Arama sonuçlarınız

1. S

28 Nisan 2016 TEOG 2 T.C. İnkılap Tarihi Soru Dağılımı, Konu ve Kazanım Analizi

28 Nisan 2016 TEOG 2 T.C. İnkılap Tarihi Soru Dağılımı, Konu ve Kazanım Analizi TEŞEKKÜRLER HOCAM
  2. S

Atamın İzinde TEOG’un Peşinde II.Dönem I.Denemesi

Atamın İzinde TEOG’un Peşinde II.Dönem I.Denemesi Ellerinize sağlık hocaları tek kelimeyle harika olmuş
  3. S

Kazanımların Toplu Hali

Kazanımların Toplu Hali TEŞEKKÜRLER HOCAM EMEĞİNE SAĞLIK
  4. S

Yetiştirme Kursunda Görev Almak İsteyen Öğretmenlerin Başvuruları-E-Kurs Modülü

Yetiştirme Kursunda Görev Almak İsteyen Öğretmenlerin Başvuruları-E-Kurs Modülü Görev yaptigimiz okulada başvuru gerekiyormu ben kendi okulumu göremedim de
  5. S

8. Sınıfların Ders Çizelgesi ve Vatandaşlık Dersinin Durumu

8. Sınıfların Ders Çizelgesi ve Vatandaşlık Dersinin Durumu Rehberlik dersi ne olacak 8 .sınıflarda aynen devammı
  6. S

..:: Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 6 ::.

----> Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 6 <--- elleriniz dert görmesin ALLAH razı olsun değerli hocalarım
  7. S

YERYÜZÜ ŞEKİLLERİ

YERYÜZÜ ŞEKİLLERİ ellerine sağlık hocam teşekkürler çok güzel olmuş
  8. S

Medya Okuryazarlığı Dersi Sunumu

internetten arayıp buldum üzerinde değişiklikler yaptım en azından bu dersle ilgili bir bilgi verip sonrasında sınav yapabiliriz faydalı olması dileğiyle
  9. S

İnsan Haklarının Neresindeyiz Güzel Bir Sunu

İnsan Haklarının Neresindeyiz Güzel Bir Sunu sunu yenilenmiştir
  10. S

TEOG'da Yakaladığımız Sorular

TEOG'da Yakaladığımız Sorular Tek kelimeyle mükemmel emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun sizlere minnettarız gerçekten çok emek vererek hazırladığınız tüm dökümanlar sayesinde derslerimizi daha etkili bir şekilde işliyruz hakkınızı helal edin hocam
  11. S

8.Sınıf TEOG Yetiştirme Kurs Planı(2014-2015)

8.Sınıf TEOG Yetiştirme Kurs Planı(2014-2015) ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLERHOCAM
  12. S

..:: Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 1 ::.

Sosyalbilgiler.biz 8. Sınıf TEOG Deneme Sınavı 1 ELLERİNİZE sağlık değerli meslektaşlarım hakkınızı helal edin ALLAH razı olsun
  13. S

DERS KİTAPLARI HAKKINDA GÖRÜŞLER

DERS KİTAPLARI HAKKINDA GÖRÜŞLER 5.sınıflar idare eder ama 6.7.ve 8.sınıflar beş para etmez hele 6. ve 7.sınıf dillere destan içi bomboş ne anlatmak istediği belli değil zaten 7.ve 8.sınıf kılavuz gelmemiş internette kılavuzu da bulamıyorum uzaktan eğitimde de hep hata veriyor hadi biz 7...
  14. S

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 II.Dönem III. Yazılı-YEPYENİ

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 II.Dönem III. Yazılı-YEPYENİ bütün yazılılar özenle hazırlanmış harika olmuş hocam ellerine sağlık
  15. S

2 Elimizden Tutanlar Sunusu

2 Elimizden Tutanlar Sunusu ellerine sağlıkhocam ALLAH razıolsun
  16. S

DEĞERLER EĞİTİMİ VATANSEVERLİK KONUSU

DEĞERLER EĞİTİMİ VATANSEVERLİK KONUSU ben bulduğum bazı şeyleri sizinle paylaşayım belki bir faydası olur alıntıdır
  17. S

DEĞERLER EĞİTİMİ VATANSEVERLİK KONUSU

Hayırlı akşamlar arkadaşlar mart ayında değerler eğitimi konusu vatanseverlik ben bu ay içerisinde çeşitli etkinlikler yaparak bu ayı dolu dolu geçirmemiz gerekiyor siz değerli arkadaşlarımdan da fikir desteği istiyorum aslında aklımda birşeyler var ama sizden gelenlerle daha dolu bir ay...
  18. S

ATATÜRK DÖNEMİ YENİLİKLERİ-Erdoğan GÜL-2014

ATATÜRK DÖNEMİ YENİLİKLERİ-Erdoğan GÜL-2014 Hocam ellerin dert gormesin harika sunular hazirliyosun
  19. S

ÇOK PARTİLİ HAYAT DENEMELERİ ve CUMHURİYETE YÖNELİK OLAYLAR-Erdoğan GÜL

ÇOK PARTİLİ HAYAT DENEMELERİ ve CUMHURİYETE YÖNELİK OLAYLAR-Erdoğan GÜL ellerine sağlık hocam
  20. S

Sosyal Bilgiler Dersinin Geleceği İçin Hep Beraber

Sosyal Bilgiler Dersinin Geleceği İçin Hep Beraber Bende şimdi görünce gönderdim görüşlerine harfi harfine katılıyorum Cumali hocam inşallah dikkate alınır
Geri