Arama sonuçlarınız

1. Y

Tarım Ürünleri Etkinliği

Tarım Ürünleri Etkinliği çok teşekkürler hocam
  2. Y

Vergi Boşluk Doldurma Doğru Yanlış

Vergi Boşluk Doldurma Doğru Yanlış TEŞEKKÜRLER HOCAM ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN
  3. Y

Ülkemizin Kaynakları Kavram Etkinliği

Ülkemizin Kaynakları Kavram Etkinliği çok teşekkürler
  4. Y

6. Sınıf 4 . Ünite Ülkemizin Kaynakları

6. Sınıf 4 . Ünite Ülkemizin Kaynakları güzel bir ders notu ama 6. sınıf için yoğun bilgi var bence.sadeleştirmek lazım gelir.Ellerinize sağlık hocam.
  5. Y

6-7 VE 8. SINIF PROJE ÖDEVLERİ

6-7 VE 8. SINIF PROJE ÖDEVLERİ çok güzel olmuş hocam.teşekür ederim.Allah razı olsun
  6. Y

7. Sınıf 2. Dönem Per. Gör. Herşeyi Hazır

7. SINIF 2. DÖNEM PERFORMANS GÖREVİ.HERŞEYİ HAZIR çok teşekkür ediyorum hocam.Allah razı olsun
  7. Y

Proje:Osmanlı Devletini Tanıtan Kitapcık Hazırlama

Proje:Osmanlı Devletini Tanıtan Kitapcık Hazırlama Allah razı olsun hocam.Ellerinize sağlık.
  8. Y

6.sınıf Yeni Müfredat- İpek Yolunda Türkler-2 (islamiyet'in Doğuşu Ve Yayılışı)

6.sınıf Yeni Müfredat- İpek Yolunda Türkler-2 (islamiyet'in Doğuşu Ve Yayılışı) Hocam çok güzel bir ders notu olmuş.Çok teşekkürler.Allah razı olsun.
  9. Y

Yeni Bir Din-İslam Tarihi

Yeni Bir Din-İslam Tarihi çok güzel olmuş hocam.konu islam tarihi olunca, daha bi Allah razı olsun diyesi geliyor insanın
  10. Y

Orta Asya Türk Devletleri Testi

Orta Asya Türk Devletleri Testi teşekkürler.çok güzel olmuş.
  11. Y

Orta Asya Türk Devletleri-ERDOĞAN GÜL / Konu Özeti

Orta Asya Türk Devletleri-ERDOĞAN GÜL / Konu Özeti Ellerinize sağlık hocam.tam aradığımız gibi.
  12. Y

Anadolu ve Mezopotamya Medeniyetleri Anagram Bulmaca Etkinliği

Anadolu ve Mezopotamya Medeniyetleri Anagram Bulmaca Etkinliği ellerinize sağlık hocam çok güzel olmuş
  13. Y

Mağaradan Büyük Şehre İnsanın Serüveni

Mağaradan Büyük Şehre İnsanın Serüveni çok güzel olmuş hocam.tam aradığım sunu.ellerinize sağlık
  14. Y

İnkılap Tarihi Bilgi Değerlendirme Soruları

İnkılap Tarihi Bilgi Değerlendirme Soruları çok teşekür ederim hocam.ben bilgi yarışması soruları olarak kullanacağım
  15. Y

Demokrasi Ve İnsan Hakları Kulübü Aylık Etkinlik Raporları

Demokrasi Ve İnsan Hakları Kulübü Aylık Etkinlik Raporları ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM HOCAM.ELİNİZE SAĞLIK
  16. Y

Yeryüzünde yaşam(Türkiye'deki İklimler)

Yeryüzünde yaşam(Türkiye'deki İklimler) çok güzel olmuş.Çok teşekkür ederim
  17. Y

6.sınıf ders notları Yeni Müfredata Uygun ''Yeryüzünde Yaşam'' Ünitesi

6.sınıf ders notları Yeni Müfredata Uygun ''Yeryüzünde Yaşam'' Ünitesi teşekkür ederim hocam
  18. Y

Dünyada Görülen İklimler Tablo

Dünyada Görülen İklimler Tablo Teşekkür ederim hocam.Hemen örneğini aldım öğrencilerim için :)
  19. Y

insan hakları haf. kut. programı

insan hakları haf. kut. programı teşekkür ederim öğretmenim
  20. Y

6.sınıflar Sosyal Bigiler Öğreniyorum Ve Yeryüzünde Yaşamla İlgili Bulmaca

6.sınıflar Sosyal Bigiler Öğreniyorum Ve Yeryüzünde Yaşamla İlgili Bulmaca çok beğendim.teşekkür ederim
Geri