Arama sonuçlarınız

1. S

Sosyal Bilgiler Dersliği (REMZİ ÖZER YİBO)

SOSYAL BİGİLER DERSLİĞİ (REMZİ ÖZER YİBO) Öncelikle kullanışlı ve temiz bi sınınıfınız var tebrik ederim. Sınıfta klimanın , projeksiyon cihazın olması okul idaresinin sizlerle ilgilendiğini gösteriyor. El emeği ile çizilmiş haritaları cok hoş olmuş. Malum sosyal bilgiler dediğinizde haritadan...
  2. S

19 Ve 20 Yy Osmanlı Devleti

19 Ve 20 Yy Osmanlı Devleti başık konusu : Merhaba; 19 ve 20 yy Da Osmanlı Devleti ünitesinin konularıyla ilgili çoklu zeka kuramına dayalı etkinlik konusunda yardımcı olursanız sevinirim cevap: Teşekkür... Yorum: Bu site beni öldürüyor :D
  3. S

Nasıl Ders İşliyorsunuz?

Nasıl Ders İşliyorsunuz? dervisyoldas Hocamıza hoşgeldin diyelim. Öncelikle hayırlı olsun yeni göreviniz. 7.sınıf soyal bilgiler kitapları ( Anıttepe yayınları) konuları cok hafif düzeyde işlemekte. Eğer konuyu kitaba göre işleyelim derseniz zaman konusunda hç problem yaşanmıyor. Fakat...
  4. S

Nasıl Ders İşliyorsunuz?

Nasıl Ders İşliyorsunuz? Ben Güneydoğunun büyükşehir adayı olan şehrinin en tarihi ilçelerinin birinde YİBO'da görevdeyim... 2saatlik planlamamda 1.ilk 25dk okuma ortalama 10-15 öğrenciye okuma çalışması 1-2 dakika arası kişi başına. 2.40dk öğrencilere resim ve sunu inleceletme ( ayrıntılı...
  5. S

Serhat Şehri Edirne - Youtube'dan ilginç belgesel

Ders kitabının 94-95-96 sayfalarında yer alan resimlerin görüntülerininde bulunduğu. Kanal B tarafından yapılmış 25 dakikalık belgeseli Serhad Sehri Edirne konusunda rahatlıkla izlettirebilirsiniz. Saygılar Ünite 3: Konu 5: Kazanım :5 1.Bölüm: http://www.youtube.com/watch?v=pjkOP3p8T8Q...
  6. S

2011-2012 eğitim-öğretim yılı yaptığım çalışmalar

2011-2012 eğitim-öğretim yılı 1.döneminde yaptığım çalışmalar hocam benden bazı çalışma kağıtları hazırlamaktayım . Onbin sayfanın üzerinde çalışma sayfası 6 ve 7. sınıflara ilgili konular geldikçe dağıtıldı. demişsiniz benim kafam takıldı . Ders kitaplarındanki etkinlikler mi yoksa ...
  7. S

Akıllı Tahta Süper Bir İcat

AKILLI TAHTA+SUNU SÜPER BİR BİLEŞİM akıllı tahta fikrine karşıyım... Karşı olmamın sebebi akıllı tahta etikinlikerlinde özellikle tahtanın kenarına takılı olarak yapılan aparatlı sistemlerde sizler kumanda kalemini kullanırken yine öğrencinize sırtınızı dönmek zorunda kalıyorsunuz.... Örneğin...
  8. S

Balkan Savaşı Haritaları

Balkan Savaşı Haritaları erkan hocam ellerine sağlık güzel derleme
  9. S

Turizm Haftası / Turizm Standı

Meslek tanıtma kulubüne katılan öğrencilerimle. Mart ayının ilk haftası okul öğrencilerine bir anket uyguladık. Anket sonuclarını okul panosuna astıktan sonra Nisan ayında (11 Nisan) Şanlıurfa ilinin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünde öğrencilerimle okul girişinde Türkiye'nin...
  10. S

