Arama sonuçlarınız

1. M

Eskimolar Evlerini Nasıl Yapar

Arkadaşlar aşağıda vereceğim adresten bu videoyu izleyebilirsiniz bence çok ilginç bakalım siz ne diyeceksiniz. http://www.akilli.tv/video/446419/Eskimolar-Nasil-Ev-Yapar.aspx
  2. M

8. sınıf rehberlik dosyaları

8. Sınıf Rehberlik Dosyaları rehberlik çalışmalarında öğrencilere doldurulan anket vb. etkınliklere öğretmen yorumu yapılması isteniyo tek tek uygulanan etkinliklerle ilgili genel değerlendirmelerde isteniyo bizden
  3. M

I. İnönü Savaşı Pano Çalışması

branş dersliklerimizde bu tür çalışmaların asılmasının cok yararlı olacağını düşünüyorum.teşekkür ederim ve çalışmalarınızın devamını dilerim.
  4. M

Osmanlı Sarayları Ve Padişah Eşyaları

tamam sımdı duzeldı tesekkurler
  5. M

Osmanlı Sarayları Ve Padişah Eşyaları

hocam dosyada sorun var kontrol edermısınız
  6. M

Komik Karikatürler

haklısın ama davuk eti konulu karikatürde bence güzel bazı karikatürleri de sunu şeklinde yaptım hocam
  7. M

Atatürk Videoları

linkde sorun var sanırım
  8. M

Atatürk Videoları

pardon ben indiremedim
  9. M

Merabalar:))

iyi akşamlar erkan hocamızın sunusunu indirmişsiniz sunu salt okunur acılır ve sıfrelıdır.sunu üzerinde değişiklik yapamazsınız.Sizin yaşadığınız sorun sununun salt okunur olarak açılmasından kaynaklı
  10. M

Trt-ilber Ortaylı 16-17 Yy Da Osmanlı Devleti

çok tesekkür ederim
  11. M

Emekli Eğitimciden Sarıkamış Dersi

Sitede bu şekilde yükleniş videoları göremiyoruz acaba program eksiğimiz mi var.sizde mümkünse belli bir link verseniz ordan yüklesek olmaz mı acaba ?
  12. M

Komik Karikatürler

yorumlarınızı bekliyorum
  13. M

Komik Karikatürler

umarım beğenirsiniz
  14. M

Tarkan Karikatürü

bir tarkan karikatürü
  15. M

Türkiyede İklim Etkinlik 1

slm hocam lınk yok kontrol eder mısınız?
  16. M

İnsan Hakları İhlali

tesekkur ederim
Geri