Arama sonuçlarınız

1. E

09 10 2013 İtibari İle Konularda Nerelerdeyiz?

8.Sınıflarda - Birinci Dünya Savaşı bitti.Bayramdan sonra Mondros Ateşkes Antlaşması'ndayım 7.Sınıflarda - Türkiye'de Nüfus ünitesine başladım
  2. E

bizim okulda vatandaşlık dersi yok !!!!

Mümküm değil...Umarım şaka yapıyorsunuz.Talim ve Terbiye Kurulu sitesinden Haftalık Ders Çizelgesine bakarsanız Vat.Bilgisi 8.Sınıflarda 1 Saat olarak zorunlu yani seçmeli değil.O zaman müdür bey yönetmeliklere aykırı bir uygulama yapmaktadır.Derhal uyarılması ve yanlışından dönmesi gerekiyor.
  3. E

Birinci Dünya Savaşı Öncesi Yaşananlar-ERDOĞAN GÜL

Birinci Dünya Savaşı Öncesi Yaşananlar-ERDOĞAN GÜL
  4. E

Bir Kahraman Doğuyor Ünite Testi 144 Soru

Olağanüstü çalışma...Nefis...Doyurucu...Ve biz ve öğrencileri eğlendirici sorular...Teşekkürler Hocam...
  5. E

Mustafa Kemal Atatürk'ün Askerlik Hayatı / Kazanımlara Uygun - ERDOĞAN GÜL

Mustafa Kemal Atatürk'ün Askerlik Hayatı / Kazanımlara Uygun - ERDOĞAN GÜL
  6. E

5. Sınıf Tüm Üniteler Ders Notları - Recep Yıldırım

5. SINIF TÜM ÜNİTELER DERS NOTLARI ---- RECEP YILDIRIM Harika bir çalışma...Böylesi çalışmalar,emeğin ne olduğunu bilenler açısından değerli bir çalışma...Eminim ki, 5.Sınıf Sosyal Bilgiler alanındaki "İLK ÖZET ÇALIŞMASI"...Teşekkürler Recep Öğretmenim...Teşekkürler mesai arkadaşım...Sizin gibi...
  7. E

8.Sınıf-TC.İNKİLAP TARİHİ-Konu Anlatım Özet Kitabı-ERDOĞAN GÜL

8.Sınıf-TC.İNKİLAP TARİHİ-Konu Anlatım Özet Kitabı-ERDOĞAN GÜL Uzun zamandır üzerinde yoğunlaştığım özetleri sizlerle paylaşıyorum...Herkese kolay gelsin...
  8. E

Erkan Hocamıza Öneri

Desteğiniz için teşşekürler Adem Hocam...Umarım,bu düşüncelerimiz ses getirir ve bu güzel sitede böylesi işie yarayacağını düşündüğüm bu bölüm açılır...
  9. E

Erkan Hocamıza Öneri

Bugün yaptığımız Zümre Toplantısında öğretmenlerden güzel öneriler geldi.Kastamonu genelinde öğretmenlerin uyguladıkları güzel uygulamaları,çalışmaları ve konu olarak nerede bulundukları veya sıkıntıları paylaşabilecekleri bir bölüm açabilir miyiz.(Forumdan Linkler Bölümü'nden girilmesini...
  10. E

Yeni Sbs / 2014 - YARIN AÇIKLANIYOR

2013-2014 Eğitim ve Öğretim Dönemi ile birlikte uygulanacak "YENİ SBS MODELİ" Yarın MEB Bakanı Sn.Avcı tarafından Saat 10.30 'da açıklanacak...
  11. E

Yeni TC.İnkilap Tarihi Kitabı

Bu sene yayınevi değişen ve NET-Bİl olarak açıklanan TC.İnkilap Tarihi Kitabı ellerinde olan var mı...Veya okullarına ulaşan var mı...En azından nerelerden tedarik edebiliriz.Şimdiden hazırlık yapmak için...En azından bu sene uygulanacak yeni SBS Sistemi'nde muhtemel ilk sınava hazırlık yapmak için
  12. E

Kim Milyoner Olmak İster Yarışması'nda 1 Soru

-Osmanlı Minyatür sanatı'nda aşağıdakilerden hangisi yer almaz ? A)Renk B)Perspektif C)Figür D)Kompozisyon Size göre doğru cevap nedir...Ben Figür demiştim.Doğru yanıt Perspektif çıktı...Ben sorunun doğru yanıtının bu olmadığı noktasında düşünüyorum...Fikri olanlar burada fikilerini paylaşabilir
  13. E

Sayın Cumhurbaşkanımıza Yazılan SBS Öneri Mektubu

Bütün öğretmenlerden bu konu ile ilgili veya SBS'nin geleceği ile ilgili bu köşeden yorum bekliyorum.En azından bakanlığın dikkatini çekecek bir duruma gelebiliriz.Böylesine kararsızlık iyi değil...En azından çocuklar adına...
  14. E

Sayın Cumhurbaşkanımıza Yazılan SBS Öneri Mektubu

Sayın Cumhurbaşkanımız Dünyanın hiç bir ülkesinde çocuklar üzerinden böylesine kritik (SBS) konularda deneme-yanılma yoluyla eğitim sistemi geliştirilmez.Bence sistem üzerinden tamir edilmeli veya geliştirilmeli.Kaldırma / Yap-Boz yolu ile değil.Kaldı ki,son 10 yılda 4-5 kez yeni sınav sistemi...
  15. E

dokuz eylül coğrafya mezunları kimler?

Erdoğan GÜL Ben 1991-1995 Arasında Buca Eğitim Fakültesi'nde Coğrafya Öğrt.Bölümü'nde okudum...Gurur duyuyorum böylesi bir okulda okuduğum için...Sınıf Arkadaşımız olan Doç.Dr.Raziye Oban , bizim dönemde okuyan bir arkadaşımızdı...Tüm herkese başarılar dilerim...
  16. E

5.SINIF SEÇMELİ DERS DAĞILIMI

Bizim gibi kalabalık olan okullar (320 Öğrenci-5.Sınıflar / 7 Şube) Seçmeli Ders Programı'nı yerleştirmekte sorun yaşadılar.Biz,nihayet bu işin üstesinden geldik...İsteyen arkadaşlarımız www.merkezortaokulu.net adresinde ANA SAYFA 'da görüp inceleyebilirler... Herkese başarılar dilerim.../...
  17. E

Büyük Selçuklu Devleti / ERDOĞAN GÜL-2012

Büyük Selçuklu Devleti / ERDOĞAN GÜL-2012 Kastamonu Merkez İÖO www.merkez.meb.k12.tr
  18. E

Sosyal Bilgiler Hak Ettiği Değeri İstiyor! ALINTI

Sosyal Bilgiler Hak Ettiği Değeri İstiyor! Ricamız, şu günlerde her açıdan ülkemiz için stratejik öneme sahip bu derse hak edilen değerin ve önemin verilmesidir. Bunun için: 1) 3 saat olan ders saati 4 saate çıkmalıdır. (İngilizce ve Fen Bİlgisi 4 saattir. Sosyal asla bu derslerden daha...
  19. E

Orta Asya Türk Devletleri-ERDOĞAN GÜL / Konu Özeti

Orta Asya Türk Devletleri-ERDOĞAN GÜL / Konu Özeti Merkez İlköğretim Okulu
  20. E

8.Sınıf Etkinlikler İnteraktif Eğitim CD

Sayın hocam,şu an link ölü durumda...
Geri