Trablusgarp Savaşı- Öğreten Haritalar Serisi

Trablusgarp Savaşı- Öğreten Haritalar Serisi Arkadaşlar biraz geç oldu ama 30 Mart 2010 tarihiyle haritadaki yanlışlık ( Fethi Okyar ) düzeltilmiştir.
  11. S

Müfettişlerin İstediği Şök Toplantısı Tutanağı

Müfettişlerin İstediği Şök Toplantısı Tutanağı İlginç... Benim kafam karıstı girdiğimiz tüm sınıflar için yapılması gereken bir çalışmamı yoksa sadece rehberi olduğumuz sınıfın düzenlemesimi?
  12. S

Saygıdeğer Özkan Hoca ; Uyarınız için cok teşekkürler gereken düzenlemeyi en kısa zamanda yapacağım. Bu ilginizden dolayı çok memnun oldum
  13. S

6.sınıf Yeni Müfredat- İpek Yolunda Türkler-2 (islamiyet'in Doğuşu Ve Yayılışı)

6.sınıf Yeni Müfredat- İpek Yolunda Türkler-2 (islamiyet'in Doğuşu Ve Yayılışı) arkadaşlar bunu 4shared sayfasına birizi tekrar yüklermi ...Teşekkürler
  14. S

WEB SAYFASI OLAN ARKADAŞLAR

WEB SAYFASI OLAN ARKADAŞLAR söylemeden edemeyeceğim... internette blog denilen bir tarz var incelerseniz eğer bu işi hem bedavaya hemde göze hitap eden sekle cevire bilirsiniz. İnternette yaptıgım araştırmalara göre 3 tip sayfa düzeni var 1.Forum tarzı (sevmem) 2.blog tarzı (güncellemesi cok...
  15. S

WEB SAYFASI OLAN ARKADAŞLAR

WEB SAYFASI OLAN ARKADAŞLAR Site hazırlamak için para vereceğim dediğinizi aman kimse duymasın... Ayıp... Bu eli açıklık sizi üzebilir... Tavsiyemi : 1. 1 adet site ismi : Domainname.... yaklasık (8 dolar) 2. 1 adet internette wordpress kurmayı öğrenmiş arkadaş yada biraz öğrenmek için zaman...
  16. S

hata giderilmiştir Photoshop programıyla hazırlamış olduğum bu haritayı zümrelerimle paylaşmak onur verir. Haritanın orjinal halini forumdan mesaj yolladığınız takdirde sizlerle paylaşacağım burdaki sadece sizlere fikir vermesi , hatta farklı şekillerininde yapılabileceğine inanmamdandır...
  17. S

Denizli Zaferiye Abalıoğlu İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Dersliğim

Ellerinie sağlık hocam, Panolarda çocukların yapıtğı eserleride sergiliyorsunuz sanırım. buda öğrenciler arasında ders katılımı artırır. Projeksiyon cihazı iyi bir eğitim için gereklimidir? sorusunun eğitim bilimleri açısından değerlendirdiğimizde ne sonuç çıkar bilmiyorum ama Sosyal...
  18. S

Nurdan Yıl Sonu Sergisi İçin Hazırlanan Çalışmalarımız

afferin çocuklara ellerine sağlık hepsinin.
  19. S

sosyopolis...nef

Arkadaşlar aşşağıda vereceğim link sosyalbilgiler.bize bir alternatif değil onunla aynı amacı taşıyan bir oluşumun ürünüdür. Anlamsız rekabet sadece zedelenmelere yol açar . ülkemiz yıllarca etten püften konulara kafaya takmış binlerce gencini heba etmiştir.. Belediye başkanı gibi konuştun...
  20. S

Merhaba NEF liler buraya

Balıkesir Üniversitesi (NEF) Seçkin KÖSERE.... 2004 1.ÖĞRETİM ( 3056 ) biz B şubesimiydik ? made in BALIKESİR
Geri