Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BU DA BENİM SINIFIM BURSA-MKPAŞA ZÜFERBEY YİBO
çok güzel bir sınıfınız var
tebrik ederim hocam
okulu bilmiyorum ama okulda çalışan matematik ve beden eğitimi hocalarınızı tanıyorum eğer hala ordaysalar şevki hoca ve barbaros hoca
benimde abim m.kemalpaşada günerşen pamukçu ilköğretim...
konularda nerelerdeyiz
başlık 18 mart olmuş ama konularda nerdeyiz sorusu soruluyo
bende 6.sınıflar meslek seçimi
7.sınıf 5.üniteye başlayacağım
8.sınıflar Modern Tarımın Doğuşu
İnkılap Tarihinde 4 ve 5. üniteyi ne kadar kötü hazırlamışlar bitirene kadar bende çocuklarda...
İnkılaplar (Hangi Alanda) özet
ellerinize sağlık hocam ama kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilmesi siyasi alanda yapılan bir yenilik siz sosyal alanda yazmışsınız belki gözden kaçırmışsınızdır çünkü bu önemli bir ayrıntı düzeltip öyle paylaşsanız
Okullarda Afet ve Acil Durum Yönetimi Kursu Son Sınavı Soru ve Cevapları
ben bu uygulamalara bir tüelü giremiyorum javayı yüklüyorum ama açınca javayı yükleyin yazısı çıkıyo bir daha
daha ADEYİ bile tamamlamadım bana biri yardımcı olabilirmi nasıl açacağız bu adey ve afet yönetimini
Osmanlı Tarihi hakkında doğru,kapsamlı ,sade,akıcı kitap tavsiyeleriniz......
Hocam siz ne i yaptığını biliyodunuz ben kitaplarını okudum bence çok güzel bir anlatımı var
Sosyal Bilgiler Dersinde Çığır Açan Seri: Eğlenceli Tarih Kitapları...
hocam çok güzel bir set hazırlamışsınız 2 set aldım biri kendim için biride okul için kendime aldım çünki gittiğim zaman elimde güzel bir kaynak olsun diye eeelrinize sağlık çok güzel olmuş emek vermişsiniz
SEN DE MANGALA OYNA
bu oyunu sizin sayenizde öğrendim daha önce hiç duymamıştım gerçekten bir eksiklik duyamamak
teşekkürler hocam projelerle gerçekten ilklere imza atıyosunuz tebrik ederim başarılar projelerinizde
Doğal Kaynaklar ve Ekonomi Sunusu
hocam harika olmuş gerçekten takdire şayan ALLAH razı olsun tamda zamanında yetiştidiniz yarın bu konuyu anlatacaktım çok güzel olmuş ellerinize sağlık
Kimler Zümre toplantısı yapmayacak-Güncel-
aynen hocam bizede en başta yapıp yapmadığımızı kontrol ettikleri şey buydu
bizim okulda müdür yardımcımız sosyal bilgiler öğretmeni ve 6 saat derse giriyor
benim bu durumda yapmam gerekiyor heralde hiç şansımız yok
Osmanlı Tarihi hakkında doğru,kapsamlı ,sade,akıcı kitap tavsiyeleriniz......
hocam Yavuz Bahadıroğlu'nun Resimli Osmanlı Tarihi kitabını öneririm ben aldım ve kaynak olarakta kullanıyorum hem bilgilerimi tazeledim hemde çocuklara anlatacak padişahlarla ilgili güzel yaşanmış kısa hikayelere yer...
''BU BİZİM ESERİMİZ'' SOSYAL BİLGİLER PROJE YARIŞMASI
hocam hangi sınıflarda proje yapmayı düşünüyosun
bence en uygun konular 6.sınıflar içerisinde var
sen hangi sınıf düzeyinde yapmak istiyosan söyle bizde ona göre fikir verelim
Mevlid Kandiliniz Kutlu Olsun
tüm müslüman aleminin mevlid kandili mübarek olsun Kainatın Efendisi Peygamberimizin Yolundan giden O 'na layık bir ümmet olabilme ve öğrencilerimize Peygamberimizi hakkıyla anlatabilme dileğiyle