Arama sonuçlarınız

1. kisaca_fd

Şu iki sorunun cevaplarıyla ilgili düşüncelerinizi alabilir miyim?

6 numaralı sorunun bence coğrafi keşiflerle alakalı olması ihtimali yok. Siyasi birliklerini tamamlama durumu olduğu için milliyetçilikle ilintilendirmeli. O da Fransız ihtilali ile ilişkilendirmeli. Bu durumda 1 ve 3 seçeneği olmalıydı.
  2. kisaca_fd

Yazılı 6.sinif 1.d.2.y 25 adet soru ve cevap kagidi

Hani bunun B kağıdı... Teşekkürler.
  3. kisaca_fd

T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK (KAVRAM-KELİME ) ÇALIŞMASI

Çok güzel düşünmüşsün, bu ders kitaplarını hazırlayanları kınıyorum zaten, sözlükleri iş olsun diye hazırlıyorlar.
  4. kisaca_fd

Tarihi Romanlar İle Öğretim İçin ne Düşünüyorsunuz, Sınıf Bazında Yapabileceğiniz Bir Okuma Listesi Yapabilir Misiniz?

Sosyal Bilgiler öğretimi alanında tarihi roman vb. kitaplarla eğitim çalışmalarına destek olunduğu konusunda düşünceleriniz nelerdir? Sizin bu konuda yaptığınız bir çalışma var mı? Bir okuma listesi paylaşabilir misiniz?
  5. kisaca_fd

Etkinlik GENELGELER KONGRELER 2

Eline sağlık hocam...
  6. kisaca_fd

1. dünya savaşında Osmanlı Devleti

tebrikler... harika iş çıkarmışssın hocam
  7. kisaca_fd

Etkinlik MONDROS ATEŞKES ANTLAŞMASI

Hocam çok güzel. tek eksi diyeceğim şey de renkli alanların gereksizliği zira fotokobi çekerken güzel durmadığı gibi toner israfına yol açıyor.
  8. kisaca_fd

Ortak Türk Tarihi Giriş Dersi ( Olabilir Mi?)

Dersin ilk kazanımı oldukça muğlak geldi. Böyle bir giriş düşündüm ve günümüzde bağımsız olan Türk devletlerini kısaca tanıtan bir giriş yaptım. Deneyip tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  9. kisaca_fd

2019 - 2020 8. Sınıflar YEPYENİ YILLIK PLAN!!!!! T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük Dersi

Bizim kullandığımız kitap NEVKİTAP yayınları konular uymuyor, dikkat edin.
  10. kisaca_fd

ÜRETİMDE VE YÖNETİMDE TOPRAĞIN ÖNEMİ

Çok güzel olmuş, tebrikler...
Geri