Arama sonuçlarınız

1. tuncay59

Eba canlı yayın sorunu

EBA da canlı ders esnasında bazen yaşadığım sorun var...Low system resources may affect yor audio quality.try closing some applications to improve performance.Try closing some aplications to improve performance. Bu uyarı ile sesler kesik kesik geliyor, bir kaç dk. içinde düzeliyor ama gene...
  2. tuncay59

Yazılı 5.SINIF 1.DÖNEM 1.YAZILI

Açık ve net hazırlanmış.Ezbere dayalı soruları değiştireceğim.
  3. tuncay59

Uzaktan eğitime uygun, kolaylaştırılmış sunumlar ve sınavlar olmalı

Yıllardan beri faydalanırım.Çok güzel çalışmalar var ama, uzaktan eğitimde çocuklara ağır geliyor. Daha kolay ve görselleştirilmiş çalışmaların daha faydalı olacağına inanıyorum..
  4. tuncay59

Yazılı Yeni Müfredat - 8. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Sınav - Cevap Anahtarlı

Yarı kapasiteye bile ulaşamadığımız uzaktan eğitim için fazla iddialı olmuş. Daha kolay olmalı bu dönemde sınavlar.
  5. tuncay59

Yazılı 8.sınıf 1.dönem1.yazılı

Farklı bir çalışma olması açısından güzel.Ancak yoruma dayalı sorular tercih edilmeliydi.
  6. tuncay59

Sunu İTA 8.2.4. Cemiyetler ve Kuvâ-yı Millîye

Güzel çalışma, devamını dileriz.
  7. tuncay59

5.Sınıflar İçin 4.Sınıf Sosyal Bilgiler 6.Ünite Telafi Ders Notu

Güzel çalışma zeki Bey.Renkli ve kolay anlaşılır.
  8. tuncay59

T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük Yeni Nesil Ders Notu (Görsel İçerikli)

İyi bir çalışma olmuş.Renkli ve ferah metinler çok iyi
  9. tuncay59

6. Sınıf Sosyal Bilgiler Tüm Konular Sunu Paketi

Süpersin Erkan bey.! 5.sınıflar için var mı buna benzer bir çalışmanız?
  10. tuncay59

Sınavda Çıkmış Sorular 2020 LGS Soruları ve Cevapları

Yanıtlar soruların içinde hazır da..Genel olarak sözel bölümün soruları uzun tutulmuş. .75 dk süre çok az..Süreye kurban gitmiş olabiliriz.
  11. tuncay59

2019-2020 2.Dönem Sosyal Bilgiler Zümre Toplantı Tutanağı

Sizden iyi faydalanıyorum.Yanlış anlamayıın, yapılacak işin en pratik yoldan ,en verimli biçimde yapılması amacıyla..İyi çalışmalar.
  12. tuncay59

Ders yılı başlamadan önce, ikinci dönem başında, ders yılı sonunda ve eğitim kurumu müdürü/zümre başkanının gerekli gördüğü zamanlar ile kurul üyelerinin salt çoğunluğunun yazılı isteği doğrultusunda yapılacak olan eğitim kurumu sınıf/alan zümre toplantılarında aşağıda yer verilen maddelerden...
  13. tuncay59

Zeki Bey ! 2. Dönem zümresi tamamlayıcı bir zümredir.Çok maddeli ve uzun olması gerekmez.Daha kısa ve öz biçimde yapılmalıdır.
  14. tuncay59

Ders Notu 6.Sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem Özet

Güzel olmuş ama , gene zor geliyor öğrencilere..Ben daha da sadeleştirdim kendime göre...
  15. tuncay59

OKUL MECLİS BAŞKANI SEÇECEK MİYİZ?

İlçe ve il başkanları da seçildiğine göre, uygulama yapılacaksa yazıyla okulunuza bildirecekler..
  16. tuncay59

9-13 Eylül 2019 Sosyal Bilgiler T.C. İnkılap Tarihi Günlük Planları

Arkadaşlar, bildiğiniz şeyi bir kağıda yazıp, neden zaman kaybediyorsunuz ki? O olmasa ders yapaz mısınız?
  17. tuncay59

2019 ildışı atama taban panları

3600 de bir daha açılmamak üzere tarihi gömüldü.Neymiş , TC. bütçesi bunu karşılayamıyormuş..Tayinlerde dikkatimi çekti.Dağlar taşlar bile 200 puan üstü, iyi yere giden de oraya demir atıyor.
  18. tuncay59

2019 ildışı atama taban panları

Geçtiğimiz yıllarda ki gibi , sınıftan branşa geçenlerin altında kaldık..Bu ne eziyettir arkadaş...
Geri