Arama sonuçlarınız

1. T

Yenilenen Sosyal Bilgiler Müfredatı Semineri Dökümanları

Erkan hocam dosyalarınızın içindeki tren ikilemi videosu seminere hangi amaçla kondu?
  2. T

18 Mart Oratoryosu(Özgün)

Kendi yazdığım küçük bir 18 mart oratoryosu. Müzik ve savaş efektleri ile çok güzel uygulanabilir. Faydalı olması dileğimle...
  3. T

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA HAFTASI İÇİN ETKİNLİK ÖRNEĞİ - BROŞÜR

Elinize sağlık... Ben de kendi yazdığım oratoryoyu buraya yükleyeceğim ve sunmadan önce broşürü tüm okula dağıtıp ön bir hazır bulunuşluk yaratmaya çalışacağım.
  4. T

Sosyal Bilgiler Taslak Müfredatı İçin İnceleme ve Değerlendirmelerimiz

Dersler özellikle 4-5 ve 6. sınıflarda Sosyal Bilgiler Atölyesi çatısı altında işlenmelidir. Öğrenci atölyeye geldiğinde kağıdı, makası,yapıştırıcısı, interneti,yazıcısı,akıllı tahtası vb. sınıfta hazır olacak. Öğretmen o günün işlenecek konusunu ve sonraki günün konularını tahtaya yazacak ve...
  5. T

5.Sınıf Atatürk İlkeleri

Güzel bir çalışma.Teşekkür ederiz.
  6. T

Elinde son 2 yılın toplu MEB kazanım testi olan var mı acaba ?

Arşivlemek için 5,6 ve 7. sınıfların önceki yıllar MEB kazanım testlerini arıyorum. Elinde toplu olarak testleri olan var mı?
  7. T

TEOG OGRENCİ TAKİP CİZELGESİ

İşinize yaraması dileğimle...
  8. T

Bir tek ben mi rahatsız oluyorum?

Bir tek ben mi rahatsız oluyorum? müfredat devletin beklentilerine göre oluşturuluyor. Maalesef bunda nesnel bir yaklaşım yerine milliyetçi bir bakış açısı hakim. Bu yüzden çocuklarımız türk tarihini öğrenirken hep olumlu tarafını görüyor. Bu yüzden de geçmişinden ders alamıyor. Yukarıda...
  9. T

Kurslara Öğretmen Başvuruları Başladı İşte Yapılması Gerekenler

Kurslara Öğretmen Başvuruları Başladı İşte Yapılması Gerekenler ekran açıldı fakat kurs merkezi yok. İlginç
  10. T

2015 il dışı minimum puanları neden açıklanmadı?

2015 il dışı minimum puanları neden açıklanmadı? sanırım nedeni ataması çıkmış olanlardan bazılarının hala ilişik kesmemesi. Onlar da eş durumunu bekliyor. Benim gibi
  11. T

İl Dışı Atama Sonuçları Açıklandı

İl Dışı Atama Sonuçları Açıklandı şehzadelerin beldesi hacıhaliller
  12. T

İl Dışı Atama Sonuçları Açıklandı manisaya atandım arkadaşlar. manisayı bilen var mı
  13. T

İl Dışı Atama Sonuçları Açıklandı 1 İZMİR/MENDERES/Küner Köyü Şehit Binbaşı Ercan Ortaokulu 307 10131 2 BALIKESİR/EDREMİT/Altınoluk Necmi Şahin Ortaokulu 413 9569 3 İZMİR/ÇEŞME/Onaltı Eylül Ortaokulu 308 9344 4 MANİSA/ŞEHZADELER/Hacıhaliller Şehit Hikmet Onan Ortaokulu 159 5124
  14. T

2014-2015 Öğretim Yılında Okutulacak Kitaplar

2014-2015 Öğretim Yılında Okutulacak Kitaplar Teşekkür Ederim.
  15. T

2014 İl Dışı Atama Sonuçları-Puanlar

2014 İl Dışı Atama Sonuçları-Puanlar 1 İZMİR/SELÇUK/Fatma Günay Ortaokulu 269 5846 2 MANİSA/SARUHANLI/Yedi Eylül Ortaokulu 248 5479 3 İZMİR/TORBALI/Subaşı Ortaokulu...
Geri