Arama sonuçlarınız

1. E

seneye teog sınavında inkılap tarihi kalkacak mı ?

seneye teog sınavında inkılap tarihi kalkacak mı ? Dersimize ilgi alakanın azalması meselesine katılmıyorum. Zira, ülkemizde yıl itibariyle en fazla okutulan bir ders Türkçe, bir ders ingilizce bir ders de tarih. ilkokuldan itibaren tarihi görür çocuklar. orta okulda da, lisede de ve hatta her...
  2. E

seneye teog sınavında inkılap tarihi kalkacak mı ?

seneye teog sınavında inkılap tarihi kalkacak mı ? İlginç, bu tür yazılar kişiye özel mi gönderiliyor acaba? Biz neden görmedik?
  3. E

(Güncellendi) Proje ve Ders Etkinliklerine Katılım, Otomatik Not Dağıtım Çizelgesi

Proje, Performans, Ders Etk, Notlarını, Otomatik Not Dağıtım Çizelgesi Gösterilen emeğe kesinlikle saygım sonsuz. Lakin, (bu cümlelerim beni, ekmek piş ağzıma düş cü'lerden göstermiş olabilir ama) oldukça yorucu geliyor aşamaları. E okuldan hepsini kopyala, ayrı bir sayfada notları vs. sil...
  4. E

Performans Değerlendirme Ölçeği

Arkadaşlar bende önceki yıllardan birinde ( :) ) tek sayfalık bir program vardı. Onda notları veriyorsunuz örneğin 85. akabinde de buna göre diğer ek puanları program kendisi ayarlıyordu (3 puan, 5 puan 2 puan vs.) bunu kaybetmişim. gören, duyan varsa İnsanlık namına lütfen haber versin !
  5. E

8. SINIFLAR 2013-2014 BEP PLANI- Her daim Tek Sayfa-

Hayırlı olması dileğiyle...
  6. E

II. Ünite Milli Uyanış (250 Test Sorusu) Özel Derleme

250 SORULUK-TC.İNKİLAP TARİHİ-Milli Uyanış-ERDOĞAN GÜL (Fatih Hocamızın Emeği) Hocam, yukarıdaki mesajlardan da anlayacağınız üzere paylaşımınız oldukça değerli. Testlerin cevap anahtarını da verseniz. Bunları cevap anahtarlarıyla birlikte öğrencilerimize verelim. Ki rahatlıkla kontrol de...
  7. E

5. sınıf BEP

5. sınıf BEP sn. joleli_kedi hazırladığınız plan çok sayfalı. ben de kalabalıktan hoşlanmadığım için tek sayfaya indirdim.
  8. E

6. SINIF DÜNYADA İKLİM (SÜPER ANLATIM ! )

6. SINIF DÜNYADA İKLİM (SÜPER ANLATIM ! ) "güzellik görecelidir"e güzel bir örnek :)...
  9. E

5.Sınıf 2.dönem 1.Yazılı Soruları Ve Cevapları |DarkLord123

5.Sınıf 2.dönem 1.Yazılı Soruları Ve Cevapları |DarkLord123 1. DÖNEM 2. SINAV şeklinde görüyor?
  10. E

eğitici-öğretici film önerileri

eğitici-öğretici film önerileri Bir hint filmi de benden olsun: BLACK....Mükemmeldir.
  11. E

24 Kasım Öğretmenler Günü Tarihçesi

24 Kasım Öğretmenler Günü Tarihçesi ne kadar güzel yazmışınızzz. sanki yaşamış gibi. içtenn.
  12. E

2012-2013 I. DÖNEM I. YAZILI (KARMA)CEVAP ANAHTARLI

2012-2013 I. DÖNEM I. YAZILI (EŞLEŞTİRME BOŞLUK DOLDURMA ÇOKTAN SEÇMELİ) şu şekilde bir yol gösterebilir miyim? .docx dosyasını açmadan sadece dosyaya bir kez tıklayıp YENİDEN İSİMLENDİRME moduna geldiğinde x'i silin sadece .doc kalsın. Bu şekilde de 2003 .doc şekline dönüştürmüş olursunuz :)..
  13. E

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5.Sınıf 1.Dönem I.Yazılı A Grubu

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5.Sınıf 1.Dönem I.Yazılı A Grubu paylaşım için teşekkürler hocam cevap anahtarı da oluşturmuş muydunuz?
  14. E

Teftişte İstenenler

Teftişte İstenenler Şunu artık biraz güncellesek diyorum :).. TEFTİŞTE İSTENENLER 1 Ünitelendirilmiş Yıllık Plan (Gerçi bunun ayrıca olması da....) 2 3 4 5 Yıllık Çalışma Programı 6 Mem. sicil no, emekli sicil no. ( hatırınızda tutamıyorsanız :) ) 7 Zümre...
  15. E

sosyal bil alan değişikliği

sosyal bil alan değişikliği VE ek olarak: Alan değişikliği (genel) yapıldığında da Sosyal Bilgiler Öğretmeni Lise Tarih öğretmenliğine geçiş yapabiliyor..
  16. E

SEÇMELİ DERS OLARAK OSMANLICA HAKKINDA!

Arkadaşlar, Osmanlıcanın seçmeli ders olarak talep edilebileceği noktasında bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Müteşekkir kalırım...
  17. E

Sosyal Bilgiler Programları ( Konu Özetleri, Testler, Oyunlar Haritalar Yok Yok)

Sosyal Bilgiler Programları ( Konu Özetleri, Testler, Oyunlar Haritalar Yok Yok) Yaptığınız önemli bir hizmet hocam. Allah razı olur inşaAllah..
  18. E

ADEY SORUNUNA ÇÖZÜM

Sınıf öğretmenleri ve sınıfları olan branş öğretmenlerin bu yılki sorunu da bu sanırım :) Ama genel itibariyle herkes yaygara koparıyor. Neden BUNUN DA BİR YOLUNU BULURUZ, BİZ BULMASAK DA BİRİLERİ BULUR, NİHAYETİNDE HALLEDERİZ demiyoruz!! Velhasılı arkadaşlar şu eklentiyi indirin...
  19. E

Cumhuriyet Ve Demokrasi Arasındaki Farkı Nasıl Açıklanmalı???

Cumhuriyet Ve Demokrasi Arasındaki Farkı Nasıl Açıklanmalı??? Cumhuriyet- Demokrasi Farklılığını Yılmaz Öztuna'nın "Demokrasi tecrübemiz 1946’da başladı" adlı yazısından çıkarmaya çalıştınız mı?: " YÖNETİM KİME VERİLDİ? 1923’te yönetimin Osmanlı Hanedanı’ndan alınıp halka verildiği...
  20. E

Okul Öğrenci Meclisi Yıllık Çalışma Programı

Okul Öğrenci Meclisi Yıllık Çalışma Programı ve Okul öğrenci Kurulu da bildiğim kadarıyla kalkmış bulunmakta...!
Geri