Arama sonuçlarınız

1. B

I. Dünya Savaşı

I. Dünya Savaşı Teşekkür ederim
  2. B

Proje:Osmanlı Devletini Tanıtan Kitapcık Hazırlama

Proje:Osmanlı Devletini Tanıtan Kitapcık Hazırlama Teşekkür ederim saolun hocam.
  3. B

6.SINIF ÜLKEMİZİN KAYNAKLARI KONU KAVRAMA SINAVI

6.SINIF ÜLKEMİZİN KAYNAKLARI KONU KAVRAMA SINAVI güzel olmuş teşekkürler
  4. B

Kurtuluş Savaşı Bulmacası

Kurtuluş Savaşı Bulmacası Teşekkür ederim
  5. B

TC İnk. Ta. 2-3. Ünite Etkinlik

TC İnk. Ta. 2-3. Ünite Etkinlik Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.
  6. B

YENİLİKLER VE OSMANLI DEVLETİ

YENİLİKLER VE OSMANLI DEVLETİ gayet güzel Teşekkür Ederim ederim.
  7. B

ISLAHAT HAREKETLERİ-cevap anahtrlı

ISLAHAT HAREKETLERİ-cevap anahtrlı Teşekkür ederim
  8. B

Resimli Osmanlı Devleti Tarih Şeridi

Resimli Osmanlı Devleti Tarih Şeridi Çok güzel bir çalışma daha, ellerinize sağlık Sayın Hocam.
  9. B

ÜNİTE:3 Türk Tarihinde Yolculuk 2011-2012

ÜNİTE:3 Türk Tarihinde Yolculuk 2011-2012 Ellerinize sağlık Sevgi hocam, oldukça güzel bir çalışma.
  10. B

Tst Gourp yprk test sunum programı 6.sınıf (tavsiye program) son sürüm 2010

Tst Gourp yprk test sunum programı 6.sınıf (tavsiye program) son sürüm 2010 Çok teşekkür ederim hocam sağolun.
  11. B

Tst Gourp yprk test sunum programı 8.sınıf (tavsiye program)son sürüm 2010

Tst Gourp yprk test sunum programı 8.sınıf (tavsiye program)son sürüm 2010 Mükemmel olmuş hocam. Ellerinize sağlık
  12. B

Tbmmye Karşı Ayaklanmalar 1

Tbmmye Karşı Ayaklanmalar 1 Teşekkür ederim hocam saolun
  13. B

Ayşen Coşkun Yazılı Paketi 2009-2011 Tüm Yazılılar

Ayşen Coşkun Yazılı Paketi 2009-2011 Tüm Yazılılar Gayet güzel ve verimli bir çalışma daha. Başta Ayşen hocamız olmak üzere; emeği geçen herkese teşekkürler.
  14. B

SOS 6 1 VE 2. ÜNİT SORU KARTLARI

SOS 6 1 VE 2. ÜNİT SORU KARTLARI Güzel bir çalışma hocam, teşekkür ediyoruz paylaşım için.
  15. B

Derslerim Nasıl Geçiyor?

NASIL ANLATIYORSUNUZ?? Evet fazla ayrıntıya gerek yok diye düşünüyorum ben de ölçekleri verdim ama hesap kitap işine girmedim çünkü normalde bunu bile rahatlıkla karıştırabilmektedirler. Ayrıca sizleri bilmiyorum ama ben epeydir projeksiyonu kullanıyorum burdan indirdiğim slaytlarla işliyorum...
  16. B

İnkilap Tarihi'nde Önemli Karşılaştırmalar-2011

İnkilap Tarihi'nde Önemli Karşılaştırmalar-2011 Ellerinize sağlık güzel olmuş hocam.
  17. B

Dört Mevsim Türkiye-Konu Anlatımı ve Soru Sunusu

Dört Mevsim Türkiye-Konu Anlatımı ve Soru Sunusu Gayet güzel olmuş ellerinize sağlık
  18. B

Kuvayi Milliye,kongreler,mebusan Meclisinin Açılması,misakı Milli Ve İstanbulun

Kuvayi Milliye,kongreler,mebusan Meclisinin Açılması,misakı Milli Ve İstanbulun Teşkkür ederim elinize sağlık
  19. B

Haritaları Anlamak ve Koordinatlar Sistemi-Erdoğan GÜL

Haritaları Anlamak ve Koordinatlar Sistemi-Erdoğan GÜL Ellerinize sağlık hocam, yine çok güzel bir ürün çıkartmışsınız ortaya.
  20. B

Yeryüzünde Yaşam ünitesi (tamamı) , sunum, soru ,etkinlik, konu filmleri

Yeryüzünde Yaşam ünitesi (tamamı) , sunum, soru ,etkinlik, konu filmleri Mükemmel iş yapıyrosunuz hocam, ellerinize sağlık.
Geri