Arama sonuçlarınız

1. tuncay59

5.sınıf sos tüm konu özeti

5.sınıf sos tüm konu özeti öğrenci işi mi bu?
  2. tuncay59

17 aralık itibariyle konularda neredesiniz?

17 aralık itibariyle konularda neredesiniz? ne farkeder! anlaşılması önemli....
  3. tuncay59

5.sınıflar nasıl gidiyor?

5.sınıflar nasıl gidiyor? 5.sınıflar bende kafalarına göre takılıyor.geziniyor,şarkı söylüyor,izin alma gibi bir alışkanlıkları yok.Çocuk işte deyip yavaş yavaş kuralları öğretiyoruz:) Yarı anasınıfı gibi...8 saat uygulamas cinayet.Acil derslerin 30 dk olması gerekir.Bakanlık bunu akıl...
  4. tuncay59

2012-2013 5.Sınıf Sosyal Bİlgiler I.Dönem I.Yazılı-YEPYENi-

2012-2013 5.Sınıf Sosyal Bİlgiler I.Dönem I.Yazılı-YEPYENi- Güzel.....devamını bekleriz.
  5. tuncay59

Atatürk ilkeleri

Milli Eğitim Bakanlığı ders kitaplarının Ataürk ilke ve İnkılaplarına uygun olma kriterini kaldırdı.Bu gün saat 14.12 itibarı ile NTV de alt yazı olarak geçti.Baskı devam ediyor ,bunun ileri aşamalarını düşünün artık...
  6. tuncay59

SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ OLARAK ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE KLÜPLERİNİ KURALIM

SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ OLARAK ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE KLÜPLERİNİ KURALIM Evet.. Atatürk'ü unutturmaya çalışılıyorlar.Bu çalışmalar çok önemli.Duyarlı arkadaşları tebrik ediyorum...
  7. tuncay59

okul binalarının paylaşıılması

Okulları elinden alınan öğretmenler var mı?Biz de henüz belli olmadı ama endişe büyük,bütün taşlar yerinden oynatılacak gibi...
  8. tuncay59

Öğrenci Davranışları

Öğrenci Davranışları öğretmenin kral olduğu dönemde öğrenciydik, öğrencinin kral olduğu dönemde öğretmen!
  9. tuncay59

il içi ve il dışı atamalar

İl içi ve il dışı atama takvimini ilan edemeyen yetkilileri kınıyorum...
  10. tuncay59

il dışı

il dışı il içi ve il dışı atama takvimini öğretmenlere ilan etmeyenleri insana ve emeğe değer vermedikleri için kınıyorum.Açıklayın da insanlar ona göre planlarını yapsın!!! bu tutum inanılır gibi değil!!!!
  11. tuncay59

il dışı

il dışı kaynak nedir!
  12. tuncay59

Arkaşlar 2012 Yılı İller Arası Atamaları ne zaman başlayacak bilgisi olan var mı

Arkaşlar 2012 Yılı İller Arası Atamaları ne zaman başlayacak bilgisi olan var mı akla mantığa aykırı şeyleri yazmayalım burada..
  13. tuncay59

öğretmenlere yönelik şiddet

öğretmenlere yönelik şiddet öğretmenin kral olduğu dönemde öğrenciydik, öğrencinin kral olduğu zamanda öğretmen olduk!
  14. tuncay59

il dışı atama

il dışı atama atama takvimi ile ilgili bilgisi olanlar yazsın lütfen
  15. tuncay59

il dışı atama

il dışı atama Her şeyi becerdiğini söyleyen bu hükümet bu konuda aciz mi kalacak.Karşılıklı yer değiştirme hiç bir şeyi olumsuz etkilemez.Ama mevcut zihniyet çalışanlarını mağdur etme konusunda çaba bile sarfediyor.Örnek maaş zamları...Sessiz kalmamalıyız....
  16. tuncay59

öğretmenlere yönelik şiddet

öğretmenlere yönelik şiddet Arkadaşlar özellikle lise öğretmeneri zor durumda.Öğrenci ve veli tacizleri had safhada, öğretmen arkadaşlar rezillik olmasın duyulmasın diye olan bitenleri sineye çekmek zorunda kalıyor.Olaylar karşısında kaçmayı tercih eden ve müdahale etmeyen tutum yaygın.Okul...
  17. tuncay59

2012 iller arası yer değiştirme puan ve yer

2012 iller arası yer değiştirme puan ve yer 31 yaşında 240 puan dürüst olalım arkadaşlar
  18. tuncay59

TEFTİŞTE İSTENENLER

TEFTİŞTE İSTENENLER Müfettiş kim oluyor? Arkadaşlar bunlara değer vermeyin ve havaya sokmayın.Sicil notu verme yetkileri yok ve bi b-ktan anlamıyorlar, seneye bize gelemeyecekler zaten..
  19. tuncay59

2012 ildışı atama bekleyenler

2012 ildışı atama bekleyenler nerede topladın o puanları, yanlışlık olmasın?
  20. tuncay59

Ögretmenliginizde Kaç Ögrenciye Kızdınız?

Ögretmenliginizde Kaç Ögrenciye Kızdınız? kendi çocuğuna bile kızıyorsun ki...
Geri