Arama sonuçlarınız

1. E

2016-2017 7.Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem Yetiştirme Kursu Planı

Zeki Doğan hocanın planını tek sayfa olarak ayarladım. Benim gibi, tek sayfa olsun bizim olsun diyenler için :))
  2. E

Yetiştirme ve Destek Eğitimi Kursları 10+1

ciddi olarak soruyorum: Yani?
  3. E

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'den Çok Önemli Yeni Bilgiler

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'in verdiği bilgileri paylaşmak istedim..
  4. E

Antalya Meb PTS Misakı milli sorusu

Antalya Meb PTS Misakı milli sorusu B şıkkıdır. Batı Trakya da % 90 dan fazlası Türk/müslüman bir nüfustu dolayısıyla Misakı Milli dahilinde idi. Ora ile Anadolu toprakları arasında zerre fark yoktu. Bağımsızlığa engel bir şey aranıyorsa en başta orası gelir. II. nolu bilgi zaten alenen...
  5. E

ARKADAŞLAR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?GENE KAZANIM TESTİ

ARKADAŞLAR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?GENE KAZANIM TESTİ ben size katılıyorum. Kabotaj'ın açıklamasında Devletçilik tanımını çağrıştıran bilgiler olduğu gerekçesiyle onu da iliştirmek doğru değil. Bu biraz, Şapka kanunu çıkmadan önce, şapkayı yeren bir kitap yazan birisinin yıllar sonra çıkacak...
  6. E

2.DÖNEM GÜN GÜN NÖBETÇİ ÖĞRENCİ ÇİZELGESİ

2.DÖNEM GÜN GÜN NÖBETÇİ ÖĞRENCİ ÇİZELGESİ nöbetmatik diye bir çalışma var onu indirin derim. otomatik nöbet ayarlar. size sadece öğrenci listesini yazmak kalıyor..
  7. E

POWER POİNT MİNİMİZER.. SUNULARI AÇAMIYORUM. Yardım!

POWER POİNT MİNİMİZER.. SUNULARI AÇAMIYORUM. Yardım! bir yolu yoksa mecburen ben de geri office 2013'e dönmek zorunda kalacağım
  8. E

POWER POİNT MİNİMİZER.. SUNULARI AÇAMIYORUM. Yardım! hocam office 2016....
  9. E

Başlıkta belirttiğim üzere ppt minimizer sunuları açılmıyor. Bilgisayarımda pp 2016 var. Yardımcı olursanız çok sevinirim..
  10. E

Vitamin 81 soru TEST işinize yarar.

Vitamin 81 soru TEST işinize yarar. teşekkürler hocam..
  11. E

8. Sınıfların Ders Çizelgesi ve Vatandaşlık Dersinin Durumu

8. Sınıfların Ders Çizelgesi ve Vatandaşlık Dersinin Durumu 5. sınıflarda Sosyal Bilgiler Dersinin kaldırılması düşüncesi de var! Bu yıl olmasa da gelecek yıl bununla karşılaşırsak şaşırmayalım!
  12. E

Öğretmenlere Rotasyon Yapılmasını Uygun Buluyor musunuz?

Öğretmenlere Rotasyon Yapılmasını Uygun Buluyor musunuz? Tebdil-i mekanda hayır vardır. Ama ilk planda bölgesel olmalıdır!
  13. E

2015-2016 Sosyal Bilgiler 5. Sınıf Yıllık Planı

2015-2016 Sosyal Bilgiler 5. Sınıf Yıllık Planı kontrol ettim de oldukça düzenli olmuş teşekkürler hocam.
  14. E

ÖĞRENCİLERE KAZANDIRILMASI GEREKEN DAVRANIŞLAR

Arayanlara bu yardımcı olur sanırım..
  15. E

2014-2015 ÖĞRENCİ BAŞARISI ve SINIF MOTİVASYONUNUN SAĞLANMASI Seminer Çalışmamız

İlgili çalışmamızı sizlerle de paylaşalım..
  16. E

Avrupa Yaş Ortalaması Haritası

Avrupa Yaş Ortalaması Haritası yaş ortalaması derken? Türkiye 29??
  17. E

2014-2015 Ders içi Etkinliklere Katılım Programı-EN SADE VE KULLANIŞLISI

2014-2015 Ders içi Etkinliklere Katılım Programı-EN SADE VE KULLANIŞLISI Herhangi bir koruma / kalkan yok :) kulanılabilir durumda.
  18. E

İslamiyet ile Göktanrı Arasındaki Benzerlikler

İslamiyet ile Göktanrı Arasındaki Benzerlikler Bunun açıklaması şu: Her millete olduğu gibi Allah Türklere de peygamber/ler göndermiştir. Bu peygamber/ler İslam'ı anlatmışlardır. Ya peygamberler hayatta iken ya da onların vefatlarından sonra insanlar İslam dinini hem fiiliyatta hem de...
  19. E

2014-2015 Ders içi Etkinliklere Katılım Programı-EN SADE VE KULLANIŞLISI

Sevgili arkadaşlar böyle bir şey hazırladım. Şablonda aşırı ve gereksiz soruları sormaktan kaçındım. Sadece en gerekli olduğuna inandığım : 1. Derslere hazır geliyor mu? 2. Sınıf içi tartışmalara & etkinliklerine katılıyor mu? 3. Dersi iyi dinlediği izlenemi veren özgün sorular soruyor mu...
  20. E

ÇOK ORJİNAL GERÇEK FOTOĞRAFLI SINIF OTURMA PLANI

ÇOK ORJİNAL GERÇEK FOTOĞRAFLI SINIF OTURMA PLANI yalnız bu orijinallikte kafama katılan şu: öğrenciler sırtını tahtaya vererek mi oturacak?
Geri