 10 2013 İtibari İle Konularda Nerelerdeyiz? 5. sınıf zengin kültürümüz 6. sınıf ikinci üniteye geçeceğim 7. sınıf Nüfusun özellikleri 8. sınıf Sivas Kongresini bitirdim. ( 7. sınıfın son ünitesini çok ayrıntılı anlatmıştım geçen sene. O yüzden o konuları anlatıp geçtim. Yine de biraz hızlı...
  2. D

bizim okulda vatandaşlık dersi yok !!!!

bizim okulda vatandaşlık dersi yok !!!! Yok artık. ne müdürler var. çizelgeye nasıl bakılacağını bilmiyor herhalde. gerekli mercilerden azar yer ve yanlış hesap bağdattan döner hocam.. merak etmeyin.
  3. D

5.sınıf hazır bulunuşluk sınavı

5.sınıf hazır bulunuşluk sınavı Hocam soruları inceledim. Gayet güzel olmuş bence emeğinize sağlık. Ve teşekkürler.
  4. D

Alan Değişikliği Anketi

Alan Değişikliği Anketi furkanmix ve kuantum isimli arkadaşlarımın görüşlerine sonuna kadar katılıyorum. yazılacak ne varsa yazmışlar, düşüncelerime tercüman olmuşlar. Alan değiştiren ve il dışı tayin isteyip hayallerinde bile göremeyecekleri yerlere atanan ve tabi öğrencinin vebalini 1 gram...
  5. D

Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans

Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans Teşekkürler hocam... bu konuda bilgim yoktu, takip edeceğim.
  6. D

Yüksek lisasn için bir anketim var doldurup bu konuda bana yardımcı olur musunuz

Yüksek lisasn için bir anketim var doldurup bu konuda bana yardımcı olur musunuz Doldurdum ve mail adresinize gönderiyorum hocam. kolay gelsin.
  7. D

2013 SBS YE GÖRE OKULLARINIZDAKİ NETLER NE DURUMDA?

2013 SBS YE GÖRE OKULLARINIZDAKİ NETLER NE DURUMDA? Ben de koy okulundayim hocam. SBS ye giren 25 ogrencimiz var. Net ortalamasi 50 civarinda gelecek.. oldukca dusuk. Deneme sinavlarinda Sosyal bilgiler ders net ortalamasi 15.00 neti asarken malesef SBS ortalamasi 13 civarinda gelecek. En...
  8. D

MEB Özür Durumu Yer Değiştirme Kontenjanları

MEB Özür Durumu Yer Değiştirme Kontenjanları Bu kontenjanları il dışı atamalarda da görebilecek miyiz acaba? maşallah gören de hiçbir kurumda öğretmen yok sanır !
  9. D

Hizmet İçi Eğitim Başvuruları

Hizmet İçi Eğitim Başvuruları Hocam yıllardır takip ederim, geçen senelerde 3-5 tane vardı en azından. Ama bu sene branşımıza açılan 1 tane bile Hizmetiçi Eğitim yok. Ben de başvuramadım malesef.
  10. D

ÜLKEMİZDE ÇIKARILAN MADENLER

ÜLKEMİZDE ÇIKARILAN MADENLER Elinize sağlık hocam. Teşekkür ederim.
  11. D

21 ocak itibariyle konularda nerelerdeyiz?

21 ocak itibariyle konularda nerelerdeyiz? 5. sınıflar ürettiklerimiz ( Karadeniz Bölgesi) 6. sınıflar 3. ünite bitti 7. sınıflar 3. ünite bitti 8. sınıflar Menemen Olayı
  12. D

bir soru

bir soru Doğru cevap D olmalı hocam, III. öncülede yer alan yöntemini belirtir.
  13. D

İnkılap Tarihi Bilgi Değerlendirme Soruları

İnkılap Tarihi Bilgi Değerlendirme Soruları Bence çok güzel olmuş hocam, tekrar niyetiyle kullanılabilir. emeğinize sağlık.
  14. D

ATLAS 3D World Atlas (2010)

ATLAS 3D World Atlas (2010) Bende yok, olmasını da isterim ama siteden nasıl indireceğim konusunda yardımcı olur musunuz hocam? üyelik mi istiyor?
  15. D

Müfettiş Stresi

Müfettiş Stresi Hocam teşekkür ederim öncelikle yorumunuza, ezilmek istemiyorum karşılarında. Eksiğim olmadığını düşünüyorum ama naçizane 8 senelik meslek yaşamımda illaki eksik bulduklarını öğrendim. Söz konusu müfettiş çok kaba, ben de bir o kadar duygusalım, bu sebeple sıkıntı yaşıyorum...
  16. D

Müfettiş Stresi

Arkadaşlar, geçen sene rehberlik görmeden teftiş gördüm ve teftişim oldukça sıkıntılı geçti. Bir çok evrağım, hazırlığım tamdı ama beğendiremedim zat-ı şahanelerine. Duydum ki bu sene de aynı müfettiş gelecekmiş teftişime, aynı stresi bir kez daha yaşamak istemediğim için muhakkik talep etmek...
  17. D

Yaşanmış Komik Olaylar (varsa Sizde Ekleyinn)

Yaşanmış Komik Olaylar (varsa Sizde Ekleyinn) Yıllar önce Artvin'de görev yaparken 6. sınıf Sosyal Bilgiler yazılısında Coğrafi Konumun hangi şekillerde ifade edilebileceğini sormuştum. Soru öncülünde Matematik konumu verdim ve özel konumu istiyorum. Öğrencilerimden birkaçı özel konum yerine...
  18. D

Halk Eğitim Kursları iptal edildi mi?

Halk Eğitim Kursları iptal edildi mi? Afyon Şuhut, 19 Kasım'dan itibaren devam ediyoruz.
  19. D

ATATÜRK İLKELERİ KLİBİ

ATATÜRK İLKELERİ KLİBİ Teşekkürler hocam.
  20. D

Ah şu 5. Sınıflar :(

Ah şu 5. Sınıflar :( Hocam, okulumun imkanları yeterli olduğu için projeksiyondan ders anlatıyorum, interaktif yayınlar, MEB Vitamin, ayrıca elimde kaynak da çok... Ama işte sonuç yok, diğer dersleri fena değil bu sebeple sorunu kendimde arıyorum. Bunalıma girdim 5. sınıflar yüzünden.
Geri