Arama sonuçlarınız

1. Yavuz_YILDIZ

İnkılap Tarihi Atölyem-22 (Geldikleri Gibi Giderler-1) (2015-2016)

İnkılap Tarihi Atölyem-22 (Geldikleri Gibi Giderler-1) (2015-2016) 2016'da Akıllı İnkılap Tarihi Atölyem adıyla kitapçılarda yerini alacak.
  2. Yavuz_YILDIZ

2015-2016 8.Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Ata. Yetiştirme Kursu Planı (MEB)

2015-2016 8.Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Ata. Yetiştirme Kursu Planı (MEB) Sevgili zümrelerim yetiştirme kurslarının planları illa teog sıralamasına uygun olacak diye bir kural yok. Bu plan MEB tarafından hazırlandı, yapılan sadece yayınlanan planın arkasındaki kötü yazının çıkarılması ve word...
  3. Yavuz_YILDIZ

Benim Ödevim-1 (Biz Bu Toplumun Bir Üyesiyiz) (2015-2016)

Benim Ödevim-1 (Biz Bu Toplumun Bir Üyesiyiz) (2015-2016) Niye mi? 1) Bu çalışmaları hazırladığım program word olarak kaydetmiyor. 2) Ticari amaçlı kullanılmasını istemediğim için. 3) Hazırlayan ben olduğum için olabilir mi? 4) Siz bugüne bir tane bile döküman hazırlayıp siteye koymamışken...
  4. Yavuz_YILDIZ

Sosyal Bilgiler 6 Atölyem-2 (Olgu ve Görüşü Ayırt Ediyorum) (2015-2016)

Sosyal Bilgiler 6 Atölyem-2 (Olgu ve Görüşü Ayırt Ediyorum) (2015-2016) Vaktim olursa diğerlerini de yaparım..
  5. Yavuz_YILDIZ

Sosyal Bilgiler 6 Atölyem-2 (Olgu ve Görüşü Ayırt Ediyorum) (2015-2016)

Özellikle yetiştirme kurslarında kullanabileceğiniz 3 aşamadan oluşan yepyeni bir çalışma. İlk aşamada konunun kısa özeti, ikinci aşama konuyla ilgili etkinlik ve üçüncü aşama da kazanım değerlendirme testinden oluşuyor. Kişisel kullanım içindir. TELİF HAKLARI İLE KORUNDUĞUNDAN TİCARİ AMAÇLI...
  6. Yavuz_YILDIZ

Batıya Erken Açılan Kent Selanik -Yeni Sunu-

Emeğine sağlık zümrem.. Devamını bekliyoruz inşallah.
  7. Yavuz_YILDIZ

İnkılap Tarihi Atölyem-22 (Geldikleri Gibi Giderler-1) (2015-2016)

Özellikle yetiştirme kurslarında kullanabileceğiniz 3 aşamadan oluşan yepyeni bir çalışma. İlk aşamada konunun kısa özeti, ikinci aşama konuyla ilgili etkinlik ve üçüncü aşama da kazanım değerlendirme testinden oluşuyor. Kişisel kullanım içindir. TELİF HAKLARI İLE KORUNDUĞUNDAN TİCARİ AMAÇLI...
  8. Yavuz_YILDIZ

İnkılap Tarihi Atölyem-2 (Mustafa Kemal Liderlik Yolunda-2)

9. Yavuz_YILDIZ

2015-2016 8.Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Ata. Yetiştirme Kursu Planı (MEB)

2015-2016 8.Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersi Yetiştirme Kursu Planı (MEB) MEB'in yayınladığı planda ortada duran ve görüntü kirliliğine neden olan yazıyı kaldırdım. Bu şekilde daha iyi oldu. Hem pdf hem de word olarak ekledim.
  10. Yavuz_YILDIZ

Türkiye Siyasi Haritası

Türkiye Siyasi Haritası haritanın üzerine sağ tıklayıp resmi farklı kaydet diyerek indirebilirsiniz.
  11. Yavuz_YILDIZ

İnkılap Tarihi Atölyem-17 (Osmanlı Devleti Hangi Cephede-5) (2015-2016)

12. Yavuz_YILDIZ

2015-2016 5.Sınıf Sosyal Bilgiler Yetiştirme Kursu Planı (MEB)

2015-2016 5.Sınıf Sosyal Bilgiler Yetiştirme Kursu Planı (MEB) MEB'in yayınladığı planda ortada duran ve görüntü kirliliğine neden olan yazıyı kaldırdım. Bu şekilde daha iyi oldu. Hem pdf hem de word olarak ekledim. Yalnız word olan dosyada konu başlıklarında bazı harfleri düzeltmeniz...
  13. Yavuz_YILDIZ

2015-2016 6.Sınıf Sosyal Bilgiler Yetiştirme Kursu Planı (MEB)

2015-2016 6.Sınıf Sosyal Bilgiler Yetiştirme Kursu Planı (MEB) MEB'in yayınladığı planda ortada duran ve görüntü kirliliğine neden olan yazıyı kaldırdım. Bu şekilde daha iyi oldu. Hem pdf hem de word olarak ekledim. Yalnız word olan dosyada konu başlıklarında bazı harfleri düzeltmeniz...
  14. Yavuz_YILDIZ

2015-2016 7.Sınıf Sosyal Bilgiler Yetiştirme Kursu Planı (MEB)

2015-2016 7.Sınıf Sosyal Bilgiler Yetiştirme Kursu Planı (MEB) MEB'in yayınladığı planda ortada duran ve görüntü kirliliğine neden olan yazıyı kaldırdım. Bu şekilde daha iyi oldu. Hem pdf hem de word olarak ekledim.
  15. Yavuz_YILDIZ

Kurslara Öğretmen Başvuruları Başladı İşte Yapılması Gerekenler

Kurslara Öğretmen Başvuruları Başladı İşte Yapılması Gerekenler Hocam okulunuzu arayıp ilçeden onaylatsınlar. İnkılap tarihi kursunu değilse açamazsınız.
  16. Yavuz_YILDIZ

İnkılap Tarihi Atölyem-5 (Mustafa Kemal Okulda-2)

17. Yavuz_YILDIZ

İnkılap Tarihi Atölyem-4 (Mustafa Kemal Okulda-1)

18. Yavuz_YILDIZ

İnkılap Tarihi Atölyem-1 (Batıya Erken Açılan Kent: Selanik-1)

İnkılap Tarihi Atölyem-1 (Batıya Erken Açılan Kent: Selanik-1) (2015-2016) 5. ve 6. sınıflarda yapmayı düşünmüyorum hocam. Yaparsam 7.sınıfları da yaparım. Vaktimin olup olmamasına bağlı :)
  19. Yavuz_YILDIZ

5. Sınıf Harf Yayınları Sosyal Bilgiler Yıllık Planı

5. Sınıf Harf Yayınları Sosyal Bilgiler Yıllık Planı Zeki hocam EBA'da ders kitapları yayınlandı. Oradan indirebilirsiniz.
Geri