Arama sonuçlarınız

1. S

İlke İnkılap Özet

İlke İnkılap Özet ellerine sağlık hocam
  2. S

Bursa M.K.Paşa Züferbey YİBO Sosyal Bilgiler Sınıfım

BU DA BENİM SINIFIM BURSA-MKPAŞA ZÜFERBEY YİBO çok güzel bir sınıfınız var tebrik ederim hocam okulu bilmiyorum ama okulda çalışan matematik ve beden eğitimi hocalarınızı tanıyorum eğer hala ordaysalar şevki hoca ve barbaros hoca benimde abim m.kemalpaşada günerşen pamukçu ilköğretim...
  3. S

Konularda nerelerdeyiz? (12-16 Mart)

konularda nerelerdeyiz başlık 18 mart olmuş ama konularda nerdeyiz sorusu soruluyo bende 6.sınıflar meslek seçimi 7.sınıf 5.üniteye başlayacağım 8.sınıflar Modern Tarımın Doğuşu İnkılap Tarihinde 4 ve 5. üniteyi ne kadar kötü hazırlamışlar bitirene kadar bende çocuklarda...
  4. S

çanakkale geçilmez kısa ve çok güzel bir oyun

bende bu sene yapamayı düşünüyorum bu oyunu yapabilirsek güzel olacak
  5. S

2012 8.sınıf 2.dönem şök ayrıntılı

faydalı olması dileğiyle
  6. S

Pınarbaşı Fikri Çeliker İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Dersliği

Pınarbaşı Fikri Çeliker İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Dersliği tebrikler hocam güzel bir sınıf oluşturmussunuz
  7. S

SOSYAL BİLGİLER 6 ÜLKEMİZİN KAYNAKLARI ÜNİTESİ TEST

SOSYAL BİLGİLER 6 ÜLKEMİZİN KAYNAKLARI ÜNİTESİ TEST ALLAH razı olsun hocam ellerine sağlık
  8. S

SOSYAL BİLGİLER 7 ZAMAN İÇİNDE BİLİM ÜNİTESİ TEST

SOSYAL BİLGİLER 7 ZAMAN İÇİNDE BİLİM ÜNİTESİ TEST ALLAH razı olsun hocam ellerine sağlık
  9. S

İnkılaplar (Hangi Alanda) özet

İnkılaplar (Hangi Alanda) özet ellerinize sağlık hocam ama kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilmesi siyasi alanda yapılan bir yenilik siz sosyal alanda yazmışsınız belki gözden kaçırmışsınızdır çünkü bu önemli bir ayrıntı düzeltip öyle paylaşsanız
  10. S

Okullarda Afet ve Acil Durum Yönetimi Kursu Son Sınavı Soru ve Cevapları

Okullarda Afet ve Acil Durum Yönetimi Kursu Son Sınavı Soru ve Cevapları ben bu uygulamalara bir tüelü giremiyorum javayı yüklüyorum ama açınca javayı yükleyin yazısı çıkıyo bir daha daha ADEYİ bile tamamlamadım bana biri yardımcı olabilirmi nasıl açacağız bu adey ve afet yönetimini
  11. S

Osmanlı Tarihi hakkında doğru,kapsamlı ,sade,akıcı kitap tavsiyeleriniz......

Osmanlı Tarihi hakkında doğru,kapsamlı ,sade,akıcı kitap tavsiyeleriniz...... Hocam siz ne i yaptığını biliyodunuz ben kitaplarını okudum bence çok güzel bir anlatımı var
  12. S

Sosyal Bilgiler Dersinde Çığır Açan Seri: Eğlenceli Tarih Kitapları...

Sosyal Bilgiler Dersinde Çığır Açan Seri: Eğlenceli Tarih Kitapları... hocam çok güzel bir set hazırlamışsınız 2 set aldım biri kendim için biride okul için kendime aldım çünki gittiğim zaman elimde güzel bir kaynak olsun diye eeelrinize sağlık çok güzel olmuş emek vermişsiniz
  13. S

SEN DE MANGALA OYNA

SEN DE MANGALA OYNA bu oyunu sizin sayenizde öğrendim daha önce hiç duymamıştım gerçekten bir eksiklik duyamamak teşekkürler hocam projelerle gerçekten ilklere imza atıyosunuz tebrik ederim başarılar projelerinizde
  14. S

Doğal Kaynaklar ve Ekonomi Sunusu

Doğal Kaynaklar ve Ekonomi Sunusu hocam harika olmuş gerçekten takdire şayan ALLAH razı olsun tamda zamanında yetiştidiniz yarın bu konuyu anlatacaktım çok güzel olmuş ellerinize sağlık
  15. S

2. Dönem Zümre (11-12)

2. Dönem Zümre (11-12) ellerine sağlık hocam teşekkürler
  16. S

Kimler Zümre toplantısı yapmayacak-Güncel-

Kimler Zümre toplantısı yapmayacak-Güncel- aynen hocam bizede en başta yapıp yapmadığımızı kontrol ettikleri şey buydu bizim okulda müdür yardımcımız sosyal bilgiler öğretmeni ve 6 saat derse giriyor benim bu durumda yapmam gerekiyor heralde hiç şansımız yok
  17. S

Osmanlı Tarihi hakkında doğru,kapsamlı ,sade,akıcı kitap tavsiyeleriniz......

Osmanlı Tarihi hakkında doğru,kapsamlı ,sade,akıcı kitap tavsiyeleriniz...... hocam Yavuz Bahadıroğlu'nun Resimli Osmanlı Tarihi kitabını öneririm ben aldım ve kaynak olarakta kullanıyorum hem bilgilerimi tazeledim hemde çocuklara anlatacak padişahlarla ilgili güzel yaşanmış kısa hikayelere yer...
  18. S

Büyük Selçuklu Devleti / ERDOĞAN GÜL-2012

Büyük Selçuklu Devleti / ERDOĞAN GÜL-2012 ellerine sağlık hocam
  19. S

''Bu Bizim Eserimiz'' Sos. Bil. Proje Yarışma Örnekleri

''BU BİZİM ESERİMİZ'' SOSYAL BİLGİLER PROJE YARIŞMASI hocam hangi sınıflarda proje yapmayı düşünüyosun bence en uygun konular 6.sınıflar içerisinde var sen hangi sınıf düzeyinde yapmak istiyosan söyle bizde ona göre fikir verelim
  20. S

Mevlid Kandiliniz Kutlu Olsun

Mevlid Kandiliniz Kutlu Olsun tüm müslüman aleminin mevlid kandili mübarek olsun Kainatın Efendisi Peygamberimizin Yolundan giden O 'na layık bir ümmet olabilme ve öğrencilerimize Peygamberimizi hakkıyla anlatabilme dileğiyle
Geri