Arama sonuçlarınız

1. tuncay59

8. SINIF İNKILAP 1. dönem 1. yazılı

Ezber değil ,yoruma dayalı olsun istedim.Çoğunluğu da sanırım Ayşen Coşkun hocama aittir.Teşekkürün çoğu onun. Okuyorsa selamlar!
  2. tuncay59

Yazılı Sosyal Bilgiler 5 1 .Dönem 1.yazılı sınavı

Yardımlaşmak iyidir.Ezber ve zor soru sormak kötüdür :)
  3. tuncay59

Yazılı Sosyal Bilgiler 5 1 .Dönem 1.yazılı sınavı

Bir kısmı alıntıdır..50 puan altında alan olmasın istedim ama.
  4. tuncay59

Yazılı 5.sınıf Sosyal Bilgiler 1.Dönem 1.yazılı sınavı (BEP)

Kolay olsun her öğrenci bir şeyler yapsın diye hazırladım...Bir kısmı alıntıdır.
  5. tuncay59

Tc. İnk. Tarihi Atatürkçülük 1.dönem 1. yazılı sınavı (yoruma dayalı)

Geniş sorular ve çoğunlukla yoruma dayalı olsun istedim.Bir kısmı alıntıdır.
  6. tuncay59

Yazılı 7. SINIF 1. DÖNEM 1. YAZILI (YENİ MÜFREDAT)

Ezbere dayalı değil de , biraz daha yoruma dayalı olsa daha iyi
  7. tuncay59

5. Sınıf Sosyal Bilgiler Yıllık Planı

Erkan Bey ! 2. Ünite konularında diğer arkadaşlarla farklılıklar var. Bir gözden geçirseniz
  8. tuncay59

8.sınıf öğrencileri için nutuk ?

nasıl okul o öyle..380 de 346 ...seçilmiş öğrencilerden mi oluşuyor okul
  9. tuncay59

Lgs nasıldı

Demek ki neymiş....Ezberlemek yok, tamamen yorumlama yeteneğine göre hazırlanmak gerekir.Kelime ve tanımların anlamalarını bilmek şart.Onun için bir sözlük hazırlamak iyi olur.
  10. tuncay59

Yüksek Lisans Anket Çalışmam ( Maksimum 2-3 dk)

Uygulanmıştır. Kolay gelsin
  11. tuncay59

Sınavsız verdiğimiz notlar mahkemelik olursa...

Bunları tam olarak yapan öğretmen sayısı çok azdır.Ayrıca ne kadarını yapana ne kadar not verileceği şeklinde bir ölçek veya genelge yayınlanmamıştır.Daha doğrusu her öğretmen kendine göre puanlama yapıyor.Buna karşılık velinin internetim, bilgisayarımız yok demesi halinde haklı çıkacağını da...
  12. tuncay59

Geçerli notlar geçen dönem notları olacak.O notlar da hiç bir ölçme değerlendirme yöntemi kullanılmadan öğretmenlerin verdiği notlar.Veli benim çocuğuma haksızlık yapıldı iddiasında olursa , adaletli davrandığınızı nasıl kanıtlarsınız ?
  13. tuncay59

Bu sene hiç sınav yapmadan öğrencilerin notları verilmiş oldu.Bir veli benim çocuğuma haksızlık yapıldı incelenmesini istiyorum diye yargıya başvursa sonuç ne olur sizce ?
  14. tuncay59

TC.İNK.TAR.ATATÜRKÇÜLÜK 2.Dönem 1. Sınavı ( Uzaktan eğitime uygun kolay hazırlanmış)

Uzaktan eğitimin verimi düşük ve katılım az. Geçmiş yılların soru grupları ağır geldi çocuklara.Bu nedenle daha kolay bir sınav hazırladım.Umarım işinize yarar, çocukların notları da çok düşük olmasın hani..
  15. tuncay59

Sunu 8.4.1 Atatürk İlkeleri

Sorularla pekiştirici olmuş..Güzel çalışma.
  16. tuncay59

Atatürk İlkeleri (Poster Notlar)

Bilgiler kısa tutulmak istenirken yetersiz kalmış.Sözgelimi laiklik ilkesi din işlerinin devlet işlerinden ayrılması şeklinde oldukça eksik tanımlanmış.
Geri