Arama sonuçlarınız

1. tuncay59

İl dışı minimum puanlar

İl dışı minimum puanlar Hangi ilde ,hangi okulun puan değerini yaklaşık olarak bilmeden önümüzdeki sene nasıl sıralama yaparız ki ?
  2. tuncay59

2015 il dışı minimum puanları neden açıklanmadı?

İlişik kesmeyenler her sene oluyor ama puanlar yine de açıklanıyordu.Ayrıca puanların bu nedenle açıklanmadığı ve filanca tarihte açıklanacaktır diye bir resmi açıklama yok. Senin anlayacağın bize her hangi bir şekilde açıklama yapan yok.Biz yaparız, siz kabul edersiniz anlayışı bu...
  3. tuncay59

2015 il dışı minimum puanları neden açıklanmadı?

İl dışı minimum puanlar hala açıklanmadı ve de açıklanmayacakmış.Tayinlerde şaibe olduğu akla geliyor.
  4. tuncay59

İl dışı minimum puanlar

İl dışı minimum puanları görmemiz çok önemli.Ancak meb tarafından açıklanmayacağı söyleniyor.Öyleyse, bir çok yeri az puanlılara peşkeş çektiler sonucu ortaya çıkıyor...
  5. tuncay59

Rotasyonun erteleneceği söyleniyor, ne düşünüyorsunuz?

Rotasyonun erteleneceği söyleniyor, ne düşünüyorsunuz? Bir okulda 5 yıl yeterlidir.En fazla 10 yılla sınırlandırılması uygundur.Aksi halde her şeyin otomatiğe bağlandığı standart öğretmenler ortaya çıkar....
  6. tuncay59

İl Dışı Atama Sonuçları Açıklandı

İl Dışı Atama Sonuçları Açıklandı Bunlar sınıftan geçen çakma sosyalciler.Geçen sene her yeri paylaşıp kapattılar.Bu sene devam ediyorlar. Seneye kalmaz da kurtuluruz...Benim bildiğim 4000 kişi kadar var bunlardan
  7. tuncay59

İl Dışı Atama Sonuçları Açıklandı Çok yüksek puanlar, ben bunları geçemem...Çakma sosyalciler vakası devam ediyor sanırım.
  8. tuncay59

2015- 2016 Öğretim Yılında 8. Sınıflara kaç saat derse gireceğiz ?

2015- 2016 Öğretim Yılında 8. Sınıflara kaç saat derse gireceğiz ? Nereye gittin ki ?
  9. tuncay59

Neresi kaç puanla gitmiş görmek isterim..
  10. tuncay59

Yaz Tatili Adres Bildirim Dilekçesi

Haklısın.Bir çoğu adam değil zaten....Birlikte hareket ederek biraz değişim yaratabilirsiniz.Sicil notu ve cezadan korkmayın sakın.
  11. tuncay59

2015- 2016 Öğretim Yılında 8. Sınıflara kaç saat derse gireceğiz ?

2015- 2016 Öğretim Yılında 8. Sınıflara kaç saat derse gireceğiz ? halk kültürü ve benzeri dersleri seçme yoluna gideceğiz..
  12. tuncay59

5.Sınıflar müfredat değişikliği

5.Sınıflar müfredat değişikliği Atanmayı bekleyen Sosyal Bilgiler öğretmenlerin bu konuda bir eylemini duyan oldu mu?
  13. tuncay59

Öğretmenlere Rotasyon Yapılmasını Uygun Buluyor musunuz?

Öğretmenlere Rotasyon Yapılmasını Uygun Buluyor musunuz? Geçenlerde iyi bir Anadolu lisesinde rotasyon olacak arkadaş, biz gidince ne olacak bu çocukların hali demişti.Biz de güldük ona en kaliteli öğretmen mi ilan ettin kendini deyince kızdı kendisi..Ölene kadar tahsisli kadro mu olacak...
  14. tuncay59

Aklıma şöyle bir şey gelmiyor değil.5. sınıflar dil eğitimi sınıfı adını alacak.Ardından Arapça ,Osmanlıca dersleri de bu açılan kapıdan içeri girmesi sağlanacak.Kıyafet serbestliği nasıl olmuştu hatırlarsınız.Dini kıyafetler okullara girsin diye öğrenci öğretmen herkese kıyafet serbestliği...
  15. tuncay59

Zeki Hocam somut öneri sunmuş.Kendi aramızda konuşmak yetmez..Bu arada İngilizce lobisi iyi çalışmış ve bu sonucu almış diyebiliriz.Üst düzey okullarda geçerli olabilecek bu uygulamayı Türkiye ye yaydılar.
  16. tuncay59

5.Sınıflar İngilizce ağırlıklı oluyor.Bizim 3 saat Sosyal Bilgiler dersi gitmiş oldu ve normlarda düşme tehlikesi ortaya çıktı .Neler yapabiliriz ?
  17. tuncay59

Öğretmenlerin Sınav Görevi Ücretleri

Öğretmenlerin Sınav Görevi Ücretleri Bu fiyatlara bu iş yapılmaz.Büyükşehirlerde ise hiç yapılmaz...
  18. tuncay59

Dersiçi ve Proje Ödevleri İçin Otomatik Puan Dağıtan Form

Dersiçi ve Proje Ödevleri İçin Otomatik Puan Dağıtan Form Gereksiz bir evrak , zaten çok kişi sonradan düzmece biçimde hazırlıyor.Kendimizi aldatmaktan başka bir şey değil...
  19. tuncay59

Öğretmenlere Rotasyon Yapılmasını Uygun Buluyor musunuz?

Öğretmenlere Rotasyon Yapılmasını Uygun Buluyor musunuz? Eski öğretmenin her şeyi eski oluyor, yenileşmede fayda var....
  20. tuncay59

Maaş karşılığı dersler

En son şekliyle maaş karşılığı sayılan dersler hangileri?
Geri